skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5287 příspěvků (zobrazeno 1678 až 1727) od 03.04.2006 do 19.04.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Luky: Ktery auta jsou hezci a zajimavejsi nez fun?
Chapu...

-> Nwkt: ještě koukám ten přední "nárazník" je jinej než na těch předešlých fotkách bez znaku, hrazda je vyšší
-> Nwkt: jak jsem v pondělí říkal, že tím chci vézt kola na dovolenou - to je nápad tohleto
Furt lepší než role zrezlýho pletiva nebo sáňky v létě a podobný opičárny
Jen ještě musím sehnat ten surf, budeme dovolenkovat u Otavy, tam by se využil 

-> Cába 15.02.17 19:03:17: taky mě to napadlo
. Ale zase kdybych jich měl víc, nezbývaly by mně kapacity na hezčí a zajímavější auta 

-> P@wlos: ta moje je dle prodejce nultý model. Nicméně nevím z čeho tak usuzoval, beru to s rezervou. Myslím si, že on tak soudil podle žlutozelené kombinace. Až na 4 kastlíky na korbě se to auto tváří docela standardně...
-> Tomaso435: nejprve jsem psal co jsem si pamatoval, pak az jsem hledal odkaz... ano eLkové...
-> P@wlos 15.02.17 20:46:27: vidím to na klasický L opěrky, dle toho jak sou tenký :)
to by měla být nultá serie, i kola jsou jiná - 14ky myslim a křídlo není... Honza Kysela měl myslím něco společného s nultým modelem, bylo tam více odlišností...
-> P@wlos: 

-> Nwkt: nechci kecat, ale myslím, že ty kusy s naraznikem bez znaku měly i zadní opěrky "favorití" - jako 93ky s dírou uprostřed, ale ve žluté kůži... kdesi jsem viděl fotku...
-> Luky: Co tak pozoruju kolem sebe a na fun srazech, tak vetsinou kdo koupi funa, tak ho bud za chvili proda, nebo pak je dalsi sorta lidi a tem zase jeden nestaci
Kdyz rikas o ty trojkombinaci, tak me tak napada, ze ja mam vlastne sraz celej rok

Kdyz rikas o ty trojkombinaci, tak me tak napada, ze ja mam vlastne sraz celej rok

-> Nwkt: myslím že se to už řešilo. Bylo to na prvních pár vozech bez znaku, teda bylo tam víc odlišností, ale už si nepamatuju.
-> Nwkt: zkusím někde v gumexu nebo jinde sehnat podobný profil, ale naštve to. Takhle to mohlo být bez hledání. Takhle to vyskladnit
-> Nwkt: zkusím někde v gumexu nebo jinde sehnat podobný profil, ale naštve to. Takhle to mohlo být bez hledání. Takhle to vyskladnit

-> Doyle: Nepadne tam odjinud? Zatím jsem to nezkoumal
neřešil jste někdo těsnění na výklopnou stěnu? Taky jsem byl včera ve škodovce a vyskladněno
Jedině sehnat něco s podobným profilem...

Jedině sehnat něco s podobným profilem...
-> Luky: -> Cába: Jj můžeme
-> Cába: jo o likvidaci skladu teď jsem taky četl. Den po koupi auta...
Hele ty jsi taky dobrej pacoš
Já jsem pro. A přimlouvám se hlavně za oranžovýho, ať máme na fotkách celou trojkombinaci 

Hele ty jsi taky dobrej pacoš

-> Luky: -> Nwkt: Tak to uz muzem naplanovat minisraz nekde u Plzne az bude hezky. Kdyz posadim mladou do oranzady, tak uz budem 4

-> Nwkt: Tak to je parada(-: Jak si k nemu prisel a jak probiha legalizace dovozu z GB?
-> Luky: Ja uz teda takovej optimista nejsem, co se nechalo ve skodovce jeste nedavno na funa/pickupa koupit, uz ted nejde a co se tyce venkovnich laminatu, ktery jeste vetsinou koupit jdou, tak stoji stejne jako pred 15 lety. Napis si seznam, dojdi s nim do skodovky a budes rad, kdyz ti z toho prijde ctvrtka... Jeste ze jsem prubezne syslil na skladek (-:, ale uplne vsechno stejne nemam.
-> Nwkt: Ty uz mas taky funa?
-> Nwkt: Ty uz mas taky funa?
Takže místo na to máte, jo? No to je hlavní :-D.
-> Luky: Tak tak, i cenově to vychází za origo díly levnějš. Aspoň zatím 

-> krtik: dostupných pěkných dílů je dostatek, takže se to pořizuje snáz než třeba na Rapida 

A jak zvládáte nutnost pořídit další auto na půdu v dílech? 

-> krtik: já potřeboval nějaký rodinný vůz na škodovácký srazy
Do stejšna nedám dětskou sedačku, do rapida nedám kočárek... Holt už mám taky svůj věk a dostávám pomalu rozum, proto bylo potřeba koupit něco užitečnýho 
A navíc nebudou, je potřeba vzít dokud jsou - chci se vyhnout situaci, kdy potomstvo bude za 20 let chtít Funa a oni už nebudou k dostání

A navíc nebudou, je potřeba vzít dokud jsou - chci se vyhnout situaci, kdy potomstvo bude za 20 let chtít Funa a oni už nebudou k dostání

-> krtik: Je to do budoucna zajímavej youngtimer, 4016 kusů, z toho 612 praváků
-> Nwkt: A co že jste se pustili do FUNa?
Btw jak to bylo s tímhle předním nárazníkem bez znaku? Jednou jsem ho viděl na autě v provozu, kolik jich mohlo bejt? Nějaký předprodukční kusy?
-> Luky:
nebylo to spíš zimou?
uděláme lepší foto až bude hezčí počasí 

Kterak raritní žlutozelený Fun potkal ještě víc raritního Funa s volantem na špatné straně
(jen se mi pod tíhou okamžiku nějak třásly ruce
)

(jen se mi pod tíhou okamžiku nějak třásly ruce

Ta truckman nástavba není moc běžná bez těch bočních skel?
-> mm17: Znastlená 1,6 za diesel, fuj 

-> Nwkt: kdyby to mělo papíry tak klidně
-> Luky: Je to stejný s jedničkovou oktávkou do přihrádky spolujezdce
Ještě než to začnu složitě dohledávat - nevíte, co jsou zač zámečky v kastlíkách na korbě? Nemám ani jeden, potřebuju 4 

-> Doyle: jo jsem nezkoušel, ale předpokládal jsem to.
Kouzlo
Kouzlo

-> Luky: jen nesmíš otevřít okno, to pak profoukne.
kudy si vylezl
kudy si vylezl

-> Luky: já jel dneska praha-přerov-časlav, tam to ještě šlo, ale odpo domu celou cestu mlíko opravdu hutný
-> Syny: jo říkali v rádiu že na plzeňsku je hustá mlha, u nás se přitom rozpustila někdy v půl 11