-> havlik 02.02.17 15:39:58: a co rok vyroby? kdyz se tenkrat jeste pickup nedelal, tak to kazdymu musi byt jasne
-> Syny 04.02.17 20:44:32: a koukam, jak tam mate malo snehu, takovej poprasek jenom... ja dnes vyhodil z kufru lopatu a pak jsem feldu zahrabal :) to zas EDS, teda brzdy dostaly zabrat...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 1728 až 1777) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Luky: Takovy krasny slunicko
Ja tady mel celej den mlhu jak mliko a za celej den se to nezvedlo.

Teda musím přiznat že mě překvapilo že do toho zadem vůbec nefouká a dá se jezdit s otevřeným, uvnitř mi bylo horko. Dneska jsem to konečně trochu umyl, ono je to auto pod tím vším fakt žlutý 

-> Nwkt: jako každá jiná domácí stavba přívěsu, ne? Tj. tovární spojovací zařízení a tovární náprava, zbytek libovolný
Před nějakýma 12 lety (to to letí
) jsem legalizoval něco podobného a šlo to překvapivě snadno. Tak jestli nějak neupravili legislativu, tak není problém
Před nějakýma 12 lety (to to letí

-> Nwkt: tyhle jsou lepsi a vetsi auto.bazos.cz/inzerat/...
/Alu-disky-WSL-16-4x108-a-
4x100-ET-35-sire-75J-i-s-p
neu.php
-> castrol: byl sním v Doksech...

-> Doyle: videl som na fotke nejakeho zrazu
-> Nwkt: seženeš si papíry od starýho domádo vozejku dostatečně velkého a přemrskneš štítek:)
-> Doyle: Jak se takové vozék legalizuje? 

Po delší době listuju inzercí a co nevidím
auto.bazos.cz/inzerat/... /Koupim-veskere-dily-na-Fe licii-Pick-up-nebo-Fana.ph p
někdo už mě předběhl, ale vypadá parádně, vozejk
auto.bazos.cz/inzerat/... /Koupim-veskere-dily-na-Fe licii-Pick-up-nebo-Fana.ph p
někdo už mě předběhl, ale vypadá parádně, vozejk

Zajímavá stříška, prý nějaká německá výroba. Víte o tom někdo víc?
Nějakej slovák inzeroval stavebnici na facebooku
-> Felinka 1.3mpi: No ono je to vidět už z fotek

-> Bohyn: cau,mam ho doma a propracovani nic moc teda
...

ta trubka co vede kolem altíku nahoru je co? a ta gumová jakoby od nádobky serva smerem pod motorek stěračů?
-> Jarda: může mít Diavii, ta má "normální topení"
-> Nwkt 27.01.17 18:40:15: ale topeni nema ten snek a trubky v mot. prostoru taky nevidim... takze asi jen ten panel

-> Jarda: Podle fotek tam panel je ne?
Btw znáte typ těch 15"? Výrobce je Rial a určitě je už nevyrábí
-> MAJK-M9: no ty brdo 

-> MAJK-M9: minulý čas - takže předpokládám, že léčit se to dá? 

-> MAJK-M9: Nezbyly nějaký díly?
nebo třeba sada zimáků 

-> venni: proč myslíš? 
To je spíš Cába, ne?

To je spíš Cába, ne?

-> Luky: ty jsi pacient :)
-> Cába: byla trochu sleva. Je k tomu pár dílů, takže asi tak nějak ok. Teda za Felicii je to docela dost, ale... 

-> Luky: Na kolik te pro zajimavost vysla, pokud to neni tajny? Tech 75? Taky jsem po ni pokukoval, ale pak jsem si rekl, ze mi ty 3 uz musi stacit

-> Luky: no hezky pěkně
.Začíná se to tady zase rozrůstat :D

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo korba hezká. Je potřeba to umýt a vyčistit (cestou jsem se uvnitř přilepil k nějakým bonbónům), vypudit ty nejhorší rezy a bude se jezdit. Za pár let možná komplet udělat a lak
-> Luky: tak to gratulujem 

Dobře ty, pořád ma tak hezkou korbu jako měla? Nikdy se na ni nic nevezlo....
No jo, už je to tak
Do současného portfolia škodovek buď nacpu kočár (stejšn) nebo přivážu autosedačku (kamkoliv jinam), ale dohromady to moc nefunguje. Došlo to tak daleko že jsme na jaře v Běšinech bylo Mazdou

Takže holt s přibývajícím věkem musela jít vášeň stranou a zodpovědně jsem pořídil rodinný vůz

Takže holt s přibývajícím věkem musela jít vášeň stranou a zodpovědně jsem pořídil rodinný vůz

-> Luky: Vezeš jí domů?
Kdy se můžu přijet kouknout?
Bazos, sbazar, aukro. Ale počítej tak +- 30 za slušnou boudu

-> Luky: no neke si ju kupil ?

-> Nwkt 16.01.17 17:09:21: tahle už je prodaná...
PS: nevíte kde bych na ni sehnal nástavbu AirDesign?
PS: nevíte kde bych na ni sehnal nástavbu AirDesign?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak to jo
jel jsem okolo náklaďákem

-> maca: mám ji skoro za rohem

-> Nwkt 16.01.17 17:09:21: dnes jsem jel okolo této funky

-> Luky:

kua, ten inzerát jsem neměl vidět, teď budu mít těžký spaní...

-> Jarda: Upřímně, kup dokud může. Ceny za 35 rozumnej kus jsou dávno minulostí. Dneska je za 60 totální vrak už podle fotek
-> Nwkt: nevim, proc se mi toto auto stale nedari koupit... asi osud :)
-> Nwkt: za kolik je? Kluci ji soucasnymu majiteli strelili za 25, a nic nerekli, to bych ji bejval snad nasál :-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo, akorát nějak víc vyhnilá
-> Nwkt: to je ten z Prahy?
-> Nwkt: tak to je zaujimave