teeeda co ja se tu jeste nedovim o historii skodaren...
kde jen soudruzi udelali chybu ze vsechny ty prototypy zustaly v muzeu a lidu byl poskytnuty jen 105 a 120 co jich je vsude plna řiť... nic proti shade! taky mame jadnu doma
-> Milos: Já si to hned myslel, ale nechtěl jsem do něj rypat. Kastle 742 upravená, pohon zadních kol, Ale motor si prostě musel nechat v předku, zmetek jeden. a focený to je v Brně.
Toto auto měl doma člověk který chodil i na tento web.Měl nick Kekypetra.A na svojich strankach měl fotky z rekonstrukce která ještě probíhá a myslim že to byla ta červená.
O tej cervenej polohznitej krasavici je clanok na skoda techwebe, a o tomto prototipe som cital aj tu, myslim ze niekde medzi clankami, bolo o to nieco o nevyrabanych skodach.
Ma to motor podelne, nahon na zadek a OBROVSKEJ tunel prevodovky (udajne kvuli automatu). Zrejme taky kvuli tomu posunuli predni napravu o kus dopredu, bo kdyby tam zasahoval podbeh stejnym, zpusobej jak u klaicke 742, tak neni kam dat nohy. Pry do toho planiovali i diesel zalozeny na klasickem skodovackem motoru. Jeden nejmenovany clen zdejsiho fora ma ten cerveny prototyp zahazeny bordelem na dilne a udajne vlastni i nakresy toho dieselu.
-> honzam: Myslíš že to je ono? Já asi vím co myslíš, vzadu to mělo vodorovný světla. Ale já viděl vždycky jen ten červenej kousek. a todle nevypadá že by to stálo někde v muzeu dvacet let.