skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prototyp Garde
-> Athlonek: Jo to je mozne, 1975 na jare vyrobili pravostrany prototyp zlute barvy.. nicmene i tak super, protoze takhle nejak by to asi melo vypadat
-> jourin: Podle stěračů a natočení zpětného zrcátka, to vypadá na pravostranné řízení.
-> Burák: taky to hledám
možná spodek blatníku k čelu

-> Pavel P..: Kde je ten rozdil v te prototypove plecharine?
-> Athlonek: Hmm to vypada jako to samy auto... super
-> sep: A asi pravostrané řízení.
-> sep: jojo ty jsou hned poznat.. má to i prototypovou přední plechařinu
-> Athlonek: :5,5ky kopretiny dokonce.-)
Nicméně o tomhle aute kouluje jen samé JPP a je určitě po zásahu nějakého kutila...
-> Tuner#2: Ta klínková guma okna je tam jak pěst na oko... té zádi jak je na tom autě by ta beznklínková rozhodně vzhledově prospěla.
Taky už jsem to dohledal a nějak nevím co je na tom tajného, už to proběhlo kdysi i tady...Zamazal jsem SPZ, ale i ta jde dohledat 

Stejně nevím, proč nenechali na garde to čtyrvoko, dyť to vapadá mnohem líp než "televize" 

Jo jo fotky z Gardewebu znam :) Zajimalo by me, jestli existuje nejaky tema kde se nebudete hadat :-)) Pokud si majitel nepreje fotky zverejnit tak je proste taky nebu zverejnovat do te doby nez zmeni nazor. Mame to auto davat do puvodniho stavu, tak se usilovne snazim zjistit jak ten puvodni stav vypadal a moc mi to nejde :-)
Tak sem dej alespoň ty druhý fotky, co jsi našel.
-> Qwak: Nesmutni, snaha se cení.
fotky týhle zelený gardovky jsem jistojistě někde měl ale... ale... prolezl jsem snad celej mail a krom milionu zapomenutejch fotek bejvalky jsem našel velký kulový a né garde
takže sem tak akorát smutnej a ho*no z toho

-> Nwkt 28.12.14 15:21:32: Pocital jsem do stovky a jeste mezi tim nesl 2m skrin do vchodu co prave privezl tata... Nepomohlo...
ale jdu zas do garaze, tak tu bude chvili klid a tohle pochopi jen ucastnici vcerejsi besidky 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.12.14 14:29:49: Do kolika se Ti povedlo napočítat 

-> Matsoft 28.12.14 14:57:51: A majitel si to chce vzit i s autem do hrobu? To aby mu ani na pohreb nikdo nesel, kdyz pro to budou kopat jamu 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.12.14 14:30:43: Majitel.. Taky jsem je mel... nicmene odesly se starym hdd a mrzi mne ze je nemam...
-> Tuner#2: Joooooo teď si mi to nandal, sakra, co budu dělat? Jsi získal body navrch do naší nekonečné hádky o hovně. Promiň, ale nemám zájem s tebou teď ztrácet čas - zkus to po Novym roce.
Mimochodem jsem s Bukajem mluvil osobně o té teplotě, ale abys měl radost, napíšu i sem.
Mimochodem jsem s Bukajem mluvil osobně o té teplotě, ale abys měl radost, napíšu i sem.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 28.12.14 14:30:43: Myslím, že jediný, kdo má právo zakazovat zveřejnění 40 let starých fotek je jejich autor

řesilo se to na Fb že majitel vozu si nepřeje aby ty fotky nebyli zvěřejněný, nicméně mi to přijde jako hrozný divadlo .. a rád bych ty fotky viděl
-> Matsoft 28.12.14 11:08:42: Ty fotky taky nekde mam a zajimalo by me kdo to zakazal :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 28.12.14 14:01:35: Kde vidis 50 pripevku? BTW je to asi stejne ''chytry'' jako napsat blbost a pak na ni nereagovat ze: skoda-virt.cz/cz/.../5635
7-kolik-ma-najeto-vase-aut
o
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak ty fotky tady namají co dělat, tak jsem je smáznul.
Jen taková technická otázka, první sériově vyráběná Garde měla venkovní chromované zpětné zrcátko?
-> Athlonek: Jo to je fakt chytry mazat. Pak tady je 50 prispevku, ktery reagujou na neco, co tu neni...
Už to mažu.

-> Eidy: Už to vidim, je to světlo a stín v podběhu.
-> Eidy: Ajo 

-> Athlonek: To je podběh, kastlík je na druhý straně od držáku.
-> Athlonek: To je podběh.

-> Athlonek: Kde tam vidíš hlubokej kastlík na baterku? Možná sem jen slepej, ale já ho tam nevidim.
-> Bukaj: Třeba to byla chudá verze s kyvkou?
A nebo tento záběr je z jiného roku?

-> Athlonek 28.12.14 13:06:54: Zajímavé - sklon od spodní hrany Z skla k čelu i kapota a spára mezi dveřmi a prahem jsou jasně coupé, ale ten kastlik baterky...?
Každopádně to nemá s tématem mnoho společného, v 82 už se Garde jelo seriově...
Každopádně to nemá s tématem mnoho společného, v 82 už se Garde jelo seriově...
-> Burák: Dávám tomu 14 dní a bude tu novej článek o tom jak náhodou jeli na Šumavu a někdo jim zase vecpal nějakej vrak 

-> stepan: Matsoft
Sakra. Takovy zajimavy auto. Myslite, ze se nekde jeste nejakej ten prototyp objevi?

Sakra. Takovy zajimavy auto. Myslite, ze se nekde jeste nejakej ten prototyp objevi?
-> Matsoft: A kdo to zakázal?
www.albatrosmedia.cz/?p=a
ctions&...
podívejte se na toto, je to dost zajimavé čtení, hned jsem si to uložil také...
podívejte se na toto, je to dost zajimavé čtení, hned jsem si to uložil také...
tu je fotka s časopisu stop ktoru so davno skenoval prototyp garde skusim nájst ten časopis ktorý rok to bol
-> VILIBALD: jj. ovsem fotky zeleneho je pry zakazano uverejnovat... taky jsem je nekde mel, ale zemrely se starym diskem