skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit na Dakar
Jsem něco vytáhl
Teď je o favu Andros je krátká zmínka v Automobilu . Motor Audi 4,2 V8 uložený podélně uprostřed

Taky hezky,proc skoro vsechny sportovni skodovky meli pricnak?
-> Bedřich: ok

-> formelak: Já mu pošlu odkaz kde to najde nebo ho tady dám je to pěkná stránka.
www.skodovka.xu.pl/
Když si dáte Skodopedia vše tam nejdete a snad i neco co jste nevěděli.
www.skodovka.xu.pl/
Když si dáte Skodopedia vše tam nejdete a snad i neco co jste nevěděli.
boli byste taky super a poslali to aj kirrimu na mejl? bol by urcite rad, ked sa vrati

-> Majkl: No jestli to bylo na Androz trophy tak to možná mělo i řiditelnou zadní nápravu.Jestli jsi viděl co za brutusy tam jezdí tak to mohlo být zajímavé.
No a Dakar:Silnik ułożony nad tylną osią pochodził z Tatry 613. Samochód był przygotowany na rajd Paryż-Dakar.
Cosworth:Ta niecodzienna Skoda została "zbudowana" u szkockiego dealera Skody. Silnik o pojemności 2,3 litra pochodzi z Forda Sierry Cosworth (turbo). Napęd na 4 koła.
-> Bedřich: má super lemy, tam by se vesla jeste jedna 13"

Tak Androz Trophy(všimněte si výkonu...):Pokazana na paryskim salonie w 1994 roku Skoda miała napęd na cztery koła i moc 250 kW. Była przygotowana do wyścigów na lodzie Chamonix i Andros Trophy.
Tak to je vše ještě pohledam popis.Možná bude v polštině...
Jestě přidám pár, ale to bude vše protože už jsem o tom nic víc nenašel.
-> Majkl: hus
jinac ten s tou tatrou je docela maso

jinac ten s tou tatrou je docela maso

-> Bedřich 08.11.05 11:26:06: konečně favorit s motorem na spravny strane

-> Bedřich: Tak to sou brutální stroje....
-> Bagrr: No a tyky jezdil Cosworth
-> Bedřich: tak ten je hodně hustej....

Kdysi jsem na internetu narazil na par fotek favorita v úpravě pro rally Paříž - Dakar, ale ať hledám jak chci, už jsem to znovu nenašel. Nenarazili jste na to někdo??? Motor Tatra (myslím že 613) nad zadní nápravou,...