skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
105gl a 120gls model 1983
prohledat
93 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 01.10.2005 do 13.11.2009, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> NKVD: kdyz bude prudit v tematu ktery nepojednava o 105gl a 120gls 1983 tak ho jebejte jak chcete,ale v tomto tematu,ktery se prave na tyto vozy zameruje,da foto 105gl,tak potlacte sve moderatorske ego a nechte ho bejt.
-> Quest: Slovensky, ale to překládal nějakej translator nebo google
-> Nwkt:
já mám zato že někde mluvil i česky
já mám zato že někde mluvil i česky

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Kdyby to dělal normálně a normální člověk, ale tohle je zase ten maďar, co sem dává všude akorát blbosti
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: neboj vim a i mojich kolik je všude stahnutejch... hlavně u maďarů jsme jich našel fůru..... 

-> Pavel P..: ty vole vis kolik mojich skenu koluje??? ani se neptej:)))
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: kdyby tu fotku nevytáhnul z mýho článku tak by to bylo v pohodě.... 

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: proto že to cpe všude tady vidíš že to zůstalo
-> petr s: kdyz do tematu 105GL da fotku 105gl tak co te sere nacelniku?
-> petr s: asi
-> Skoda_130_GL: Zase madar útočí?
-> Jožynek :

-> Kaprof-Los Koramos: ja tiež len obrázky pozerám
...ale tak občas aj niečo prečítam...

-> Jožynek : to bych už byl učítanej

-> Kaprof-Los Koramos: njn, len by to chcelo čítať že?

teďka sem na to koukal 105 GL se vyráběla od 3.1981 do 6.1983 takže eMka to nebyly
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : noí zadní světla na fáčko, v katalozích (nebo katalogách?) :D jsou v obrysovkách takový červený čtverečky ještě,,, a v normálu tam nejsou,,, čkej najdu obrázek něde snad
-> Jožynek : právě

-> Kaprof-Los Koramos: ale v popise to je napísané

-> Jožynek : podvodníku

-> Kaprof-Los Koramos: hele ale ja mam 105L
GL som tam dal že mam GL introš

-> Tomaso435_Žák 3.Bé 28.06.09 22:53:37: nevim o čem to mluvíš 

-> U-Geen: pro mne novinka... zkoušel jsem se pídit po tom a nalezl jsem jen 105 GL v úzkém provedení...M-ka asi nebyla, nebo ano?

-> David29: já sem na notasoj a než tady vymáčknu číslo tak mi je milejší oOoOoO:D:D:D:D
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Proč píšeš "O" místo "0"?
pEaCe
pEaCe

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : myslíš ty s takovým čtvereřkem v odrazce??
tak ty sem už několikrát viděl na fáčkách v provozu,,, a tyhle škodovácký tuším kdysi taky, ale nechci kecat,, taky sem se myslim divil jaký to má světla když my na 1O5ce je máme jiný
tak ty sem už několikrát viděl na fáčkách v provozu,,, a tyhle škodovácký tuším kdysi taky, ale nechci kecat,, taky sem se myslim divil jaký to má světla když my na 1O5ce je máme jiný
Nebudou ty světla se šroubama zvenku jenom na nějaký předvýrobní sérii? Jako na prototypech myslim, a sériově se výráběly tak jak je známe...
Viděl jsem to takhle u Favoritů (světla na prototypech a na prvních letákách vypadali jinak)
Viděl jsem to takhle u Favoritů (světla na prototypech a na prvních letákách vypadali jinak)
-> beastyLA - ten první: 105 GL skoda-virt.cz/cz/.../2015
-tuxik-natalka
-> beastyLA - ten první: ano, i 105GL byla
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: stejně je to pro mne novinka... ty šrouby v zadních svítilnách... a že by i 105 byla GL????

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ne noa? já mu to vysvětlím po svým
uka fotkýýýý

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
týý voe,. nářez

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Ty umis madarsky?
A stejne sou to jen fotky.

-> Nwkt: čím spamuje? bych si jednou rád přečet :)
-> petr s: Nem ad kap minden olyan képeket, nem tartoznak semmilyen témát.
Ale je to z translatoru, tak to bude neco jako ty byt uplny debil 

-> Nwkt: on tu ještě existuje?
sem myslel že má trvalej ban 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak to napiš madarsky
-> Nwkt: Proc mu nekdo nerekne ze dela kraviny? 

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Zas spamuje maďar
-> Skoda105GL: co sem píše tento člověk že ot vždycky zmití dřív než si toho všimnu?

-> Kubina, VeTëV, BoRiS!!!: Moje 82 má kufr v barvě..
-> David29: to čumím jak péro z gauče, že dnešní čiré svetla vymysleli soudruzi....vypadá to celkem divně, nebo spíš nezvykle...
jsem je kdysi dááávno videl na vlastní oči a spíš sem to pokládal za vesnickou opravu rozbitého plastu....zajimave
jsem je kdysi dááávno videl na vlastní oči a spíš sem to pokládal za vesnickou opravu rozbitého plastu....zajimave
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Třeba poznamenat, že tyhle zadní světla má i dobovej prospekt na Garde...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

Madar utoci? Nebo co?

ajéje Pescz útočí