Nemáte někdo někde po ruce reálné moderní fotky všech 3 barev laminátů na autě? Moje byla původně oranžová, tak přemýšlím jak to mohlo vypadat...
A nevíte jestli jde při registraci nechat zapsat kola a gumy z původního DE techničáku? V poznámkách je 205/50R15 84H na kolech 7Jx15H2 a k tomu 8mm rozšiřovací podložky. A taky sportovní koncovka výfuku, výrobce Dr. Hoehn...
A je možné, že je to EUR2?
Teda jestli se rozhodnu si ji nechat a neprodám ji...
-> Nwkt 31.10.18 10:03:24: zatim asi felda 1.3mpi a fabka 1.4mpi obe lpg a naftova octa, jestli me jeste nastve... :))) a kdyz by byl fun, tak asi i felda 1.6, nema smysl toho mit tolik a zere to dost penez
A i s nivama jsem na vazkach - zbavit se obouch a poridit nivu cabrio :), tak proc zase cpu penize do kratke :/.
A do budoucna bych rad udelal nejakeho terenniho obytnaka, ikdyz vubec zatim nejsem rozhodnuzej, jakej pouzit zaklad, ale to uz moc odbocuju od tematu....
-> P@wlos 31.10.18 07:54:48: zrovna v D to je jako u nas... ale nechapu, ze v obouch mezinarodnich ridicacich (viden, zeneva) mam na B prives jen do 750kg, ale tam to je to dle umluvy stare vic jak 50 let
Spis bych mel strach na vychod, uz na slovaci to je myslim nejake podivne a jine staty eu jako rumunsko a bulharsko, tam bych si fakt jist nebyl...
-> Jumbo 29.10.18 20:40:52: to je vpoho, ten jinej jsem ja, jsem mu psal v sobotu, ale dostal jsem doma pres hubu :) takze nic, moje ovce by to taky dala, jestli ma ten podval celkovou 1500, ale muzu jen v sobotu ikdyz jestli dam v praci ve stredu vypoved, tak muzu klidne ve ctvrtek :)))
-> Luky: Tak jsem se domluvil na stredu, sehnal vozik na 1500 kg, akorat bylo potreba domluvit s brachou Volvo (max hmotnost 2 tuny), abych to mohl s Bckem odvezt... Jenze zrovna ve stredu bracha auto (moje byvale) postradat nemuze, takze bohuzel... Zkusim borca ukecat na ctvrtek, ale to maji svatek, vypada to ze streda byla posledni mozny termin, pak si ma dojet nekdo jiny... Asi nemuzete nikdo postradat auto do maximalni hmotnosti 2000 kg, co utahne 1500 kg vozik, co?
Jako je to nejvíc nejvzácnější, když jich bylo míň než LHD, ale podle mě dost na ho*no A to chybějící zadní okno taky bude problém. Holt se tam bude muset uříznout z tabule
-> Jumbo: za 1500€ neváhej... kolem 10-12 se prodávají dovozové doklady, přední origo spoiler i s výztuhou 8, zadní převlek 5, křídlo 5 a zbytek FUNa máš zadara :-) pokud žlutou pí*ovinu potřebuješ a chceš se v tom zakopat jako každý FUNař, tak do toho běž dřív, než to někdo vyfoukne, doveze a bude prodávat u nás za dvojnásobek
-> Jumbo: ta moje byla v podobném stavu (tedy šrot na totální renovaci ) před rokem a půl cca za 70, teď to bude výš. Ale těžko se to posuzuje, protože tenkrát jich pořád bylo v inzerci 5 nebo 10, teď už moc není s čím porovnávat
-> Peca: Achjo... Teď mám sakra dilema, mám hromadu fotek i foto techničáku... Jak znalec amatér, za kolik se teď pohybují Funky? Vždycky se mi líbila, ale nikdy bych si nemyslel, že najdu nějakou za dobrý peníz...