skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5286 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 03.04.2006 do 17.03.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Jarda: tak mozes vravet ze sa to behom vyroby menilo 

-> Mr._Nosferatu: Netuším, kdo to byl a na fotku jsem nezastavoval. Vím jen, že na vleku byly naložený nějaký dětský kola.
-> Luky: jeden vlek, ale víc aut ho tahá
-> StepaNoFUN: ten myslím jezdí zatím jen jeden, tak to je jasná identifikace 

Mimochodem dneska jsem v Novy Vsi u Kolina potkal Funa s Funim vozejkem...
-> Jarda: ono co je origo. Ty prkma nikdy nebyly jako dil s vlastnim dodavatelem, ale vyrabeli to melouchem udrzbari ze Skodovky.
-> Mr._Nosferatu 15.08.20 00:24:59: jj, smrk, ale nebyl bezbarvym preci....
-> castrol 14.08.20 21:46:25: ono na foto v odkazu uz asi neni origo drevo, ja chci zachovat origo, jen fosna u vrat je pokroucena, tak tu asi budu muset vymeni, s kratkyma jsem si uz hral, ale je to moc svetle
-> castrol 14.08.20 21:46:25: ono na foto v odkazu uz asi neni origo drevo, ja chci zachovat origo, jen fosna u vrat je pokroucena, tak tu asi budu muset vymeni, s kratkyma jsem si uz hral, ale je to moc svetle
-> Jarda: myslím že je to smrkové dřevo, pokud si to dobře pamatuji
-> Jarda: ale ta tmavsia by sa tam viac hodila
-> castrol 14.08.20 20:55:14: ikdyz todle zas vypada svetlejsi... www.feliciafun.cz/stranky
/.../16-prkenka-na-korbu
-> Jarda - zrušená registrace 14.08.20 16:16:27: tak palisander
Ty polaky bych uskrtil, na levym prahu posunuli kanalky dozadu, takze jeden je uplne na konci a nema funkci a druhej vysel do zvedaciho mista, ach jo...
-> castrol 14.08.20 12:20:14: jo, zbytky zespodu vypadaji asi jako palisandr
-> castrol 14.08.20 12:20:14: jo, zbytky zespodu vypadaji asi jako palisandr
-> Jarda: eben alebo palisander
-> Jarda - zrušená registrace 14.08.20 08:42:45: Na žltý samozrejne žltú

tak polsky felicia prahy jsou v pozinku, jeden dovaren a ted uz mam opravdu Zn horecku
tu barvu dreva opravdu nikdo nevite?
tu barvu dreva opravdu nikdo nevite?
-> Tomaso435: netuším, taky mě to napadlo. Nic o tom nevím
-> Luky: v době kamer po celý praze snad nemůže bejt problém to do dvou dnů najít ne ?
nevite nekdo odstin dreva na korbe?
-> P@wlos 04.08.20 06:08:08: pokud mluvíme o odstínu laminátů, neřešme lak korby nebo boku.
Pokud nelakoval všechny lamináty, muselo to mít neoriginální odstín už před nákupem. Což je mi celkem fuk, jen že jsem to doposud netušil a z fotek nepoznal. Tu okrovou nemám najetou
Pokud nelakoval všechny lamináty, muselo to mít neoriginální odstín už před nákupem. Což je mi celkem fuk, jen že jsem to doposud netušil a z fotek nepoznal. Tu okrovou nemám najetou
-> P@wlos: Michel tam toho lakoval víc, i bočnici před kolem a dveře částečně, možná i víc 

-> Luky: myslím že lakoval korbu, neorigo křídlo... newim co všechno... ale po shlédnutí toho auta jsem rád, že mám svého v takovém stavu jako mám 

-> P@wlos: aha, a Michal to po vyproštění z pod míchačky lakoval? Protože na FB jsem ten přerod ze skladu tvárnic v plnohodnotné auto sledoval a nikdy mě nenapadlo že je to jiný odstín 

Když už jsme u těch barev, viděl už někdy někdo tuhle tabulku?
www.briskoda.net/forums/. ../396070-skoda-felicia-pa int-codes-table
Píšou tam odstín 9215 jak "ORANGE FUN"
www.briskoda.net/forums/. ../396070-skoda-felicia-pa int-codes-table
Píšou tam odstín 9215 jak "ORANGE FUN"
-> Luky: není, je tmavší, ale to se změní 

-> P@wlos: takže odstín laminátů není origo?
-> Jumbo: máš pravdu, s původní okrovou to nemá nic společného, ale je to původně žluto-žlutý... Od Michala to koupil náš společný kamarád Patriik, je u nás na Ostravsku a již má (i na fotce) moje 16ky... 

-> Matsoft: poslem spravu, nech to tu neprasime
-> itchy: zjistim podminky... lidi v gb mam.
-> Luky: Fakt? z fotky mi to připadalo jako jiný odstín, než klasika...
-> Jumbo: ne to je normálně okrová
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: vidím dobře žluto-oranžovou kombinaci?
-> Matsoft: a vieme to sem nejako dostat za cca tuto cenu?
-> Luky: jo ono už to stihlo změnit majitele
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jo Michal co ho koupil do něj investoval hodně času a peněz aby ho takhle vyšlechtil. Teď už to má další majitel
-> Luky: asi jo, vypadal původně, lehce nakvetle ale jako celek hezkej
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: To je ten co stál na stavbě zaházený materiálem a byl k mání za 30 tisíc 

-> itchy: to je v GB... a na predstave jsme se shodli.. 15000czk....
-> Matsoft: mas predstavu? dik
-> StepaNoFUN: Perfektní, teď už vím všechno, díky moc...
Ke korbě se to přichytí stejně jako ty boky plachty nad sedačky - plastová lišta kteru zasuneš do žlábku, vepředu k plachtě normálním zipem. A vzadu na křídle suchej zip. Suchej zip na výklopnejch dveřích byl pro případ, že jezdíš bez tý zadní plachty, aby tam netáhlo.
-> Skury: Super, díky za info