-> Mishoooo: chci se te zeptat na vystrelovak sis sehnal platformu na klic favo a nebo tam je nejak upraveny co si dostal k autu!!Momentalne resim tenhle problem a vsude mi rekli ze to nejde Za odpoved predem dik
-> minno: Nebyla, ja se k tomu chovala dobre, ale asi se mu nelibilo bejt zavreny v tasce s jinejma klicema:) Tedka jsme to vymenili za vystralovaci klic. Mame to stejne jako Mishoooo, Vystrelovaci klic s ovladanim a jeste zvlast oladani:)
-> Valentynka: no ja ho mam uz rok a zatial v pohode, maju ho aj dalsi dvaja kolegovia aj dlhsie a tiez v pohode. Oni maju ale s gumovymi tymi tlacitkami, totok su plastove.
Klice? co to je? Auto odemykam dalkou a mam tam packovej spinac na zapalovani a tlacitko na startovani, jinak kdyz nekde stojim¨mimo garaz tak mam takovou tu paku na volant a ta uz klic ma a foto?? no je takovej malej stribrnej zubatej:)
Hehe, tak ja sel uplne jinou cestou :-) po vyblbnuti se s trojici klicku a privesky jsem to zredukoval jen na to nejnutnejsi... Je to foceny starou T610tkou, takze sorry za kvalitu :-) ... Zbytek lezi doma nekde na polici pro pripad nouze :-)
old klič od spinačky, new klič od spinačky a dveři, klič od nadrže,old klič od dveři, old klič old nadže, rezevni old klič od dveři a samozřejmě kličenka ;-)