skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
výztuha podélného ramene 114322480
prohledat
138 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 15.07.2003 do 24.10.2003, založil/a
10:17:48
11.08.2003
11.08.2003
Lukáš
2CHIP: pohoda, super čas i prašulky, díky (čekal jsem horentní sumy a šílené shánění dílů roky předem)
10:15:37
11.08.2003
11.08.2003
CHIP
2Lukáš: Byla menena podelna ramena, kompletni, predem vyztuzena vcetne zelv. a dve prachovky na Lobru .... prace za 5 hodin hotova cena vcetne vseho 2500
10:07:56
11.08.2003
11.08.2003
Lukáš
chipe, můžu se zeptat co je to "téměř zadarmo" a co vše bylo měněno???
09:58:25
11.08.2003
11.08.2003
CHIP
Takze panove, na zacatek trocha historie.
Dostalo se mi do ruky par letaku, propagujicich vuz skoda Rapid. Na tech letacich je jasne videt, ze Rapid ma mirny acka uz z vyroby. To jen tak na zacatek...
Je pravdou, ze jsem podstoupil opravu zadni napravy. Acka jsem mel strasny, uplnej humus. Ted je to paradni, Kola jsou presne tak jak jsem si to predstavoval. Fotky jsou samozrejme pripraveny ... pred i po oprave...... Budou k dispozici behem tohodle tydne...
Jeste trosku prizvednu zadek, protoze je to dost nizky a bude to uplne super......
Takze ..... Jsem SPOKOJEN .... Navic tahle oprava se da klidne podstoupit kazdych 5 let, protoze je to temer zadarmo... takze reci o tom, ze to bude za chvili zase do A jsou mi celkem ukradeny, nehlede na to, ze tomu neverim.
Tot vse konec vysilani.....
Dostalo se mi do ruky par letaku, propagujicich vuz skoda Rapid. Na tech letacich je jasne videt, ze Rapid ma mirny acka uz z vyroby. To jen tak na zacatek...
Je pravdou, ze jsem podstoupil opravu zadni napravy. Acka jsem mel strasny, uplnej humus. Ted je to paradni, Kola jsou presne tak jak jsem si to predstavoval. Fotky jsou samozrejme pripraveny ... pred i po oprave...... Budou k dispozici behem tohodle tydne...
Jeste trosku prizvednu zadek, protoze je to dost nizky a bude to uplne super......
Takze ..... Jsem SPOKOJEN .... Navic tahle oprava se da klidne podstoupit kazdych 5 let, protoze je to temer zadarmo... takze reci o tom, ze to bude za chvili zase do A jsou mi celkem ukradeny, nehlede na to, ze tomu neverim.
Tot vse konec vysilani.....
12:00:27
08.08.2003
08.08.2003
Tuner#2 - zrušená registrace
2Luděk: Já taky netlachám a dělám - příčný ramena mám srovnaný a vystužený a podélný se mě doma válí nový a výstuhy L/A mám opřený o zeď páč jsem teď dělal na kasli a na nápravu jsem ani nešáhl. Jestli to budete dělat, tak jak si myslí Saky, tak to bude pěknej bastl a stejně se to bude kroutit. Možná né tak rychle jako bez toho, ale tahle úprava je k ničemu, obzvlášť tomu kdo má na autě 15" s podložkama (tím teď nemyslím CHIPa, ale všeobecně). Ale co, je vidět že se považuješ za mistra světa, který ví vše a holt ty fabrický L/A výstuhy jsou asi špatně navržený. Jen tak se zeptám - už jsi někdy vůbec viděl L/A výstuhu podélnýho ramene, když blábolíš že nepůjde nastavovat geometrie a že jí skombinujete s origo výstuhou??? Vždyť to jsou nesmysly....
14:10:26
04.08.2003
04.08.2003
Luděk
2Lukáš: si dejte sraz s Chipem po cestě,né? No vážně,Chip přijede tak,aby byl v 7.30 u nás před domem na parkovišti a odpoledne by to mělo být hotový.Nevím,jak plánuješ časově cestu Ty.
13:43:36
04.08.2003
04.08.2003
Lukáš
2Luděk: zrovna ve čtvrtek bych měl jet do Krkonoš, tak jestli bych mohl, rád bych se stavil a podíval se, jak to vypadá - je to možné???
13:39:24
04.08.2003
04.08.2003
Luděk
2Tuner#2: on Ti to Chip určitě vyfotí a dá to na web,neb ve čtvrtek přijede ke mě na G.O. zadní nápravy,protože já jenom netlachám,ale i jednám a uvidíš,jak to prostě nejde.Ostatně jeho auto není ani první,ani poslední,co takovouhle úpravu bude absolovovat.
Jinak pro všechny ostatní,u kterých mám důvěru: podařilo se mi sehnat 1ks výztuhy a v úterý odcestavala do M.B. na výrobu,v dohledné době bude ověřovací série 10ks na světě,z toho 4ks půjdou do Chipova Rapida.
Jinak pro všechny ostatní,u kterých mám důvěru: podařilo se mi sehnat 1ks výztuhy a v úterý odcestavala do M.B. na výrobu,v dohledné době bude ověřovací série 10ks na světě,z toho 4ks půjdou do Chipova Rapida.
12:22:05
04.08.2003
04.08.2003
Saky
2tuner: on psal origo vyztuhu a pak dovareni jen toho konce podobne jako LA, tak sem to aspon pochopil, ale spolu se shodneme ze je to na nic... ale ja uz se nebudu vyjadrovat
20:58:30
03.08.2003
03.08.2003
to All: omlouvám se za svůj způsob vyjadřování a psaní příspěvků dřed 14 dni.
to Luděk a spol.: Dnes jsem koukal u Mattessa na tu výstuhu, protože na mojí nápravě nebyla. Je vidět že nevíš o čem mluvíš, protože ta výstuha přesahuje svým profilem podélné rameno. Docela by mě zajímalo, jak tedy chcete zkombinovat tu origo výsttuhu s výstuhou L/A. Ta origo výstuha by musela vypadat pouze jako rovný plech a né jako U profil, protože pak by tam nešla ta L/A výstuha navařit a tím pádem je tam úplně zbytečná. Prostě kombinace origo výstuhy a L/A není možná!!!!! Nechci aby byl pak něko zklamanej, že mu to nejde zkombinovat. Navíc ta origo výstuha je nanic, protože Mattess už na jedné straně má mírné Áčko a to má najeto cca. 45.000km. Ať si každý udělá úsudek kdo ví co mluví a kdo ne - protože ta tolik propagovaná myšlenka kombinace origo výstuhy a L/A výstuhy není možná...
to Luděk a spol.: Dnes jsem koukal u Mattessa na tu výstuhu, protože na mojí nápravě nebyla. Je vidět že nevíš o čem mluvíš, protože ta výstuha přesahuje svým profilem podélné rameno. Docela by mě zajímalo, jak tedy chcete zkombinovat tu origo výsttuhu s výstuhou L/A. Ta origo výstuha by musela vypadat pouze jako rovný plech a né jako U profil, protože pak by tam nešla ta L/A výstuha navařit a tím pádem je tam úplně zbytečná. Prostě kombinace origo výstuhy a L/A není možná!!!!! Nechci aby byl pak něko zklamanej, že mu to nejde zkombinovat. Navíc ta origo výstuha je nanic, protože Mattess už na jedné straně má mírné Áčko a to má najeto cca. 45.000km. Ať si každý udělá úsudek kdo ví co mluví a kdo ne - protože ta tolik propagovaná myšlenka kombinace origo výstuhy a L/A výstuhy není možná...
16:26:14
30.07.2003
30.07.2003
Luděk
2Saky: souhlasím,škoda mluvit,bohužel neumíš číst ani v řádcích,resp. nejsme asi naladěný na stejný vlně,co se vyjadřování týče
16:15:07
30.07.2003
30.07.2003
Saky
2Ludek: no jo skoda mluvit, snad jsem to napsal jasne ale bohuzel neumim cist mezi radky viz ty kotouce atd.. tak moje nazory necti proste komu neni rady ... mimochodem ja jsem nebyl prvni chytrak ale asi az treti nebo ctvrtej kterej ti to vytknul ale uz o tom nehodlam diskutovat stejne jako ty..
16:07:36
30.07.2003
30.07.2003
Luděk
2Saky: tak když se vydáváš za takovýho shrnovače a chytráka,taxi si taky mohl v těch příspěvcích taky přečíst,že jsem jezdil dlouho jenom s těma výztuhama a dokud neshnily podélný ramena,tak to fungovalo atd.,ale nebudu se s Tebou o tom bavit,neboť to nemá smysl,jestli se chceš zeptat proč,taxi najdi v příspěvcích něco,co na Tebe platí,jinak bych Ti to musel napsat konkrétně na plnou hubu.
15:39:55
30.07.2003
30.07.2003
Saky
2Ludek: 14dni sem tady nebyl tak kdyz sem se do tebe podle tebe pustil tak to zakoncim a shrnu, ty jsi mel na zacatku napsat to k cemu ste se tady po dlouhy dobe dopracovaly a to ze ta vyztuha je dobra jako doplnkova ochrana k vyvarenym ramenum pak by ti nikdo nerekl ani slovo, sam ty ramena mas vyvareny a rikas ze se nekroutej jasny kdyz je mas vyvareny ale kdybys tam mel jen ty vyztuhy tak se to krouti (nekdy nemusi) vesele dal ale uz ne tolik.. co se tyka tech skodovek nenapsal jsem ze ses chudak ze mas jenom skodovky, napsal jsem jen ze zrovna tri skodovky muze mit zrovna tady v ty republice skoro kazdej a ze to nic neznamena zrovna tak jako ze si neco delas doma v garazi, ty si to popisoval jako ze si mistr sveta a ze vsechno dokazes a ze uz si mel 3 auta atd jen a jen tvuj nazor je ten spravny a jinej proste neuctivas, a o co hur ty si nedas ani vysvetlit jinej nazor ale to je jedno, nijak jsem se te nechtel dotknout neznam te a z nekolika vet clovek nemuze nikoho soudit proste sem chtel jen vysvetlit jak sem to predtim myslel
21:08:00
29.07.2003
29.07.2003
Racyk
Trochu odbočuji, ale pokud máte lehká ačka, tak je nejjednodušší vyměnit silenbloky na podélných ramenech a pokud nejsou ramena pokřivená, tak budou kola pěkně rovně, já je vyměnil a kola rovně mám a ramena něco vydrří, potože jsem rok jezdil denně v pěti lidech cca35km a ramena se neohla! Ted Mám vyztužená šikmá, ale někdy vykutím nějaký flahajs i na podélná a navaří se to tam a bude to OK. Nemyslíte?
17:24:42
28.07.2003
28.07.2003
Pridam trosku do mlyna.
Mam na 136tke Acka celkom slusne, ale netaham az rafik po asfalte :). A teraz sa podrzte. Prave rameno je do vrtule pekne rovnomerne od silentbloku az po spoj so sikmym. Sikme je natocene, tak ze silentblok na priecke prevodovky je zmacknuty (mozno aj vymackany). Ale lave pozldzne rameno je uplne rovne, aj ked minuly rok bolo este tiez do vrtule a sikme rameno to iste ako vpravo. Nie, nie je to pripad pre muldra a scalyovu. Len sa mi silentblok vlavo vytrhol z domceka a drzi tam ako pes jeza, takze silentblok v domceku nie je rovno ale nahnuty (a dufa ze kazdu chvilu vypadne). A rameno, kedz euz nebolo namahane na krut, tuto namahu hodilo na krk sikmemu a samo za pruznostou narovnalo.
Tak co na to poviete? OKrem toho ze som blbec ze s takym autom jazdim, kedze s nim nejazdim, lebo caka na varenie.
Mam na 136tke Acka celkom slusne, ale netaham az rafik po asfalte :). A teraz sa podrzte. Prave rameno je do vrtule pekne rovnomerne od silentbloku az po spoj so sikmym. Sikme je natocene, tak ze silentblok na priecke prevodovky je zmacknuty (mozno aj vymackany). Ale lave pozldzne rameno je uplne rovne, aj ked minuly rok bolo este tiez do vrtule a sikme rameno to iste ako vpravo. Nie, nie je to pripad pre muldra a scalyovu. Len sa mi silentblok vlavo vytrhol z domceka a drzi tam ako pes jeza, takze silentblok v domceku nie je rovno ale nahnuty (a dufa ze kazdu chvilu vypadne). A rameno, kedz euz nebolo namahane na krut, tuto namahu hodilo na krk sikmemu a samo za pruznostou narovnalo.
Tak co na to poviete? OKrem toho ze som blbec ze s takym autom jazdim, kedze s nim nejazdim, lebo caka na varenie.
12:48:42
25.07.2003
25.07.2003
CHIP
Pristi tyden budu mit technicky vykres dotycne soucastky .... To se to bude potom vyrabet.....
15:37:45
18.07.2003
18.07.2003
Milda
2CHIP: Ja umim zatim jenom 8 metrovej skok . Ale slibuju ze kdyz mi nekdo puci auto tak se urcite zlepsim, mista na rozjezd je tam hafo .
Ale ted vazne, z hlediska zivotnosti je urcite lepsi vyztuzit vic nez min, pac kde budes za par let schanet novy ramena? Ja uvazuju tak, ze kdo ma dneska vlecku a dela ji repasi, tak ji dava hlavne kuli lepsim jizdnim vlastnostem a vykonnejsimu motoru. Takze s tim bude jezdit ostrejs nez bezny uzivatel. Takze to rameno bude vic namahany a zkrouti za min km. Takze to chce vyztuzit. OSobne si myslim ze bohate dostacuje vyztuha podle planu L/A. Tim koncim svoje prispevovani do tehle diskuze.
Ale ted vazne, z hlediska zivotnosti je urcite lepsi vyztuzit vic nez min, pac kde budes za par let schanet novy ramena? Ja uvazuju tak, ze kdo ma dneska vlecku a dela ji repasi, tak ji dava hlavne kuli lepsim jizdnim vlastnostem a vykonnejsimu motoru. Takze s tim bude jezdit ostrejs nez bezny uzivatel. Takze to rameno bude vic namahany a zkrouti za min km. Takze to chce vyztuzit. OSobne si myslim ze bohate dostacuje vyztuha podle planu L/A. Tim koncim svoje prispevovani do tehle diskuze.
08:47:25
18.07.2003
18.07.2003
CHIP
2Hafan: No vidis a nakonec to prej zpusobil Ludek a ja pak klidnym obhajenim nazoru nekoho naseru...coz jsem nechtel..
Nic kaslu na to......
Nic kaslu na to......
08:43:43
18.07.2003
18.07.2003
CHIP: no a vidis ja jako druha strana chtel taky vyjadrit svuj nazor a to pro lidi ktery nemaj zkusenost.Ty lidi si potom muzou vybrat mezi dvema vyztuzenima.
Jenze slo o to ze Ludek proste ten druhej nazor nepripustil a zacal se sproste ohanet nadavkama..
Nic koncim a mizim odsad...nemam tohle zapotrebi..toz zdar
Jenze slo o to ze Ludek proste ten druhej nazor nepripustil a zacal se sproste ohanet nadavkama..
Nic koncim a mizim odsad...nemam tohle zapotrebi..toz zdar
08:38:57
18.07.2003
18.07.2003
CHIP
2Tuner#2: Nechtel jsem te nasrat... to tedy ne... a zrovna to co jsi skopiroval a zrovna to co je v te zavorce je sice pekny a asi jsi to tak skutecne videl, ale pravda muze bejt jinde. Sam pises ze se BUD krouti pricne a NEBO se propada domecek spojeni pricneho s podelnym... ja se priklanim k NEBO a rekl bych ze je to zpusobeny tim, ze dotycny nemel ty pricny ramena nejzdravejsi. Tot vse dal te nebudu vytacet.
2Milda: Jo podniknout 10-ti metrovej skok umi kazdej, dulezity je, ze inteligent, kterej ma auto na normalni jezdeni takovy kraviny nedela...
2All: Schavlne se podivejte kdo tuhle debatu o poradnym vyztuzovani zacal......
Jo a jeste Radek je dalsi priklad toho, ze to funguje...
Jak uz jsem psal, nechtel jsem nikoho nasrat ani urazit ani nic podobnyho. Pouze jsem stejne jako druha strana napsal svuj nazor....
2Milda: Jo podniknout 10-ti metrovej skok umi kazdej, dulezity je, ze inteligent, kterej ma auto na normalni jezdeni takovy kraviny nedela...
2All: Schavlne se podivejte kdo tuhle debatu o poradnym vyztuzovani zacal......
Jo a jeste Radek je dalsi priklad toho, ze to funguje...
Jak uz jsem psal, nechtel jsem nikoho nasrat ani urazit ani nic podobnyho. Pouze jsem stejne jako druha strana napsal svuj nazor....
21:52:43
17.07.2003
17.07.2003
Radůz
2Kurvapes: tož dobře si to napsal
21:51:23
17.07.2003
17.07.2003
Kurvapes
Nazdar pánové jak to tady čtu vzpoměl jsem si na soubor opatření zaváděný komunisty za minulého režimu.Princip tohoto souboru opatření lze vysvětlit takto:Plechový kbelík plný ocelových kuliček přesypáváme do druhého plechového kbelíku,tento úkon stále opakujeme.Výsledek jenom strašnej rámus jinak hovno.
Kurvapes přišroubujte nebo privařte si na auta co chcete,nebo si tam nedávejte vůbec nic.
Vzpomenete si ještě,co je diskuse?
Kurvapes přišroubujte nebo privařte si na auta co chcete,nebo si tam nedávejte vůbec nic.
Vzpomenete si ještě,co je diskuse?
21:42:51
17.07.2003
17.07.2003
Simi
2Radek: Smaž si ten příspěvek, nebo to začne znova... voni toho sou schopný...
21:25:15
17.07.2003
17.07.2003
Radek
Nechápu proč to furt řešíte pokud nemáte auto aby jste s ním skákaly do výšky a jezdily relly tak vyztuhu dle L/A dělat vůbec nemusíte, ztačí bohatě vyměnit ramena a dát tam ty který zde Luděk nabízí. Vím o čem mluvím a ať mně nikdo neříká že při normálním ježdění se po roce udělaj áčka (samozřejmně po roce od výmněny za nový.
21:13:49
17.07.2003
17.07.2003
Milda
2Max: Dejte mi Ludovo auto na deset minut a bude mit Acka jak vysity .
20:10:27
17.07.2003
17.07.2003
rOMAN
Kdo sem jeste neco napise dostane klavesnici pres prsty
20:08:40
17.07.2003
17.07.2003
U-Geen
Tak nějak. Myslel jsem že tenhle web je predevsim pro to, ze lidi spojuje... jak je videt.... asi ne.
20:05:23
17.07.2003
17.07.2003
Max
Ježíšmarjá......chvíli jsem tu nebyl a co se tady ztrhlo.....
Zaprvý jsem nečet ty "vostrý" příspěvky od Luďka o kterejch se píše vejš. NO jelikož jsem vlečku ještě sám nevyztužoval, tak se do nějak moc vášnivejch debat nechcio pouštět.....
Názor svuj na to sice mám,ale to je teď vedlejší......
Myslim že tady řešéte co se řešilo už xkrát. A stejně se nikdy neschodnem. Viděl jsem luďkovo auto,ačka nemá i přes to že to má jen ty malý výztuhy.
Ale podstatný je, že se snad nebudem takhle brutálně hádat,ne?(ikdyž se toho aktivně neúčastnim....)
Se všema lidma jsem na srazu osobně nemluvil a bylo by docela napord jet na další s tim, že polovina lidí se sebou nemluví......
Zaprvý jsem nečet ty "vostrý" příspěvky od Luďka o kterejch se píše vejš. NO jelikož jsem vlečku ještě sám nevyztužoval, tak se do nějak moc vášnivejch debat nechcio pouštět.....
Názor svuj na to sice mám,ale to je teď vedlejší......
Myslim že tady řešéte co se řešilo už xkrát. A stejně se nikdy neschodnem. Viděl jsem luďkovo auto,ačka nemá i přes to že to má jen ty malý výztuhy.
Ale podstatný je, že se snad nebudem takhle brutálně hádat,ne?(ikdyž se toho aktivně neúčastnim....)
Se všema lidma jsem na srazu osobně nemluvil a bylo by docela napord jet na další s tim, že polovina lidí se sebou nemluví......
20:02:57
17.07.2003
17.07.2003
Simi
2All: Uz se dete vysrat. To si fakt dopr*ele nemuzete nechat kazdej svuj nazot pro sebe, kdyz vidite, ze tu druhou stranu nepresvecite? Udelejte si to jak myslite a co vam je potom, jak si to udelaj ostatni? V jejich autech nejezdite a vetsinou jsou mezi vami dokonce takove vzdalenosti, ze ani nemusite mit obavu, ze by vas ten druhy nekde diky spatne odvedene praci mohl smest ze silnice. Tohle uz neni ani jako chovani u malej decek...
16:56:00
17.07.2003
17.07.2003
WindMAN
all: takto to dobadne ked tu zacnete blabotat mimo temu, uz ani neviem kto zacal o L/A vystuhach a neviem ci inteligent nechape ze rec je o vystuhach inych a o tom, ci ma niekto zaujem o ne. Tak sa nenasierajte a v kazdom prispevku sa teda drzte DANEHO TEMATU a nestane sa takato situacia. Zabit vas je malo...
16:51:09
17.07.2003
17.07.2003
2CHIP: Tak teď už jsi mě fakt nasral... Mě argumenty nedošly a vše je popsáno tady - už jsem to jednou napsal, takže to pro tebe zkopíruju a přečti si hlavně tu závorku!!!
Jinak jak jsem už psal, spolužák měl na 130 už taky dost velký Áčka a vyměnil pouze podélná, které mu TUNER vystužil a když jsem ho viděl před týdnem a jel kousek za ním, tak už mu to zase dělá mírně Áčka - prostě to šikmé je buď zkroucené (vždyť to nese celou váhu auta a je namáhané na krut - jsou v něm ložiska. podélné je tam jen jako doplněk, aby se náprava nepohybovalo dopředu a dozadu a v podstatě v tom silembloku se naklání - sice míň něž u kyvky, ale naklání - ty kola ani u úhlovky nejdou v celém rozsahu rovně) a nebo se propadá ten domeček spojení šikmého s podélným. Tohle je můj poslední příspěvek na tohle téma, protože si nenechám tady nadávat za svůj názor - nikomu ho nevnucuju a neříkám, že je to na 100% pravda, ale je to výsledek ke kterému jsme došli společně s několika kamarády v naší partě. A to že občas použiju, že jsem to někde viděl, si myslím není na škodu věci, protože jen více a více aut mě potvrdí mojí teorii a né že budu tvrdit, že na mém autě to pomohlo a bude tomu tak na každém. TEČKA a už fakt nic nepíšu.
Tak a jelikož jsem fakt naštvanej, tak končím jakoukoliv diskuzi s Luďkem a s Tebou a ať si každý mislí že jsem namachrovanej debílek, ale co je moc to je moc.
Jinak jak jsem už psal, spolužák měl na 130 už taky dost velký Áčka a vyměnil pouze podélná, které mu TUNER vystužil a když jsem ho viděl před týdnem a jel kousek za ním, tak už mu to zase dělá mírně Áčka - prostě to šikmé je buď zkroucené (vždyť to nese celou váhu auta a je namáhané na krut - jsou v něm ložiska. podélné je tam jen jako doplněk, aby se náprava nepohybovalo dopředu a dozadu a v podstatě v tom silembloku se naklání - sice míň něž u kyvky, ale naklání - ty kola ani u úhlovky nejdou v celém rozsahu rovně) a nebo se propadá ten domeček spojení šikmého s podélným. Tohle je můj poslední příspěvek na tohle téma, protože si nenechám tady nadávat za svůj názor - nikomu ho nevnucuju a neříkám, že je to na 100% pravda, ale je to výsledek ke kterému jsme došli společně s několika kamarády v naší partě. A to že občas použiju, že jsem to někde viděl, si myslím není na škodu věci, protože jen více a více aut mě potvrdí mojí teorii a né že budu tvrdit, že na mém autě to pomohlo a bude tomu tak na každém. TEČKA a už fakt nic nepíšu.
Tak a jelikož jsem fakt naštvanej, tak končím jakoukoliv diskuzi s Luďkem a s Tebou a ať si každý mislí že jsem namachrovanej debílek, ale co je moc to je moc.
16:42:50
17.07.2003
17.07.2003
CHIP
2Tuner#2: Dosli argumety?? Ale zase na druhou stranu te chapu, asi sme te museli hrozne otravit. Ale je pravda ze ty jsi zadny vecny argument nepredlozil... porad jenom vyztuzit i pricna vyztuzit i pricna... presto ze i clovek, ktery napsal knihu o sportovnich upravach tvrdi ze vyztuzovat pricna ramena je pro normalni provoz zbytecne...
Ja osobne jsem nikdy netvrdil ze vyztuzovat dle LA je nejakej nesmysl... verim tomu ze to je super uprava, ale pro me nepotrebna, nebot nepodnikam desetimetrove skoky. A rally taky nejezdim.... Tot vse...
2Milda: O tom tady celou dobu mluvime s Ludkem ... Vyztuzit poradne podelna ramena a jeste navic dat tovarni vyztuhy je to jednoduche a levne....
Ja osobne jsem nikdy netvrdil ze vyztuzovat dle LA je nejakej nesmysl... verim tomu ze to je super uprava, ale pro me nepotrebna, nebot nepodnikam desetimetrove skoky. A rally taky nejezdim.... Tot vse...
2Milda: O tom tady celou dobu mluvime s Ludkem ... Vyztuzit poradne podelna ramena a jeste navic dat tovarni vyztuhy je to jednoduche a levne....
16:28:43
17.07.2003
17.07.2003
WindMAN
inak mozno sa uz zabudlo ale 135/6kove ramena niesu take iste ako 130kove... prave kvoli tej vystuhe a preto ma kopec z vas taketo problemy... dovolim si tvrdit, ze keby ste mali tie vystuhy dodatocne namontovane na este nezkrivene ramena, tak to bude v pohode.. to je riesenie automobilky.. L/A upravu tymto sposobom neobhajuj, pretoze bola urcena pre sportove ucely a vacsie namahanie.. tym samozrejme nechcem tvrdit, ze vystuzenie podla L/A je somarina
16:22:25
17.07.2003
17.07.2003
Milda
2CHIP: Ja mam zase zkrouceny podelny ramena s vyztuhama z tovarny. Na sikmy sem nekoukal, pac sem je daval taky jiny, ale este je mam v garazi tak to muzu zjistit. Jinak sem z vasich monologu pochopil ze se vlastne hadate o to jestli vyztuzovat sikma (pricna ramena). Hadate se tady jako maly deti, ja bych je raci vyztuzil pac novy nemas sanci sehnat a vytuhou nic nezkazis i kdyby byla naprosta zbytecna. Ja ji treba nemam uplne podle planku (nemam v ni diry a ten zlabek smerem ven z auta) a privarenou jenom z boku. Ale kdyz uz sem vyztuzoval tak sem to udelal cely a nemusim se bat ze mi to nekdy klekne.
16:22:01
17.07.2003
17.07.2003
2CHIP: Nemám slov - já nebudu počítat ty lidi co měly stejný názor jako malej kluk - ale bylo jich víc než ty dva na začátku. Fakt to nemá cenu - myslete si co chcete - Já jsem už nemám slov. KONEC
16:11:37
17.07.2003
17.07.2003
CHIP
2WindMAN: Diky Windmane, za pripojeni se na nasi stranu....
2Tuner#2: Ted uz jsme taky tri... je to 1 : 1
2Tuner#2: Ted uz jsme taky tri... je to 1 : 1
16:09:29
17.07.2003
17.07.2003
WindMAN
tak ako pise CHIP. moj brat ma tiez len tu vystuhu /montovanu seriovo/ a naprava nema ziadne acka, predchadzajuci majitel robil len beznu udrzbu ma nabehanych 120kkm a je to stale rovnake.. ja to mam tak isto a je to v pohode, akurat lava strana je trosku vyosena, ale to bude pruzinami a nerovnomernym zatazenim
15:55:47
17.07.2003
17.07.2003
CHIP
2Tuner#2: To ze mate tri stejny nazor jeste neznamena, ze ten nazor je spravny. Ludek na aute ma vyztuzena pouze podelna a ma tam ty maly vyztuhy, ma to uz dlouho hodne s tim najezdi, ma tam bombu na LPG a presto to krasne drzi jako na zacatku.... Ja to auto na vlastni oci videl..... Mam dojem, ze kdyby to nefungovalo tak jak to tady ja a Ludek popisujem, tak uz ma Acka takovy ze taha motor po zemi....
Ludkovo auto je prakticka ukazka toho, ze ja a Ludek mame pravdu ..... Kdyby to bylo tak jak rikas ty, tak uz ma pricny ramena pekne do vrtule..... To je obrovska jistota.....
Co z toho plyne .. my s Ludkem mame dukaz o tom ze nase reseni funguje, dej dukaz ze se pricny ramena kroutej.... Najdi nejaky, opravdu poradne zkrouceny a ukaz ho.... ja jeste nikdy zadny pokrouceny pricny rameno nevidel....
Ludkovo auto je prakticka ukazka toho, ze ja a Ludek mame pravdu ..... Kdyby to bylo tak jak rikas ty, tak uz ma pricny ramena pekne do vrtule..... To je obrovska jistota.....
Co z toho plyne .. my s Ludkem mame dukaz o tom ze nase reseni funguje, dej dukaz ze se pricny ramena kroutej.... Najdi nejaky, opravdu poradne zkrouceny a ukaz ho.... ja jeste nikdy zadny pokrouceny pricny rameno nevidel....
15:42:06
17.07.2003
17.07.2003
2CHIP: Já jsem na začátku podal hned plné informace ve stylu, že ta výstuha nepomůže, že musí být po celém rameni a to na kraji navařená a navíc i vystužené šikmé ramena - jinak to nemá smysl a Áčka to zase začne dělat.
Myslím si že nejlépe to vystihl Milda, že páskovinu má doma skoro každý a uříznout z ní čtyři pásky a do nich udělat díry pro lanovod a nastavování sbíhavosti umí taky každý a vyjde to na 0,- pokud nepočítáš matroš - a hlavně to bude funkční výstuha - všimni se jak na ten můj první příspěvek hned reagovaly dvá se stejným názorem. Končím tuto k ničemu vedoucí diskuzi a jdu dělat něco užitečného...
Myslím si že nejlépe to vystihl Milda, že páskovinu má doma skoro každý a uříznout z ní čtyři pásky a do nich udělat díry pro lanovod a nastavování sbíhavosti umí taky každý a vyjde to na 0,- pokud nepočítáš matroš - a hlavně to bude funkční výstuha - všimni se jak na ten můj první příspěvek hned reagovaly dvá se stejným názorem. Končím tuto k ničemu vedoucí diskuzi a jdu dělat něco užitečného...
14:56:49
17.07.2003
17.07.2003
CHIP
2Tuner#2: Tunere Tunere.... neustale a dokola tady opakuju, ze jsi na zacatku vyjel, ze ty vyztuhy jsou k nicemu atd... Podivej, jak uz jsem asi tak 15x napsal nikde nikdo nepsal ze tyhle vyztuhy neco zachranej nebo dlouhodobe podrzej, jsou pouze doplnkem kvalitne vyvarenych a vyztuzenych podelnych ramen ... nikdo to tady s jinym zamerem nenabizel..... Ach jo a ja si myslel jak jednoduche je to na pochopeni...
Mimochodem, predpokladam ze to s tou prdeli platilo i na me, ale ja opravdu nema zapotrebi chodit do neci prdele... dekuji nechci...
Taky nejsi ochoten priznat, ze jsi na zacatku podal informace, ktere nebyly, dejme tomu, uplne. Zamysli se ... docela me to mrzi...
Mimochodem, predpokladam ze to s tou prdeli platilo i na me, ale ja opravdu nema zapotrebi chodit do neci prdele... dekuji nechci...
Taky nejsi ochoten priznat, ze jsi na zacatku podal informace, ktere nebyly, dejme tomu, uplne. Zamysli se ... docela me to mrzi...
14:42:30
17.07.2003
17.07.2003
Luděk
2Tuner#2: ale ale,v prdeli je tma kamaráde bejvalej,tam bych se bál (jedině,že bys tam byl se mnou)
14:40:13
17.07.2003
17.07.2003
Luděk
2Hafan: ale je co říct,právě že většina těch,co se do mě pustili,to maximálně četli ve čtvrtým díle rádce mladých svišťů a sami s tím mají praktický zkušenosti 0,to je ubohost.Dokonce jsem osobně zjistil,že někteří ani neví o čem je systém vlečený nápravy,ale chytráků je okolo habakuk.
Víš,mysli si co chceš,je mi to vcelku srdečně jedno,ale když něco říkám a píšu,tak si za tím stojím,neb mám vlastní praktický zkušenosti a pokud mi někdo naznačí,že tím,že jsem vlastnil pouze samé Škodovky,jsem v podstatě chudák,tak nevím,co dělá zrovna na těhle stránkách.
Víš,mysli si co chceš,je mi to vcelku srdečně jedno,ale když něco říkám a píšu,tak si za tím stojím,neb mám vlastní praktický zkušenosti a pokud mi někdo naznačí,že tím,že jsem vlastnil pouze samé Škodovky,jsem v podstatě chudák,tak nevím,co dělá zrovna na těhle stránkách.
14:35:27
17.07.2003
17.07.2003
Kdybych napsal ať to od Tebe nekupujou nebo Tě to nějak pomlouval, tak neřeknu, ale já jsem pouze upozornil že je ta výstuha nedostatečná a že se to bude kroutit dál - sice možná pomaleji, ale bude - viz MATTESSOVO Rapid, který je z 89 a tu výstuhu tam tuším má - už jsem mu pod to dlouho nelez . VY jste se do mě hned opřely a i pod tíhou argumentů neuznáte chybu - tak jděte do PRDELE!!!!
14:29:59
17.07.2003
17.07.2003
Luděk
2CHIP: blbec je blbec a s ním se nemůžeš nikdy dohodnout,teď je jen otázka,který je větší,jestli ten,co tvrdí nesmysly a trvá na nich,nebo ten,co chtěl někomu pomoci a se zlou se potázal...
14:28:53
17.07.2003
17.07.2003
hmm tak na to uz proste neni co rict...
Ludek: to co predvadis je fakt ubohost :(
Nicmene by me prave zajimalo teda na koho byli mireny ty tvoje urazky?? a spis za co? za to ze rekli svuj nazor a nedotkli se te jedinym slovem??
kaslu na to proste to s tebou nema cenu.
Ludek: to co predvadis je fakt ubohost :(
Nicmene by me prave zajimalo teda na koho byli mireny ty tvoje urazky?? a spis za co? za to ze rekli svuj nazor a nedotkli se te jedinym slovem??
kaslu na to proste to s tebou nema cenu.
14:17:57
17.07.2003
17.07.2003
CHIP
2Tuner#2: 2Luděk: Kazdopadne panove uz si myslim, ze toho bylo dost.. Jak jsme exaktne overili, skoro kazdy ma jiny nazor, nic s tim neudelame, akorat se muzeme usmirit.... Kaslete na to vsichni...
14:12:49
17.07.2003
17.07.2003
2Luděk: Aha, tak na koho? - na Ty lidi co se mě zastaly a mají stejný názor??? Jedinej kdo si tady teď nevidí na špičku nosu jsi TY.
14:09:07
17.07.2003
17.07.2003
Luděk
2Tuner#2: tohle zrovna na Tebe nebylo,taxe nečerti,ale moji důvěru jsi už stejně absolutně ztratil
2u-geen: zruš,dyť já tyhle stránky k ničemu nepotřebuju,rozhodně né k tomu,aby ze mě kdejakej debil co si nevidí na špičku nosu dělal vola a alespoň si konečně založím stránky vlastní,kde budu zadarmo dávat limonádu a bombóny dětem,který budou umět psát
2u-geen: zruš,dyť já tyhle stránky k ničemu nepotřebuju,rozhodně né k tomu,aby ze mě kdejakej debil co si nevidí na špičku nosu dělal vola a alespoň si konečně založím stránky vlastní,kde budu zadarmo dávat limonádu a bombóny dětem,který budou umět psát
13:54:56
17.07.2003
17.07.2003
U-Geen
2Luděk: Jestli toho nenecháš tak ti rušim účet, maninko to přeháníš.