skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
žlutý rapid cabrio
-> Majkl: to jo. ale ty ronaly mu sluší dost
-> Milan 136: ales to dost meni
Ten hle je moc pěknej. Hezký sedáky. Ale jupitery už nemá. Teď jsem ho viděl několikrát na ronalech
-> Majkl: mluv za sebe ;)
tyy voe to je tema :) alesovo kabro jako rarita, a v ty dobe nikdo z nas stastnych majitelu techto aut netusil ze ho taky budeme mit 

-> gryzly 12.7. 00:03 Jo byl to on, predevcirem jel zas proti mne, tentokrat ve St. Boleslavi :o))
-> kubina: taxem nasel tohle
auta5p.car.cz/katalog/... /mtx_rapid_03.htm
a veta Metalex postavil v letech 1989 až 1990 sérii 12 vozů, byly určeny výhradně pro německý trh mluvi za vse
takze je to opravdu nesehnatelne
auta5p.car.cz/katalog/... /mtx_rapid_03.htm
a veta Metalex postavil v letech 1989 až 1990 sérii 12 vozů, byly určeny výhradně pro německý trh mluvi za vse

-> Hurdis: jojo, diskuze je mocná... taky sem se bavil...

-> Aladin: a ja mam Onan B6

-> Aladin: Tak ja mam PhotoClip DM 2300 od DaisyMultimedia www.daisymm.com/
Vyrobce popularniho mp3 playeru Diva.
Vyrobce popularniho mp3 playeru Diva.
-> Aladin: www.aiptek.de/index.php?l
an=1&...
-> Aladin 12.07.05 11:42:08: Mám AIPTEK pocket CAM 3 MegaSamozřejmě že digitál ale je už víc jak tři troky starej a stál tenkrát jen 4500,- v Hypernově. www.aiptek.de/
-> Hurdis: Jsou to normálně 120Mkový světla a ty "boky" paraboly má načerno - má to takhle i Vojta a jeho Rapid v galerii.
Pánové, zatím jsem neměl tu čest setkat se s tím žlutým cabriem osobně, tak by mně zajímaly ty přední světla. To jsou ze 105M nebo 120M se zatmavenou parabolou, z těch fotek to není moc poznat. Ale vypadá to moc dobře. Dík za info.
-> Majkl: Diskuze u toho článku je fakt hustohustá
samej ynšenír
. Nejlepší je hláška " mám OLTCITA a všechny škodovky mě brzdí " . To jsem si málem stříknul do textilu
-> Majkl: Diskuze u toho článku je fakt hustohustá

-> VeTëV: zase to budu delat tak nejak lazo-plazo,proste vychutnavat si to a delat to podle nalady.cas je u me nepodstatny a tak jestli to budou 4nebo 6let fakt nevim

-> kubina: tak to sem zvedavej... to se nedivim, taky bych slintal, videt nejakou cast co nejde sehnat uplne novou

-> kubina: kloboucke dolu ale to mas na par let codelat co?

-> Majkl: presne tak jako je tenhle cervenej ale bude svetle modry(orig.barva pro 1987),i tu zadni samolepku jsem uz sahnal novou,z ni jsem se malem podelal,kdyz jsem ji jeste v igelitu videl zabalenou

kdyz uz sem davame fota tak tu mam i toho zatracovaneho Luxe v originale.me se to libi a tvrdim ze i tato karosarska varianta je pekna a ma neco do sebe.
-> kubina: njn, to se neda nic delat. BTW: sem zvedavej jak bude vypadat v provedeni alá Kubina

-> Majkl: MTX je hezky to souhlasim,ale je to nerealny to sehnat.taxem se s kamosema musel "spokojit" s anglickou produkci
-> VeTëV: cece ne ze tam tu Ladu nakopes,mam to patentovany!!!
-> kubina: tohle vypada ale trochu jako PICK-UP... je to divny ten oblouk tam.. me se vic libi to bily..
taky jednu pridam,kabrio spjato s prirodou
-> Majkl: jj, ten bez toho oblouku delali Nemci (a par kousku pro ne i nas Metalex). Jen si nevzpominam, jak se ta firma jmenovala...Hamann, Hockenheim, Hakenschmied...fakt nevim...

a doporucuju precist diskuzi to je mazecc
tady sem nasel neco co je jeste hezci...
imgs.idnes.cz/auto_ojetin y/A030408_SID_SKOA120_RAPI DCABRIO_V.JPG
libi se mi ze nema ten oblouk vzadu...
tady velej clanek: auto.idnes.cz/auto_ojetin y.asp?r=auto_oje...
imgs.idnes.cz/auto_ojetin y/A030408_SID_SKOA120_RAPI DCABRIO_V.JPG
libi se mi ze nema ten oblouk vzadu...
tady velej clanek: auto.idnes.cz/auto_ojetin y.asp?r=auto_oje...
-> Aladin: sak se dockas - neboj

-> Aladin: mno momentalne je jiz jenom fotak Hovnokus E55 a ten je jaksi - mno ten ma spis zasouvani nez zvetsovani a celkove si myslim ze asi nebude pro tebe vhodny
ale jiz se pripravuje Onan B25 a to bude sila - mimo honeni bude mit a pet predvoleb - dle pocasi, dale to bude mit moznost nahrabvani P scen a jine vymozenosti
ale jiz se pripravuje Onan B25 a to bude sila - mimo honeni bude mit a pet predvoleb - dle pocasi, dale to bude mit moznost nahrabvani P scen a jine vymozenosti

-> VeTëV: ten chcu takyyyy!!!!
Hezkýýýýýýýýý

Hezkýýýýýýýýý

-> VeTëV:

-> Aladin: fotak ma Onan B6 - je to novej typ - 20x zvetseni dle nastale situace, moznost automatickeho i manualniho honeni, proste super stroj

-> Aladin: jenze to nejsou jeho fotky, ale to uz vis

-> Crisp: no ale já to tak myslel? Mám nový foťák tak jsem se ptal o máte za foťákn, ne?
Jsem se ptal i Jurise u jeho auta!!!
Jsem se ptal i Jurise u jeho auta!!!

-> Aladin: Kdyby ses nepriznal, mohl jsi byt usetren, ted uz to mas spocitany. Vyhlidni si flek na krchove, vyber si pohrebni ustav. Rakev netreba, budes sesavlovanej, tak se vendes i do krabice vod bot 

-> Crisp: metr a půl? To už jsem dávno měl... teď mám 190cm 

-> Aladin: To ti tak nekdo sezere...Pockej az vyrostes aspon na metr a pul, pak zavolam na tebe Jizika a on te sesavluje...

-> Crisp: no, já se ptal na značku fotaku... 

-> Aladin:

-> Aladin: Nekaz mi pocit z dobre vykonane prace, prcku
To je jasny, ze ty vyblity sou z analogu a ty moje barevny z digitalu, ale nemusels na to takhle upozornovat 

-> Gryzly: jaký máš foťák?
-> Crisp: jaký máš foťák?
-> Crisp: jaký máš foťák?

-> VeTëV: To se musi umet 

-> Crisp: jo ty tvoje vypadaj jako zluta

Trochu barevnejsi...

-> Gryzly: asi podle SPZ jo...