skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak to rozdelat??
-> Majkl: no tak hlavně aby při tom vytahování nebyl namáhanej kolmo na jeho osu... pak to musí jít stejně jako když byl na autě...
-> Labros: to sel vyndat krasne... ted nejde... jeste to zkusim dneska vcera sem byl uz znacne unavenej tak se mi s tim nechtelo sr*t.. dnes zkusim rozebrat zbytek, abych to mohl odvezt na piskovani...
-> Majkl: tak ještě jestli se ti to nějak nekříží..
Myslíš ten čep co spojuje spodní rameno a svislák? Jak jsi teda vyndaval a nandaval pružinu?
Myslíš ten čep co spojuje spodní rameno a svislák? Jak jsi teda vyndaval a nandaval pružinu?
-> Labros: vyklepat nejde a nejde s nim nejak ani otocit, strasne se se mnou pre a vzdy se vrati zpet ten hajzl
no dneska jeste vyzkousim hrubou silu a uvidim...

no dneska jeste vyzkousim hrubou silu a uvidim...
-> Majkl: dyť ten čep normálně vyklepeš, ne? tak počkej do zítra snad to nějak uděláme.
-> Tuxik: hele tebe budu potrebovat, mas v tom uz praxi :-))
-> Majkl: nechce :-) ja jsem to delal nedavno a uz nikdy vice

-> Tuxik: tywoe, to sem ani nevedel do ceho sem se to pustil
to nemuzu nikdy sam udelat...
nejde mi vyndat cep spodniho ramene (ten co je bliz u kola) asi se z toho asi pose*u...
béé, nechce mi to nekdo udelat??

nejde mi vyndat cep spodniho ramene (ten co je bliz u kola) asi se z toho asi pose*u...
béé, nechce mi to nekdo udelat??

-> Majkl: jinak docela dost dobre je repase popsana tady: www.skoda110r.cz/article.
php?id=105 az na par chyb
-> Climber: dyz ja to chci dat na komaxit po jednotlivejch dilech tak by se mi to hodilo vyndat

-> Majkl: Tu páku B nevyrázej, akorat ji dojebes a co se tyka vej kulaku, nekdy jde nekdy ne, hlavne to neohrej je v tom vazelina a muze se to roztrhnout! novej stoji neco kolem kila
-> mates: diky moc, odpoledne vyzkousim...
-> Majkl: k problemu a: musis prastit z boku do Tveho problemu B (ridici tyc) v miste,kde jim prochazi kulovy cep.Kulak pak by mel odskocit...na opacnou stranu nejakou odezvu...
-> Tuxik: problem B chapu,diky, ale nechapu ted problem A, mam bochnout do toho cepu nahore, nebo do ty ridici tyce dole??
problem A: je na to stahovak, ale ten predpokladam nemas ;) tak si vem kladivo, nejakou tezsi prilozku, tu priloz z boku na kulovy cep, a z druhe strany Z BOKU prasti kladivem, snad to odskoci... hlavne NEBOUCHEJ do zavitu, nebo ten kulak znicis
problem B: vyndas zavlacku, povolis matku a pres vyrazec nebo dve matky pres sebe nasroubovany na zavit prastis do ty ridici tyce... vetsinou se ale vyndavat nemusi, pokud nemas strizeny pero co je uvnitr... bacha, leva a prava ridici tyc je rozdilna
GOOD LUCK
problem B: vyndas zavlacku, povolis matku a pres vyrazec nebo dve matky pres sebe nasroubovany na zavit prastis do ty ridici tyce... vetsinou se ale vyndavat nemusi, pokud nemas strizeny pero co je uvnitr... bacha, leva a prava ridici tyc je rozdilna
GOOD LUCK

myslis otocny cep ? to v cem drzi svislak ?
nevim jak rozdelat čep rizeni... jak na to??
(problem A)
a pak jeste jak pak vyndat ten kus z napravy?
(problem B)
(problem A)
a pak jeste jak pak vyndat ten kus z napravy?
(problem B)