Vidím dobře FUNa? :-) Uhodne někdo, kde to je? Napovím, že to souvisí se Škoda a.a.s. ;-)
img1.rajce.idnes.cz/d4/..
./PICT0008.jpg
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 4151 až 4200) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Cába: To by mohlo být ono.
-> P@wlos: Ta co myslím tu plachtu asi neměla origo, spíš domo-robo.
-> P@wlos: Ta co myslím tu plachtu asi neměla origo, spíš domo-robo.
-> dna69 - me je taky povedoma, urcite tady nekde je. Byla myslim z Plzne a tukla na levy svetlo a to by taky odpovidalo tomu rovnanymu blatniku, chteli za ni myslim 55 a mam takovy tuseni, ze ji sem daval Skury
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neverim ze by jeste nejaka byla :) co jsem slysel tak moc jich origo s plachtou nebylo... ta moje byvala ano... origo konstrukce zabudovana, plachta prichycena ocelovym lankem v drazce na oblouku... tohle je nejaky aušus :)
-> P@wlos: A nebyla tu ještě jiná s takovou žlutou plachtou? Možná to je ta tvoje ta co myslím, možná ne... už nevím, nemám tak dokonalou paměť.
jerrom 08.04.11 15:50:28 napsal:
Něco se objevilo na aukru
aukro.cz/show_item.php?it em=15506...
byl se uz na ni nekdo podivat? vidim akorat rozbity pr naraznik a ridicovou sedacku KO a spoustu drobnostii... :-/
Něco se objevilo na aukru
aukro.cz/show_item.php?it em=15506...
byl se uz na ni nekdo podivat? vidim akorat rozbity pr naraznik a ridicovou sedacku KO a spoustu drobnostii... :-/
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to neni ta moje byvala... ta byla odcizena...
-> jerrom: Podle tý plachty mi připomíná jednu zbýdačenou co byla kdysi na prodej tuším že i tady.
Někdy včera... protekční RZ, ale blééé stav. 

-> Pavel P..: odbočoval z ulice Na Jarově a zbytek už víš......... 

-> Radek Retro eLeSo: ha! Malešice

-> Radek Retro eLeSo: Se SORkou vzadu 

ještě detail,jel opravdu slušně,všude blinkry,vyhejbal se dírám co to šlo-zřejmě ví co má v rukách

nakonec dojel na světlech
fakt super stav,žádnej náznak koroze,origo žlutý kola,prasklá zadní hrazda bohužel
pak i předjel-řídil pán přes 60let,volant jak novej a celkově libovka
fakt super stav,žádnej náznak koroze,origo žlutý kola,prasklá zadní hrazda bohužel
pak i předjel-řídil pán přes 60let,volant jak novej a celkově libovka

dneska sem dělal paparazzi,vydal sem se za ní i když tam tudy normálně nejezdim

Ta 4M5 je v Zábřehu u motelu.
-> Cába: Jo kdyby tak bylo z čeho... ale až bude tak začnu. 

-> Gryzly: hele kde si viděl toho funa chtěl bych najit majitele přece jen mám taky a sem s olomoucka taktéž tak by mě to zajímalo

Možná se to někomu bude hodit, dneska jsem to našel při prolejzání netu, netuším zda jde o nedostatkovou věc.
aukro.cz/nalepka-felicia- fun-i1545068857.html

aukro.cz/nalepka-felicia- fun-i1545068857.html
-> RON: i 20 je moc(-: Vetsinou to maj lidi ktery vedi ze jich je malo a jakou ma to auto hodnotu a za 20 ho urcite nenechaj
-> dna69 - Misto reci raci setri
-> dna69 - Misto reci raci setri

-> RON: Proč ne.
Zajímalo by mě, kolik by za to chtěl a nebo jaký s tím má úmysly.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ty bys porad nekoho hledal, co s tim, ze bys ji za 20 odkoupil?
-> Zeke-ten šestý: To je škoda nechat odstavený takový auto... Zkusíš zjistit majitele? 

-> Cába: Ano je to přesně ona, ty přední liťáky a vzadu plecháče. 

-> dna69 - Prave proto. Podivej se na stranu 6, podle me je to ta co sem daval Pavel P, taky ma tu oranzovou linku na boku
-> Cába: Já bych řekl, že ho vidím prvně... okrových tu moc nebylo.
-> Nwkt: neni uz tady nekde focenej? Jsou mi povedomy ty kolo z toho baworaku
Včera jsem viděl v bazaru u výstaviště jednu FUN s originálním nárazníkem, stála tam v rohu ale měla za oknem nějaký parametry, jakože normálně na prodej. Možná taky ne, nevim, nestudoval jsem to.
www.mapy.cz/
www.mapy.cz/
Německá FUNka na prodej,jen ty zadní vrata sou k
cgi.ebay.de/Skoda-Felicia -Fun-Sondermodell-/2905495 65013?pt=Automob...

cgi.ebay.de/Skoda-Felicia -Fun-Sondermodell-/2905495 65013?pt=Automob...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : pocitam nad 50 je s boudou a veskeryma papirama, je na ni novej ksicht, ale vse ke starymu je k ni, nic ji nechybi, navic je v celkem slusnym stavu
-> Cába: je treba investovat i jinam, nez jen do aut
-> Cába: je treba investovat i jinam, nez jen do aut
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to nevim ale prej ho nešetří

-> Radek Retro eLeSo: To je králíček Duracell?
-> Cába: Takže ani ne za 10? Dobrý.
-> Cába: Takže ani ne za 10? Dobrý.

tak ze dneška na hezkym světle
už sem ho sem dával ale ted' je bez boudy a fakt mu to sekne
už sem ho sem dával ale ted' je bez boudy a fakt mu to sekne

-> dna69 - za 10 nebude(-: Navic jeste byla dost bourana na predek. Kastle rovnana a je tam davanej novej pravej nosnik
-> RON: Za kolik? 

-> RON: uz staci
co ze se takhle rozhod? Vis cenu?

-> Cába: ta s boudou a novým ksichtem bude během měsíce taky k prodeji, nechceš ještě jednu? :)
-> Radek Retro eLeSo: jj
to by tak nevadilo jako prosekla dira v korbe a celkove byla potlucena. Proste delnik.

Cába 29.03.11 21:55:21 napsal:
jedna ze Strakonic. Mela kastliky(-:a hnusný poklice z rencka
jedna ze Strakonic. Mela kastliky(-:a hnusný poklice z rencka

-> GRED-Činpokomon :D 28.03.11 20:03:45: Tmavě žlutá, okrová a zelená, jiná ne.
-> havlik: vidíš to,já to viděl v radotíně taky,kousek od toho ustavu kam chodim,zvanej traktorka
tak to asi bude někdo odtamtud

-> GRED-Činpokomon :D: já taky viděl modré nahoře v radotíně:)
-> havlik: jo to je on,ale koukám s modrejma tam neni,to to jen nevitiskly nebo si to co sem viděl já někdo udělal sám?