skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
škoda 765
ale je to mazec a řek bych že opravit jde všechno,není umění udělat veterána 120 Gls na kterou je dílů relativně furt dost a kde jakej dědek s níma ještě jezdí(dneska jsem zrovna viděkl nádhernouz,v který jel dědek,tak proto to říkám :) ) ale tohle by byl um!
No tohle auto se uz minimalne jednou prodavalo v annonci a tusim ze za 65 minulej rok na podzim.Tam to asi koupil nejakej zlatokop ze udela kseft a ono hovno...Takze si myslim ze s tim prodejem to nebude tak horky.Na kseft to bude delat nalokdo protoze do toho zahuci raketu a pak to uz nebude chtit prodat...
Akurat co sem to videl ma v pristrojovce velikansky diry pro repraky, jak to mely treba rencky 19ctky, ale tohle je tam dodelavane a opravdu neopravitelne, palubka uz proste nikdy nebude "jako nova". Vono pokud to obejdete tak je tam plno veci dodelavanejch homemade, coz timhle uplne ztraci na hodnote, moc velka skoda
-> Pedros: ee, to neni vrak, to je veteran 

Tak tohle je hustej wrak..
-> Baghira: super základ na tuning:o)) Policajti tohle stoprocentně neznaj:o)) Ale když už tak originál... Ale těch peněz...
-> Baghira: takze vlastne postavis novy auto na platforme tohoto tipu

-> sep: To že je jedinej je velká výhoda, protože když tam navaříš, nebo zaměníš cokoli, tak to nikdo nepozná, protože není s čím srovnávat :-).
-> sep: presne tak - koukejte to nekdo koupit, se prijdu mrknout 

-> Crisp: :souhlasim,je to preci jen kus historie a je skoda ze to auto vypada jak vypada,fabrika by se mela chytit za nos a koupit to do muzea.......jinak jak sem rikal,opravit jde vse,a pripadnemu kupci drzim palce,a fandim maximalne....
-> sep: Ja jsem ji nevidel, ale jen treba ty odrezly vyztuhy mi napadne pripominaji prahy na skochtli, podlahy budou urcite taky podobny. A vlastne neni nic, co by se nedalo s trochou snahy a sikovnosti vyrobit. Co se podvozku a hlavne motoru tyce, mas nepochybne pravdu - to bud voser a zahuci do toho spousta penez. Ale zas to pak treba bude stat za to 

-> Crisp: :motor,kastle ,podvoze,co z toho je na 120ce?myslim ze skoro nic...sedacky ,zrcatka a budiky me nezajimaji...
-> sep: oni zas takove originaly ty dily nebudou a myslim, ze v rade 742 jich par najdes - ale aspon by to byla opravdu renovace veterana se fsim fsudy...
Kdyz uvazim ze defacto kazdy dil je original,tak ta renovace bude velmi zabavna,opravit jde vsechno,ale ja osobne bych do toho nesel....
ad ctyroko - vzhledem k tomu, ze je to z roku 77, tak ty puvodni svetla budou bud z kila nebo z uzofky, takze takovej problem to zas nebude...
-> sep: Tak tohle neni neopravitelny, aspon to drzi pohromade a vypada to, ze to ma i vetsinu dilu.
Jen me zajima, kterej dobytek to takhle zhuntoval...
Jen me zajima, kterej dobytek to takhle zhuntoval...
-> Petr Šťastný: nasavac, maska, ten naraznik mi taky nejak nesedi
-> Majkl: jo vypadá, ale zajímalo by mě kolik takovejch "úprav" proti originálu na tom je udělanejch.
-> Petr Šťastný: vypada to na 4ocko z uzovky
-> sep: a nemá tohle nějak víc světel?
na skodateamu jsou uz nejaky rok realne fotky toho auta,uz tenkrat to byl vrak....
-> Majkl: Ono taky jde o to, jestli z toho zbylo i neco jinyho, nez pravy zadni kolo. To by pak zas az takovej kauf nebyl. Ale boze, slint, ja to chci...
-> Crisp: urcite by jeste slevil s tvrzenim ze na to nic nesezenes. ja teda prijem mam ale pujcovat si takovou castku nechci

-> Labros: Ten prvni inzerat je z 3. rijna, takze tak velkej zajem asi nejni, ale mit pravidelnej prijem, tak na tohle bych si snad i pujcil. 

Nesložíme se na to?

bomba, bomba! A cena je nízká! To bude okamžitě pryč.
-> Crisp: me taky!!! já bych ji vzal uplne hned!!!! za 10let to bude mit 10 nasobnou cenu

Pujcte mi nekdo 80 000!!!!!! 

Škoda 765 combi, 1500 OHC, prototyp, jediný vyrobený kus, SPZ+OTP, před renovací, cena k jednání 80.000 Kč. Tel.: 603 272 710
Email: kalin@tiscali.cz
Královehradecký kraj (Hradec Králové) 13.10. v 21:02 schránka
99% 1020.1 Autoveteráni - nabídka
Škoda 765 combi, prototyp, jediny vyrobeny kus, r. v. 77, spz+tp, motor 1500 ohc, pred renovaci, cena dohodou Tel.: 603 272 710
auta5p.car.cz/katalog/... /skoda_765_02.htm
Email: kalin@tiscali.cz
Královehradecký kraj (Hradec Králové) 13.10. v 21:02 schránka
99% 1020.1 Autoveteráni - nabídka
Škoda 765 combi, prototyp, jediny vyrobeny kus, r. v. 77, spz+tp, motor 1500 ohc, pred renovaci, cena dohodou Tel.: 603 272 710
auta5p.car.cz/katalog/... /skoda_765_02.htm