skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co znamená 130lse?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno
Zastavil:petr s
Vždyť je to fuk. Patnact se příště podívá na datum poslední odpovědi, moderátoři to tu zamknou a je to, ne? Venku taková krásná inverze a vy jste tu jak na pískovišti...
-> patnact:
Ano. Jsou tu pak zbytečně dvě témata o stejné věci (stejně jako "Kdo to byl" a "Kdo z vás to je", či jak).
Ano. Jsou tu pak zbytečně dvě témata o stejné věci (stejně jako "Kdo to byl" a "Kdo z vás to je", či jak).
a tebe to nějak zvlášť obtěžuje, že jsem si dovolil napsat dva řádky?
myslim ze v tomhle tematu, venovanem cele 120lse jako celku: skoda-virt.cz/cz/.../1389
90-super-estelle-2
konkretne minimalne v tomhle prispevku:
skoda-virt.cz/cz/.../1389 90-super-estelle-2?gotopos t=2...
je to vse dokonale vysvetleno :-) netreba tahat kostlivce 6 let staré :-)
konkretne minimalne v tomhle prispevku:
skoda-virt.cz/cz/.../1389 90-super-estelle-2?gotopos t=2...
je to vse dokonale vysvetleno :-) netreba tahat kostlivce 6 let staré :-)
-> patnact: Když jsi tak chytrej, podivej se na datum na co reaguješ......pripada ti normalni odpovidat na 6 let stare tema ?! :-)
A ano, ja chytrej jsem, jelikož vim, ze za 6 let uz bud ten clovek odpoved nasel/skodovku sesrotoval/jiný problém vyresil. Ale jinak jsi hodný, že jsi mu odpovedel, zrejme budu odpovidat na 10let stare temata, s nazvem "nedobiji..."
co kdyby chudak 6 let nedobíjel :-D
A ano, ja chytrej jsem, jelikož vim, ze za 6 let uz bud ten clovek odpoved nasel/skodovku sesrotoval/jiný problém vyresil. Ale jinak jsi hodný, že jsi mu odpovedel, zrejme budu odpovidat na 10let stare temata, s nazvem "nedobiji..."
co kdyby chudak 6 let nedobíjel :-D
-> patnact: Za 6 let to už pochopil
-> LiMaK - 742 forever: Když jsi tak chytrej, mohl jsi to sem napsat sám. A podle tý diskuse dole to moc nevypadá, že by to všichni věděli. Tak klídek, kámo 

-> LiMaK - 742 forever: já ne
Teda ne že by mě to zas až tak zajímalo, ale...

Teda ne že by mě to zas až tak zajímalo, ale...
-> patnact: tybrdo, to je ale zjisteni.... :-D myslim ze tohle na virtu uz vedi vsichni :-)
trochu zapšklý téma, ale obnovíme ho - označení ESTELLE TWO podle mě znamená eMkovej model sedanu. Užovky sedany byly ESTELLE, eMka ESTELLE TWO. To by dávalo smysl, ne?
-> Crisp:

-> kubina: jj, kdybys ty dobovy materialy moh naskenovat a podelit se bylo by to moc fajn...
-> mauricio: zbude na zmrzku 

-> Majkl: no dobře, tak už o jedno kabrio méně...

-> mauricio: ja nechci kabrio, no jedine snad MTX, chci hlavne dodelat princeznu

-> Crisp:
ať vyhraješ na cabria pro celý web

-> kubina: Jdu si vsadit sportku, tak mi ho podrzte 

-> Crisp: no neni to nic levnyho na to jaky jsou to vraky.ale zlate ceske rucicky si s tim poradi.
ted je na prodej jeden v barve apollo za 90klacku
ted je na prodej jeden v barve apollo za 90klacku
-> kubina: Jaa ci takyyy
Akorat bych musel trochu intenzivneji brigadovat...ach jo...

-> Crisp: v UK

-> kubina: Clovece, kde ty kabriolety furt berete

on se i v uprave sport delal kabriolet.tech se udelalo ale hrozne malo a jeden je uz i v CR a ma ho muj kamarad.puvodni loukotova kola minator ma k tomu.
-> kubina: A nechtel bys neco naskenovat a venovat do sekce clanky? 

-> honzam: co mam ja za dobove materialy tak ESTELLE TWO byly oznaceny sedany.napr.
ESTELLE TWO 120L
ESTELLE TWO 120LSE atd.
rapid byl znacen Rapid 130 Coupe.
ESTELLE TWO 120L
ESTELLE TWO 120LSE atd.
rapid byl znacen Rapid 130 Coupe.
-> honzam: v Anglii je větší zima než u nás 

-> honzam: Bo to bylo moderni - ja jednu chvili uvazoval (a vlastne me to jeste nepustilo), jestli nezkusit udelat verzi sport, co delali anglani - prahy, podnarazniky a vsechno v bily. Dneska bys rek humus a v osmdesatejch letech, jak si nemel komplet vsechno v bily, tak to bylo, jako bys dneska nemel svetla a la Lexus 

-> kubina: Proč jim dělali černý střechy? Vždyt se v tom Angláni museli upýct ne? Ale v té tabulce psali že se dělal i Rapid Estelle. To TWO znamená "2". Čili Škoda Estelle 2. Je to taky v té tabulce jak posílal odkaz Hurdis
aby tady nevznikl zase nejakej vyplod fantazie posilam foto ESTELLE TWO 130LSE
Jestli to TWO neznamená třeba "dvoudvéřák", jenom nápad.

make&model/series/cc/f
rom/to/doors/body/fuel/gea
rbox/group
SKODA ESTELLE II 130 LSE/1289/1985/1988/4/Petr ol/Manual/6
Píšou tam i o Rapidech. Ale podle tohoto štítku by to zrovna asi neměl být
SKODA ESTELLE II 130 LSE/1289/1985/1988/4/Petr ol/Manual/6
Píšou tam i o Rapidech. Ale podle tohoto štítku by to zrovna asi neměl být
Ani ja se hadat nechci, ale estelle byly podle me sedany.
btw. ukaz fotku

Jestli je na rapidu napsano Estelle, tak klidne zapomen i na zbytek toho oznaceni, bo Estelle bylo oznaceni pro sedany.
Mám fotku kde je nápis: SKODA ESTELLE TWO 130LSE. Nevíte někdo co to znamená? Je to na Rapidu.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno
Zastavil:petr s