skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 4101 až 4150) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Kaprof: mě též, a už vidi, jak vysvětluiješ cajtum že to nejsou převařáky
-> myschaak AZNP K.Hora: Kola po Pašikovi se mi líbila více..
-> myschaak AZNP K.Hora: S dvojmontáží se ti bude blbě zatáčet.
-> myschaak AZNP K.Hora: pěkné to bude :o)
už se chystá nová varianta na léto....zítra druhý dvě a přezouvám
-> FORM: 10700 a nějaký drobný.
-> Enggik: Když jsme tam byli my, tak měl mezistěnu otevřenou.
-> Enggik: Když jsme tam byli my, tak měl mezistěnu otevřenou.
-> FORM: Spíš ho někdo slušně zajel
a pak odložil. 

-> Enggik: Tak přeci jen s ním někdo chvíli jezdil. Na fotkách ale vypadá, jako by včera sjel z výrobní linky. No, brzy obnovíme výrobu a vyjede ještě jeden 

-> FORM: Nepamatuji si přesně, ale teď jsem si zvětšil fotku a cca 10500km
-> Plisek: Však ji mám taky na každý druhý fotce (babu)

-> Plisek: Však ji mám taky na každý druhý fotce (babu)

-> Enggik: Ovšem, ten je luxusní, něvšiml jsi si, kolik má najeto? Pokud s ním tedy vůbec někdo vyrazil za brány areálu...
-> Enggik: jo tu mezistěhnu myslím hodně ho tam hlídala co tam stála
-> Plisek: Myslíš jako vytaženou tu mezistěnu? kurňa, že by si tam stím babky takhle hrály? mne přišly už od pohledu nějaký nepříjemný. A zrovna FUNouše dost hlídaly 

Enggik: koukám že tam nejsou zadní sedačky když jsem tam byl já tak je tam měl
-> castrol: Cloveče, tak ta mne nějak nezaujala, foto nemám.
-> Plisek: Moc pěknej, všechno tam byly voňavky a hlavně ten Fakír mne rozdrtil
-> tonek.favo: Já zas nestihl montáž Fabie a hutě (ty mne mrzej snad nejvíc/ tam jsem čekal spoustu zadohrabů
/)

-> tonek.favo: Já zas nestihl montáž Fabie a hutě (ty mne mrzej snad nejvíc/ tam jsem čekal spoustu zadohrabů

-> Enggik: a nenafotil si aj felu ??
-> Enggik: Jo tak tu jsem přesně nestihl kruciš 

-> Enggik: ¨ten byl moc pěknej
-> tonek.favo: V nástrojárně, byla tam taková výstavka aut od Favorita po současnou produkci.
-> Enggik: to je z dnešního dne otevřených dveří ne? kde to tam bylo nějak jsem to neviděl

-> šrek: nemas viac foto ??
>-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu:Mobil salon,na výstavišti v Českých Budějovicích.Všechno možný od tuningu až po záchranky,kaskadéry a podobně.
-> šrek: Co to bylo za akci, že je tam samá sanitka a vzadu i policejní Felda?
-> šrek: zname se uz nejaky patek, spis bych rekl, ze je nadsenec, jako auto na bezny jezdeni ma felicii
>-> Daniel Felda:Byla vážně hezká a měla i hezkje zvouček.
-> šrek: Brutální Fun a ty kola a límce 

>-> RON: pán je asi bohatej co?

-> šrek: Fjanta koukám vystavil i Funku :) Červený MTX, žlutý Freestyle a V6 Tatra bugina je též od tohoto majitele ;)
-> Nwkt: druhovýroba, začal to nějaký šamšula vyrábět 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : njn..já vim o jaký kola jde... 

-> Cába: -> Max: Já tam teda vidím akorát černej flek v oranžovým kolečku. 

-> Cába: je mi jedno z jaký jsou doby,mě se líbí 

-> Max: tyhle kola bych si dal tak na zimu, rek bych ze jsou z dob jeste dvojkovejch golfu
-> rsvancara: tohle je foceny na tuzingu v Dlouhy lhote, ty cary nebudou od ni, to jen tak vypada

-> rsvancara: tohle je foceny na tuzingu v Dlouhy lhote, ty cary nebudou od ni, to jen tak vypada
-> Cába 12.04.11 07:19:08: podle čar na silnici dostává čočku dál (při parkování) ...
-> Cába: hm...tahle celej v oranžový se mi líbí. Jeslti to teda nebude těma kolama...na černý jsem zatíženej 

-> dna69 - na ty fotce jich je
Tady jeden neorigo ze Lhoty. Puvodne docela tezkej pracant podle obouchany korby

Tady jeden neorigo ze Lhoty. Puvodne docela tezkej pracant podle obouchany korby
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no jo,každý den tam docházim už přes dva roky
Myslim ti to kdy jsme se tam stěhovali.... 

-> Max: Však se koukni z jakýho je roku... to uteklo vody v té struze vzadu za tu dobu... 
A ty děláš v tom vééélkym baráku nebo kde?

A ty děláš v tom vééélkym baráku nebo kde?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no jo, po boleslavy jich jezdí...
Jednoho má i stavební firma, bude to asi on.
Tahle fotka už není pravda...teď tam stojí vééélkej barák. A kope se zas o kousek vedle

Jednoho má i stavební firma, bude to asi on.
Tahle fotka už není pravda...teď tam stojí vééélkej barák. A kope se zas o kousek vedle