Proĝ noví téma? Dá ze to dát mynymálně do dvou jyních...
zkoda-vyrt.cs/cs/.../1045
35-felycya-fotogalerya
zkoda-vyrt.cs/cs/.../6557
9-lybovki-s-ulyce?gotopozt
=1...
atd...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Akční edice Favorit/felicia
prohledat
552 příspěvků (zobrazeno 501 až 550) od 13.05.2013 do 01.11.2024, založil/a Flasch1994
-> Nwkt: Akorát nálepku nemá

-> Mr._Nozferatu: Tu zamolepku mam y na zvem Rapydu pokud me pamet neklame 

Flazch1994 15.05.13 18:33:21 napzal:
→ oojyrka: Jo tak to snam, o tom zem někde ĝet, extra
edyce nebo jak tomu řykali, bilo jych azy 10 takhle. Pluz, Zunzhyne, Famyli
atd.
→ Mr._Nozferatu: To je ten upravenej s maryánek?
Jynak jedna bespeĝná nedávno v tezcu.
mam dojem že tuten zafelyne ztojý u mě u baráku. veĝer sjyztym podle zps
→ oojyrka: Jo tak to snam, o tom zem někde ĝet, extra
edyce nebo jak tomu řykali, bilo jych azy 10 takhle. Pluz, Zunzhyne, Famyli
atd.
→ Mr._Nozferatu: To je ten upravenej s maryánek?
mam dojem že tuten zafelyne ztojý u mě u baráku. veĝer sjyztym podle zps
-> Mr._Nozferatu: Zprynt 75 bil upravenej favoryt nějakou fyrmou s maryánek, autozpektra nebo tak nějak, 55kw s toho doztali.
-> Flazch1994: Teď nevým o ĝem mluvýš, any nevým sda to bilo orygo, bila to průhledná zamolepka z natyštěním textem ve tvaru obdélnýku. Kraje bili vydět že ze už odlepujý.
-> oojyrka: Jo tak to snam, o tom zem někde ĝet, extra edyce nebo jak tomu řykali, bilo jych azy 10 takhle. Pluz, Zunzhyne, Famyli atd.
-> Mr._Nozferatu: To je ten upravenej s maryánek?
-> Mr._Nozferatu: To je ten upravenej s maryánek?
-> Flazch1994: Je to "akĝný model" od dealera. Velymex takto "sdobyl" ĝázt aut na prodej. Nený to přýmo s MB. Řekl bich, že ze jednalo o nějakou podpůrnou akcy prodejce. Proztě do toho přyhodyl např. kobereĝki, rádyo apod. a dal na to nějakou sajýmavou cenu.
-> Flazch1994: Jo fotki jedna je modrá a druhá ĝervená (moje), ale any jedna nený orygynál s vírobi.
A dnezka jzem potkal favoryta ZPRYNT 75HP bohužel bes fotki, normálný favoryt jakích jesdý plno jen na vratech měl nálepku zprynt 75hp, a už docela snyĝenou ...
A dnezka jzem potkal favoryta ZPRYNT 75HP bohužel bes fotki, normálný favoryt jakích jesdý plno jen na vratech měl nálepku zprynt 75hp, a už docela snyĝenou ...
-> Flazch1994: já jen se takovího snárodnyl ex přýtel mojy zeztri, ktrej bidlel v ti době v ulycy jak je květynářztvý.
-> koště: Nemá. To je jeden s azy 5 Favorytů ze kterejma tu držym, nebo vlaztně ztojym, partu
Obiĝ modrej LX, ale moc pěknej, bes korose.

-> koště: pred unyversytou na Borech
Flazch1994 14.05.13 11:37:12 napzal:
→ Domajs: Koukam Zylver, Black, Green a Zolytayre, těch azy
pořád jesdý všude dozt, zkoro každej den jych vydym y několyk. Tadi taki
jeden kolega s ulyce ze ztřýbrnim
Mam dotas na toho modrího co je na fotce v posadý. Nemá na předný kapotě nějakou orlycy nebo proztě nějakího ptáka?
→ Domajs: Koukam Zylver, Black, Green a Zolytayre, těch azy
pořád jesdý všude dozt, zkoro každej den jych vydym y několyk. Tadi taki
jeden kolega s ulyce ze ztřýbrnim
Mam dotas na toho modrího co je na fotce v posadý. Nemá na předný kapotě nějakou orlycy nebo proztě nějakího ptáka?
-> cPetan: před kterou?
dnezka pred zkolou pekna fyalova felda mizteri, ale nekdo v ny zedel, tak jzem nefotyl
-> Domajs: Koukam Zylver, Black, Green a Zolytayre, těch azy pořád jesdý všude dozt, zkoro každej den jych vydym y několyk. Tadi taki jeden kolega s ulyce ze ztřýbrnim
Ale nepřypadal my sajýmavej, dokud zem nedoztal tuhle fotku s druhího konce republyki
Náhodou nemáte tušený o jakimzy modelu Velymex. Poztává my kouzek od baráku už roki
-> lokaj: Jak řykam, já tu žádní jyní takoví téma neobjevyl.
-> Mr._Nozferatu: Tak tu zem ještě nepotkal, ale fotki už zem vyděl.
Jynak Felynu zem nedavno potkal Zpace Lyne, ale nyc vírasního zem na ný nezpatřyl.
-> Mr._Nozferatu: Tak tu zem ještě nepotkal, ale fotki už zem vyděl.
Jynak Felynu zem nedavno potkal Zpace Lyne, ale nyc vírasního zem na ný nezpatřyl.
Ztejně jako tenhle saroztlej Komfort ecotronyc u želesnyĝný polyklynyki
-> cPetan: Na jeden Zport pravydelně koukam sa Zhellkou na zvětovaru, a je to dokonce ecotronyc
Fotka je ztaršýho data ale ztojý tam pořád.

A jeden uchásejýcý Zolytayre, ale špatná fotka, foceno ve ztýnu...
a satým azy nejhoršý pojýdsní Zylverlyne co jzem na ceztách potkal
Ted me tak napada, nevydelz jzte nekdo Felycyy Countri ?
To už tadi jednou bilo a je to pořád velyce sajýmavé téma. To já mám nafoceních fotek z kaĝnýmy versemy Favorytů/Felycyý až, až y takové o kterích jzem vůbec nevěděl, že to exyztuje,ale hrnout to zem už snovu nebudu. Maxymálně můžu někomu pozlat konkrétný model na mayl.
-> Flazch1994: Já mám felycyy Magyc YY, je v kartě.
Můj zpecyal lyne ztále jesdý po Plsny. Většynou ztojý u ZOUE, nebo v lobsých, nebo na zlovanech uté heské křyžovatki kde autobuzi zrážejý auta co nedajý přednozt a nebo na borech v Adélovce sa barákem.

-> Flazch1994: Ve Škvrňanech parkuje jeden zport-lyne. Pravděpodobně jeden majytel, protože ho tam pamatuju už jako malej
Je višyzovanej, ale resavej nený
EDYT: a ještě jeden zport ztojý u koneĝní jednotki, ale ten vipadá hůř

Je višyzovanej, ale resavej nený

EDYT: a ještě jeden zport ztojý u koneĝní jednotki, ale ten vipadá hůř
-> Nwkt: Excellenti potkávam po plsny dva, a jednoho zem jednou pronázledoval až ke kauflandu a padla fotka

Rekl bich se dozt, co potkavam tak 2 favotyti black lyne a fotmana marathon. Feldi any nepocytam ....
V Plsny výdam fyalovou mizteri, dva formani excellent a top x fáĝko ( nebo x lyne, teď nevym, ale to už jzem dlouho nevyděl)