Mr. Saky

prohledat
365 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 22.07.2005 do 25.05.2007, založil/a DuriQ
řadit dle data
10:07:51
21.05.2007
D00little
-> Saky: v zasade mas pravdu s tym rozmyslanim... aj ja som bohuzial par veci zkurvil, nez som prisiel na to ze obcas nezaskodi popremyslat... no co uz, chytri sa ucia na chybach tych druhych a blby na svojich:) v zasade by ma zaujimalo, v akom casovom horizonte a za aku konecnu cenu by si mi vedel zhotovit tieto komponenty> predne naboje 4x100 a 4x130 plus chladene kotuce , drziaky na brzdice a rozperky do brzdicov, zadne naboje na klasicky skodovacky kotuc plus drziaky na brzdice. prosim napis mi do ID. diki4
07:54:11
21.05.2007
Saky
-> Mantrabeach: ty si nejdriv sezen rozdelovac kterej nedava 70stupnu predstihu ve 3000ot-) a pak muzes laborovat dal.. s tim co mas se to neda..
07:48:19
21.05.2007
Saky
ad kotouce: ze se to muze stat me napadlo o tom sem vedel nebot to jsem zjistil hned na zacatku kdyz sem delal nejaky fotky a mel sem na nabojkach nasroubovany srouby bez kol.. ale zezacatku jsem to nikomu nerikal nebot by me ani ve snu nenapadlo ze prijde nekdo a rve to tak ze ten kotouc vylomi.. a schvalne jsem to zkousel a clovek musi poradne zabrat aby to prasklo.. skoda ejn ze nejake skodovkarske pravidlo rika kdyz nejde neco silou pujde to vetsi silou-)..ale ted je to fuk, stalo se stalo..v dobe kdy si ty kotouce mel jsi byl mozna 30tej nebo kolikatej a nikomu pred tebou se to nepovedlo. bud meli original stefty, nebo kratky srouby a nebo u toho proste mysleli.. nevim co je spravne..
07:41:50
21.05.2007
Saky
to co jsem napsal jsou odpovedi a reakce na to co bylo popsano v tomto tematu nic vic.. .na pruziny jsi si tady ty stezoval tak sem to zminil.. me si se nijak nedotknul ja chapu ze si byl nasranej ale vadi me docela ten tvuj prikreslenej popis kdyz popisujes ze je neco na hovno kdyz si vlastne prizpusobil dve veci do jednoho celku.. kdyz mate takovych mistru u Vas tak ti to meli vyrobit cele znova posunute o ten kus co jsi frezoval.. a ne to resit takhle ale jak jsem rekl chapu to.. ono s tim jak jsem zacinal stavet barak tak to bylo hrozny.. clovek z prace dorazil na stavbu neco do vecera delal pak prisel k telefonu tam 50zmeskanejch hovoru naky SMS tak bylo vzdy nejjednodusi udelat DEL... a vic neresit.. ono lidi kteri se em dovolali kdyz sem mel telefon po ruce a mel sem cas se bavit tak smeneco vyridili i kdyz vetsinou s negativnim zaverem ale neni pravda ze bych nekomu nebral telefon.. sam si psal ze sem nebral jakykoliv cislo, a detektor v telefonu typu tohle cislo neber vola Duriq sem opravdu nemel-) ale ted uz je to uplne jedno.. ja jen ze sem neco hledal a narazil jsem tady na to a bylo tady dost nepresnosti..
00:40:00
21.05.2007
DuriQ
Saky: cece sak toto sme riesili uz hodne davno ti nechuti papat ? 40 ale v poho nechce sa mi to citat znovu od zaciatku... ale jedine co ma zaraza je to ze ne kazdy vie co tym co tvorca stvoril chcel vlastne povedat ono odtoho su tie instruktazne manualy... a dosiel som nato az ked som odprasil kotuce mno co uz stalo sa mna to absolutne ani len vo sne nenapadlo a povedzme si pravdu ze ani teba ne... a ked ano mal si ma nato upozornit 1 ja som s tvojim jednanim a sluzbami (produktmi) bol spokojny az na tie dodacie doby... to je fakt...od ktoreho sa odvyjala aj uprava drziakov ja som potreboval mat karu vtedy pojazdnu a ne 2-3mesiace cakat to ze tebe prisiela dobierka to je celkom zaujimave lebo ja som nic neprevzal a ked hej tak by som mal doma asi dake drziaky na viac 1 ak som sa ta dako dotkol tak prepac ale toto bolo zalozene hlavne s toho dvovodu ze som sa ti hooooooodne dlho nemohol a nevedel dovolat tak ale nakoniec sme to poriesili zo stastnym koncom ale odvedy mo akosik moc uz nemusis to je pravda 1 este otazocka teraz neviem ja som mal nieco proti tvojim pruzinam alebo sa tu snazis este nieco dofarbit ? ja som s pruzinkami uplne spokojny neviem ako ostatny ale ja rozhodne 4

a skutocne posledna otazka bude aj za 2) a 3) lebo si tak pekne zacal =)
23:33:03
20.05.2007
rolls
-> Mishoooo: si myslim tak pol roka4 2 2
23:31:25
20.05.2007
Mishoooo
-> Saky: no doprdele... len nech to neobjavi Duriq... bo zasa mi bude min. 2 mesiace svietit v nectenych tema: MR.SAKY 3
23:20:33
20.05.2007
Mantrabeach
-> Saky: páni,to jsi vyhrabal hezky starý téma.Ale zrovna jsem narazil na příspěvek strnadka že když tankoval natural95 tak mu to cukalo.To samý mě dělalo taky cestou na doksy a zpět takže potenciální problém je vyřešen.nejspíš to seštelovat na 954 .jinak tě dost chápu.ono stavět barák zabere dost času i peněz a prostě všechno ostatní musí jít stranou.
22:43:46
20.05.2007
Saky
Tak sem tady nasel tohle dva roke stare tema.. premejslel jsem jestli se ma jeste cenu k necemu z toho vyjadrovat ale proc ne..

1, od nikoho jsem nebral nikdy penize dopredu, nikdy jsem nechtel ani zadnou zalohu a ani dnes nic takoveho nechci a nedelam... co se tyka Duriqa.. tak ten me dal penize za to ze dostal ode me veci a platil az po predani (ze dostal neco jineho je vec uplne jina, ale neni pravda ze by me daval nejake penize dopredu..) mozna ze me doplacel dopredu neco co se tenkrat zapomnelo, myslim nejaky redukcni krouzky nebo co.. ale z te jeho castky to byl pakatel..

to jak pise ze drzak nesedi a ze ho musel celej predelat a vkladat podlozky a kdovicojeste.. byla dano tim, ze omylem dostal drzaky jine stejne tak jako druhy clovek co mel podobne nabojky, (proste rozpoznat dva drzaky ktere se lisi posunutim o tri milimetry pouhym okem nejde, nebo aspon ja neumim.. proste se nejak prehodili) Duriq to vyresil tak jak popisuje ze je prefrezoval a doprizpusobil, chapu protoze to potreboval hned a neresil to.. ze s toho vzniknul potom paskvil jakej tady popisuje za to ale prece nemuzu v dusledku ja? Kdyz jsem to zjistil kontaktoval jsem toho druheho a chtel jsem je mezi sebou vymenit, dal sem mu adresu duriqa at mu je posle a jemu sem rekl ze mu je posilam.. jestli je ten clovek poslal nebo ne to netusim.. me rikal ze je odesle.. protoze sem vedel ze duriq ty svoje (pro toho druheho) uz predelal tak sem dal vyrobit uz jen ty jedny a ty mu poslal.. kdyz me pak nekolikrat volal Duriq ze je porad enma nechal jsem delat znova i ty druhe a ty sem posilal ja osobne, to ze nikdy nedosly byla mozna shoda nahod a ceska posta je nekde ztratila a po sesti tydnech sem dostal zaplaceno cenu baliku.. podaci listek vyplneny postou s jeho adresou jsem mu posilal mejlem aby aspon vedel ze jsem to odeslal.. pak uz jsme nejak prestali asi komunikovat uplne a nevim jak to vlastne dopadlo.. pro upresneni v cervnu tamtoho roku jsem zacal stavet barak kterej zlikvidoval vsechen muj volny cas a skodovky sli proste mimo me... vim ze pro lidi kteri zijou jenom skodovkama to neni zadna omluva ale ja to proste prestal resit..

dalsi vec co mel ode me byly chlazene kotouce ktere praskly.. to bylo taky trosku jinak nez se tady popisuje a muze si za to Duriq sam.. mozna jsem v tom mel taky malickej dil viny nebot jsem ho pred tim nevaroval, ale nezijeme v USA kdy musi byt na kazdem vyrobku presne popsano co s vyrobkem delat a co nedelat a ja predpokladal ze kdyz si nekdo ty kotouce koupi a chce si je nasadit ze u toho aspon trosku premejsli.. ze si kazdej mysli ze si na skodovce udela vsechno sam a kdyz se enco posere jeho vinou tak to hodi na vyrobce je vec jina..pro dnesek mam ponauceni a ke kotoucum davam montazni navod-) k veci jak to vlastne bylo: ty kotouce jsou pro skodovku s rozteci 4x130 tam se nasadi a neni zadny problem, samozrejme jdou pouzit i pro predelane nabojky na jinou roztec, tam je ovsem nutnost si uvedomit ze pokud je jina roztec a jsou v nabojkach zavity pro srouby (nikoliv stefty) je nutne volit spravnou delku kolovych sroubu.. proste nabojek je silny cca 16mm a kolovy sroub po prostrcenim kolem nesmi koukat vic jak tech 16mm, nebot potom se opre o kotouc a dalsim utahovanim kola se proste krehky litinovy kotouc vylomi.. to se stalo i duriqovi.. uznavam neupozornil jsem ho na to -) ale co si myslet o clovekovi kterej utahuje kola slysi jak mu u toho rupou kotouce (oba dva) a pak se divi ze mu vibrujou brzdy-) muze byt rad ze to prezil.. a tak to jeste dobre dopadlo nebot ze me mohl byt jeste vrah ze? takze zminovana sestava za 7000 kotouce s prednima nabojkama byla ode me spatna si udelejte zaver sami...

co se tyka pruzin tak dodavam Ackovi a k tem je dostupna dokumentace jak k pruzinam tak k tlumicum!!! co se tyka 250tek tak opet kazdemu rikam jake tlumice tam dat.. to ze se seriovejma tlumicema to neni ono je chyba pruzin? nebo je chyba nekde jinde?

No tak to by bylo asi tak vsechno na spinu ohledne mych veci.. uz zbejvaj jen dodaci doby z cehos se nevyhrabu nebot 90pct z Vas pro to nema pochopeni.. proste jsem nemel cas. Ted uz ho mam a nektere veci se snazim dat do kupy.. nektere samozrejme uz nejdou ale zivot jde dal.. Posledni vec na zaver je ta ze je tady spousta lidi kteri me v te me dobe skodovkarske necinnosti sehnali a sve veci dostali.. Nejsmutnejsi na tom je ze jakmile se hazi na nekoho spina tak se pridaj i lidi kteri me vubec neznaj vubec nic ode me nemeli ani nechteli.. Doufam ze uz je to posledni prispevek pro me uzavrene kapitoly predchozich dvou let... kdo chce pochopi, kdo nechce bude nenavidet..

Saky
13:17:03
09.09.2005
DuriQ
Labros: ja som sakymu nevyhrozoval 4 a aj dajme tomu ze keby hej aj ked je to blbost ako mraky co by som mu mohol spravit ked som 330km od prahy 3 ale keby som ho stretol tak ho rana medzi oci asi nemine a preto sa snim ani nechcem stretnut !!! ale ked ho stretnem nahodou v prahe nech ho chrani najvissi...
13:00:18
09.09.2005
Labros
ale zpatky k tematu, Saky driv cizi telefony braval, koneckoncu odkaz na svuj tel. ma porad na prvni strance sveho webu
12:57:23
09.09.2005
kirri
bych mu k tomu pridal i nahradni zarovky
12:56:58
09.09.2005
kirri
-> Labros: 9
12:56:27
09.09.2005
Labros
-> kirri: a to jeste nevis ze po tech trech ti volal nejakej pan Krejcir a chtel nejake prvni priblizovadlo pro sveho synacka tak do 2 milionku 4
12:49:21
09.09.2005
kirri
-> Labros: sem to tusil ze to reknes:) jelikoz se me nikdo neozval, z tehle stranek nikdo.... jedine asi 3-4 zajemci z venku tak to slo samo ze sem zvedl1
12:47:08
09.09.2005
Labros
-> kirri: mozna proto jsi nemohl prodat facko 3
12:43:50
09.09.2005
kirri
ja tez neberu cizi cisla, jen ty co mam v seznamu:) mam rad klid3

ani z prace se me na mobil nedovolaj3
12:39:56
09.09.2005
Labros
taky bych nebral cizi telefony kdyz bych mel kazdy den 5 vyhruznych telefonatu...
12:30:15
09.09.2005
DuriQ
Col: ale to by nemuselo dopadnut moc pekne 169
12:25:59
09.09.2005
COL
No, predpokladam, ze zkousel :o).... To ovsem znamena, ze nebere zadny cizi cisla. Zbyva tedy jen osobni setkani :o).
11:39:06
09.09.2005
DuriQ
COL: mno a myslis ze som to neskusal 1
11:10:33
09.09.2005
COL
Tak zkus zavolat z jineho cisla.....
10:52:51
09.09.2005
DuriQ
Faann: mno to by mi asi spravilo dake halali alebo ze stanica je nedostupna ale pod. ale jemu to v pohode vyzvana mno a nehal som mu tam min. 3-4zmeskane hovory 1
10:51:03
09.09.2005
Fén
-> DuriQ: Třeba mu nejde telefon. :o))
10:47:31
09.09.2005
Majkl
-> DuriQ: 3 3
10:41:19
09.09.2005
DuriQ
mno len taka pikoska vcera som sakymu poslal 6SMS-siek a nic tak som sa mus snazil dovolat a hadajte

zase nic 3
08:22:08
09.09.2005
DuriQ
minno: kotuce sa daju furt kupit to problem nieje problem je ze su celkom drahe 1
18:45:20
08.09.2005
minno
-> DuriQ: 10

mna by zaujimalo...take kotuce su v podstate spotrebny tovar...co po opotrebovani "tuningovych" kotucov, napr. tak o 3 roky? zas hladat niekoho, kto ich "vyrobi" take, ake je treba??
09:05:28
08.09.2005
DuriQ
sep: a tom som nevedel ze tie kotuce su upravovane mne to tak neprislo ze by boli upravovane proste vyzerali uplne tovarensky
09:02:59
08.09.2005
DuriQ
sep: 3700 kotuce plus sroby na uchytenie kotucov naboje 3300 takze 7tis 4
08:34:08
08.09.2005
sep
-> DuriQ: :ted me doslo ze ony jsou ty kotouce tusim upravovane ,cili i kdyby tak reklamace je nerealna.....kolik stala ta sranda?
08:31:09
08.09.2005
DuriQ
mno tak kto si chce pozriet ako to vypada tak ma moznost skoda.stable.cz/cz/index. php?id=7&i...

sep: a ty si myslis ze mi to ako pan saky vyreklamuje 333 to skor postavim raketoplan a pristanem na marse jupeteri a okolitych planetach 3

Gryzly: ono mne to nedava logiku co by to mohlo byt teda cim by to mohlo byt sposobene ako nabojom 8 jeden mohol byt spraveny lepsie... druhy horsie... a ked mal dake vyosenie plus vybracie tak to toto mohol byt vysledok 8
20:57:19
07.09.2005
Gryzly
07.09.05 08:37:10 druhý je třeba nedej bože těsně před prasknutím a nebo byl blbej jen jeden náboj, však se jistě Ďuro vyjádří.
20:55:05
07.09.2005
strucy
-> Gryzly: tak by boli praskli asi oba
20:44:20
07.09.2005
Gryzly
-> sep: Ale DuriQ psal že ten kotouč je vadný od náboje.
20:42:46
07.09.2005
sep
-> strucy: :na každý díl je záruka.....tam kde byl koupený bych to reklamoval,resp. kde to kupoval saky....stačí mít lístek...jinak myslím že DuriQ si může na krk dát placku "pechvogel roku",to je skoro zlej sen
20:37:02
07.09.2005
strucy
a tombola do tejto témy duri mi dnes večer volal že nech si skontrolujem predné kotuče od sakyho (chladené bremba) či náhodou nie su prasknuté, že on jeden má prasknutý cca 10 cm prasklina od náboja , to už fakt ma asi smolu 51
17:43:43
07.09.2005
Milos
-> Labros: tak prece...

to jen aby to nevypadalo ze sme to byli mi dva s durikom3 3
17:38:21
07.09.2005
Labros
-> Milos: no právě, že já nemůžu říct že bych byl jeho kámoš, ale jestli ještě přijde do hospody tak mu určitě něco naznačim. Často bejvám u kluka, kde on má některý svoje díly a nahazuje tam třeba motory co vyrábí, ale ani tam už se 3 měsíce neukázal.
17:30:30
07.09.2005
Milos
-> Labros: jde o to , ze nekdo psal ze ty se snim znas dobre, tak OK,

v pohode, ja to myslel tak ze kdyby nekdo na neho natrefil nekde v prahe, nebo byl oxotny a spusobily se zajet za nim podivat...

a ci byx te poslal do predele ?? mozna on ano, lebo uz ho tolko otravujeme, mozno mu zrusili aj stranku lebo sme mu ju s durom zaplnili emailama , dlouho neodpovidal tak mu to proste zrusili a proto je na nas nasraty3 a neodpovida ani na telefony
16:25:40
07.09.2005
Labros
-> Milos: Ono to není "být ochotný", ale spíš "být způsobilý", protože kdybys byl na jeho místě a zavolal jsem ti já, nebo někdo jiný kdo s tím nemá nic společného, tak mě akorát pošleš do prd***. Nebo ne? 4
16:24:08
07.09.2005
Labros
já sice od něj pár věcí bral, a byl třeba na srazu, kde byl, ale rozhodně nemůžu říct, že se s ním nějak dobře znám. Občas chodíme se stejnou bandou do hospody, kde se ale neukázal už hodně dlouho. Jestli ho tam ale uvidím, zkusím mu naznačit, aby si otevřel virt. Nejsem prostě žádný jeho kamoš, abych mu volal ať se probere.
13:40:29
07.09.2005
King
Boha maria! tak si nainstaluj do palice nejakej autocenzurni plugin, kterej ti bude kontrolovat pracky na klavesnici, aby se predeslo zasirani tematu 4
10:59:37
07.09.2005
Milos
ale to uz sme raz pisali , ze keby bol niekto mooooc oxotny, tak mi s durom by sme boli mooooc povdacny

lenze .....
10:50:05
07.09.2005
DuriQ
myslim k problemu nie na vozik za 7tis by som ho urcite na vozik neposadil taky tupec niesom myslel som sadnut si k problemu len pre ujasnenie daneho picturu aby si to poniektori nevysvetlovali po svojom 4
10:45:50
07.09.2005
DuriQ
King2: ciste teoreticky keby si ho vyhladal ako co by sa tym vyriesilo ??? inac to od teba vobec neziadam ked tak si za nim zajdem sam a pokecam si snim o tom by si nechcel na chvylu sadnut 55
09:46:17
07.09.2005
King
2 Duriq: Kazdej jezdim 2x pres tu pihel , kde Saky udajne stavi barak, ale ti tvoji "pepici" & spol. me nijak nemotivujou k vynalozeni byt minimalniho usili ho vyhledat 4

09:34:37
07.09.2005
DuriQ
King2: 333 to vis ze jo pepo to si teda vazim 1

VeTëV: dik za ochotu ale neverim ze ti to dvihne a ked hej tak neverim ze by nieco chcel riesit 8
09:06:59
07.09.2005
King
2 Duriq: Mas naprostou pravdu, protoze reagovat na tvuj posledni prispevek, pusobici diky nesmyslnemu mnozstvi smajlu dojmem vtipnosti, je skutecne ztrata casu, takze si vaz tech par vterin, ktery jsem tomu obetoval
08:43:56
07.09.2005
VeTeV
-> DuriQ: mno ja ho tak trosku znam - dobre ho zna Labros a Pedro - muzu skusit mu brnknout, ale obavam se ze to neveme - ale skusim to 4
Extreme Tyres