-> ondie:
ano "i" je 50Kw a plus bude možná nějaká lepší výbava (něco mezi LX a GLX) asi jako od modelu 98 výbava speciál, akorát to nebylo značené na štítku.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Akční edice Favorit/felicia
prohledat
552 příspěvků (zobrazeno 451 až 500) od 13.05.2013 do 01.11.2024, založil/a Flasch1994
Copak to je ?
A když je to "i" znamená to,že je to ta silnější 50kw verze ? (jedná se o krátkou Fenu 1.3BMM)
A když je to "i" znamená to,že je to ta silnější 50kw verze ? (jedná se o krátkou Fenu 1.3BMM)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak ten je :)) já bych rád marathona :D ale tenhle typ zmizel dřív než sem si ho stačil řádně prohlídnout. hlavně pokud něco ještě bude žít, bude to na vyvářku a to já dělat fakt nebudu :D
Myschaak na vás jebe, tak to sem dám za něj.
-> ToMi: veď som ti písal že ho poznám..
ale že som sem dával fotku som zabudol..

-> Marty227 07.10.14 11:45:06: Nejaký mi je povedomý... 

Škoda vypadá moc pěkně. Přesně toto bylo první služební auto mýho strejdy od Slovenskej tiskovej agentury TASR a bral si ho pak i na 13 let do Bruselu, kde kvůli práci žili. Tento Forman se tolikrát najezdil Brusel-Bratislava a nikdy ho nenechal stát na dálnici. A já se na něm učil řídit. Měl SPZku BAZ 4něco..
Bez viditelného rezu, moc hezkej, je ho škoda :-(
-> šadesa: ale jo to pude 

-> castrol: jo diky no hlavne aby sli slicovat no 

-> šadesa: pre opravu su lamino , mam ich na aute a sedia velmi dobre a ak sa nezmenila vyroba- vyrobca tak by som sa toho nebal
Jaky zkusenosti mate s plastovyma zadnimi vraty na feldu licuji? Jsou pouzitelny nebo lepsi sehnat plechovy origo diky.
Jeden Milion Editionauto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Forman-135-LXi-Mili
on-Edition.php
-> Tony Outland: ten ecotronic byl na levo pod skoda a v pravo favorit 1.3LS ? kus dovezenej z NL.
Měl ještě něco atyp ? teoreticky na přední masce moh mít přídavek skoda.. moh mít poklice pod šrouby ... jiný sedačky, dřevěnej volant ?
Měl ještě něco atyp ? teoreticky na přední masce moh mít přídavek skoda.. moh mít poklice pod šrouby ... jiný sedačky, dřevěnej volant ?
Panové dotaz dnes jsem na vrakáči ulovil tyto štítky z favorita vi tady nekdo o nich něco blíže ? pro porovnání velikosti štítku vyfoceno s normálním štítkem
-> Mr._Nosferatu: Zelený nevím, ale červený měl jestli se nepletu červenej Sport-Line. Včetně červenejch pásů. A žádný ?-Line nemělo stejný sedačky s FUNem. Vždy byly jednobarevný, kdežto fun měl žluto-zelený. Ale jiná zelená (mnohem tmavší) než v tom harlekýnu.
Tak oprava - sportline měl jenom červený středy a sériový bočnice. media0.wgz.cz/images/.../ 9.jpg
Ale červená látka tedy existovala, takže nebyl problém ušít z ní celý sedačky
Edit2: Tak zelená látka byla na středech sedadel v zeleným colorline (jestli to není jenom blbě popsaný Mystery), tudíž stejně jako z toho sportline...
Tak oprava - sportline měl jenom červený středy a sériový bočnice. media0.wgz.cz/images/.../ 9.jpg
Ale červená látka tedy existovala, takže nebyl problém ušít z ní celý sedačky
Edit2: Tak zelená látka byla na středech sedadel v zeleným colorline (jestli to není jenom blbě popsaný Mystery), tudíž stejně jako z toho sportline...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : kde se teda vzaly zelený a červený sedačky ?
-> Mr._Nosferatu: Tak zaprvé Color-line byl pouze žlutý nebo modrý a zadruhé barevné budíky byly jen žluté a to na žlutém Color-linu, FUNu a černém Sport-linu. Všechno ostatní je jen individuální "tuning".
-> el.tomas: určo ? kdysi sem viděl pul na pul .. červený dva budíky na jedný straně, a ted nevim jestli šedý, nebo snad zelený na druhý...
-> Mr._Nosferatu: modre , cervene , zelene asi nee
Toto pondělí jsem viděl mezi Pankrácem a Pražského povstání celkem slušného Formana Marathon. Myslím, že jde o rok výroby 1992? Na první pohled vypadal celkem zachovale...
-> Mr._Nosferatu: Kravina, v sérii to nikdy nebylo a od Airdesignu je to jen polep. V sérii budíky byly šedivé/žluté/černé.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Modrá měla modrý, zelená zelený a červená červený, pokud vím tak je vyráběl Air Design
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale tato ma zrejme pol na pol
-> Pavel P@nkáč: Žlutá měla žluté budíky jako Fun, ale modrá měla obyčejné.
-> Tomaso435: "lidi tyhle kraviny berou víc a víc i ve stavu kdy já bych to zahodil"

-> Nwkt: zajimave, ber i budíky kdyz to vydim na te foto

-> Nwkt: Já bych o to taky měl zájem, ale ne za každou cenu.
-> Nwkt: urcite zachranit ,preda sa to rychlo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zrušený na levej předek
pár lidí se ozvalo, tak uvidíme
pár lidí se ozvalo, tak uvidíme
-> Nwkt 06.06.17 12:24:00: Já bych to určitě zachránil. Auto jinak na odpis?
-> Nwkt 06.06.17 12:24:00: Beru, kdyby byl na prodej, tak SZ 

-> Nwkt: lidi tyhle kraviny berou víc a víc i ve stavu kdy já bych to zahodil... :D
-> Mr._Nosferatu: Sedačky pod potahama, víc jsem nezkoumal
-> Nwkt: pokud je v top stavu tak by šel prodat za 3-5tis.
-> Nwkt: Harlekýn , osobne som to naživo nikdy nevidel asi by sa mi to páčilo ...
felicia color line interiér, má smysl ho zachraňovat? Je to tahle verze co kus to jiná barva. Případně jakou má asi tak cenu?
-> Jumbo: noo tu každú chvíľu končia nejaké skvosty..
škoda že má len 3 elektróny mal by som sadu aj na zimu.. zajtra pôjdem aspoň stredový panel vytiahnuť kamarátovy a možno zadné svetlá si zoberiem do zásoby 

-> Marty227: jeden blackline mi stojí v garáži,asi půjde taky brzo do hutě
-> Marty227: Tam je věcí za pěkných pár tisíc...