skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5286 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 03.04.2006 do 17.03.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Jumbo: Tam není žádný šponovak. Po obvodě jsou plastová vodítka, které zasuneš do drážky pod lištou korby a k plachtě u sedaček se to přichytí zipem. U křídla je to na suchy zip (já si to neměl, nechtěl jsem lepit protikus na sklopný dveře)
-> Jumbo: poprosil jsem o info znalého HiTop střechy, ten by mohl poradit, dej tomu chvíli
Dotaz, máte někdo zkušenosti s HiTop střechou a plachtou přes kufr? Mám doma jenom přední část (střechu přes zadní sedadla) a viděl jsem jeden inzerát na zadní plachtu přes nákladový prostor, ale vůbec netuším, jestli je tam všechno potřebné pro uchycení té plachty. Střecha je jasná, ta má na přední straně dva šponováky, ale nevím jak je to s tou plachtou. Je k tomu potřeba něco speciálního na uchycení?
-> Skury: Dneska večer bych ho měl přivízt,tak dám kdyžtak fotku.
-> Luky: Zatím to není doma,když to vyjde,napíšu ti 

-> ondie: možná bych měl zájemce o to světlo, kdyžtak mi napiš zprávu 

Ok,díky.. asi to,co tak googlim,vypadá tedy na Funa.
Je to v balíku různejch dílů,kterej musim koupit celej kvůli pár věcem co chci..
Tak to bude možná na prodej.
Je to v balíku různejch dílů,kterej musim koupit celej kvůli pár věcem co chci..
Tak to bude možná na prodej.
-> ondie 03.07.20 12:38:18: funacka takto vypada, i ty dva sroubky, ale kdyz nejsou rozmery...
-> ondie: mystery nie
Znalci poraďte,je to Fun nebo RSková ofce ?
E: Anebo z Mystery křidélka ??
Nemám to v ruce,jen tuhle jednu fotku.
E: Anebo z Mystery křidélka ??
Nemám to v ruce,jen tuhle jednu fotku.
-> Skury: 

-> castrol: Nech se prekvapit... 

-> Skury: co este ?

-> castrol: A tos neviděl všechno...

-> Skury: no jo ty si blazon 

-> Luky: -> ondie: -> castrol: Koupil jsem je, mám je doma. Za mě super za ty peníze. 

-> john simple 19.06.20 08:04:33: to je ten jeho aukční dům? 5 aut v akci venku na dešti.
Cena vysponovana asi jako u toho Rapida z 299600 co se neprodal. 

-> john simple: zas ta cena nieje moc vysoka
-> john simple: Tak jo, koupil jsem dobře... Vždycky se utvrdím, když to vidím...
-> ondie 18.06.20 12:06:26: to je podarene
-> Luky: Jo takhle,aha.
-> ondie: klička/madlo je z Ofce. Mně chyběly zámečky, tak jsem si koupil Ofcový a pasujou tam. Myslím NWKT mi to poradil. Ale jde o ty táhla ve víku, který jsou ovládaný tou kličkou. Proto píše kličku z Ofce a zavírat na magnet. Čili to pak ani nezamkneš
-> Luky: Já Funa nemám,ale inzerent,píše Ovce1 , je to přesně ono ? A byly v ovci i zamykací ?
-> ondie: jo cena pěkná. Znám 2 lidi co mluvili o plánu na jejich výrobu, to už teď nemá smysl. Leda vyrábět ty zavírací mechanismy, to je díra na trhu
Čeřínek je dobrý nápad

-> Luky: Jo,koukal jsem. No musí si to člověk dodělat no,ale cena je hezčí než ten olámanej šrot,co bejvá v inzercích. Ještě bych to pak střknul Wrinkle čeřínkem.
-> ondie: Jo, jen to nemá zavírání. Ale tvarem asi docela dobrý. Prý chce dělat i zadní. Hrozně by mě zajímalo kdo mu je půjčí oměřit 

-> Nwkt: jojo, ale žalostný stav 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: To jsou ty z D ne?
-> Doyle:

-> Jarda: v tom miste jsou oba podbehy durch, zarazi me i loupajici se barva ze stredoveho tunelu to jsem taky i na sebevetsim vraku nevidel
-> SOMALECEK (martin120) 19.04.20 22:16:38: no uz jsem tu kombinaci videl
na tom prednim podbehu mas korozi na zajimavem miste, jinak slusnej zaklad
na tom prednim podbehu mas korozi na zajimavem miste, jinak slusnej zaklad

tak už v tom taky lítám cca měsíc mám doma tohle: photos.app.goo.gl/398SPeu
1rQEoo6WY7
nevíte někdo kdo v německu je přebarvoval na oranžovo/černou nemám k autu vůbec žádnou historii
nevíte někdo kdo v německu je přebarvoval na oranžovo/černou nemám k autu vůbec žádnou historii
>-> StepaNoFUN: Ta doba uz je bohuzel davno pryc..
>-> Doyle: Uplna nahoda, musel jsem ji ale vykoupit s haldou dalsich dilu ktere nevyuziju a musim ted rozprodat.
>-> Doyle: Uplna nahoda, musel jsem ji ale vykoupit s haldou dalsich dilu ktere nevyuziju a musim ted rozprodat.
-> Cába: tak se pochlub kde jde sehnat. Já hledám po vracích, kde se dá sehnat nějaká aspoň trochu dobrá, že jí budu odřezávat z vraku a ty tady příjdeš s tímhlectím. Sereš mě 

-> Cába: 2010 nevím, ale 2008 jsem ji kupoval v autorizáku za myslím 7tis.
>-> suri: Pred 10 lety uz nesla a vim ze cena byla cca 10000kc
-> Cába: nedávno byla na šrotáku taková ta celogumová "Vana" korby :-D
-> Cába: pred pár rokmi išla objednať nie?
-> Doyle: ty woe.. FORMaldehyd