skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Akční edice Favorit/felicia
prohledat
552 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 13.05.2013 do 01.11.2024, založil/a Flasch1994
-> ondie: Tohle už ani prototyp nebyl byla to skoro finálová podoba
Možná znáte,já neznal. Dneska jsem si všim poprvé této fotky,asi tedy prototyp combi - viz. zadní boční kombi okna.. a průběžné lištičky u B sloupku. A asi 14´ Ronal.
-> miguelias: Favorit bez beranů vypadá divně...

-> Bukaj: jj Favorit
-> suri: Takže fakt kolo, jo? 

-> Bukaj: dva favority v cene jedného a nosič na streche ak si pamätám dobre
-> Tom Troll: To bylo co za verzi? To jsi k autu dostal bicykl pro případ, že se auto podělá? 

Tak se teď vyklubalo že vražda na kterou jsem se byl v létě podívat byla asi BIKELine. Legenda se stává realitou 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: já tuhle zahlíd i SLX1.6 - se někdy člověk diví,co všechno bylo/nebylo
-> ondie: Ty stitky GLi jsem nekde videl nove...
"Postaveno na přání zákazníka firmou Fiomo a osazeno doplňky z plastu."
-> Jarda - zrušená registrace 17.08.18 10:37:11: ani zaslepky, ale hridelka je fuč...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 21.05.18 13:31:57: pred lety jsem tohodle favorita v pardubicich fotil kvuli tem kolum...
-> OTA-MTX 10.08.18 18:46:16: el.okna na zadek preci na feldu neexistovaly, to dodelal dealer? Tapecy maji zaslepku?

-> OTA-MTX 10.08.18 18:46:16: el.okna na zadek preci na feldu neexistovaly, to dodelal dealer? Tapecy maji zaslepku?
-> OTA-MTX 08.08.18 23:26:21: Tuším, že v Rumunsku to kolem roku 2000 měly snad všechny nově prodávané auta, takže možná export tam?
-> Chali: -> suri: to si nemyslím, protože má servořízení (1.3) a elektrické stahovaní na všech oknech, takže to bude asi nějaký vývoz buhvíkam
-> OTA-MTX: jop , to sú tie americké , v etke majú označenie KSA
-> OTA-MTX: Může to být sklíčko z Pola
-> Nwkt: V americe se tohle nosilo ve sporťákách od padesátých do sedmdesátých let ale pro invalidy to fakt nebylo 

-> Nwkt 16.04.18 22:56:07: ve feldě ne, ale mám to v Sharanu a je to super. Otočíš o 90, sklopíš, hodíš nohy do okna otevřených dveří a pohodlně chrápeš. A nebo o 180st a můžeš se věnovat dětem když se někde stojí :-)
-> Nwkt: viděl jsem to na bazosi za cca 20k dělali i zadní posuvný dveře na Felicii
Na úřadu práce mají aktuální nabídky
btw. viděl to někdo naživo?

Ví někdo co je zač ??
Alebo bol vyrobený v poľsku.

-> Tomaso435: Forman na obrázku je registrace 96,ale moh se válet někde na skladě.
-> ondie 14.02.18 15:53:31: ted si vybavuju ještě nápis slxi jenom jako bílá samolepka a nic víc.... někde mám uložený nějaký fotky z netu..
-> ondie: dle mě 95 a ted nevim.. květen? nějak tak. viděl sem praktika pickupa a formana... sedadla felda ale černý, koberce felda ale černý ...
-> Tomaso435: takhle na pohled mi přijde zvláštní jen ta barva.
A nevíš jestli je reálnej Forman r.v. 96 ?
A nevíš jestli je reálnej Forman r.v. 96 ?
-> ondie: tenhle štítek sem viděl jen v podobě silikonový nálepky imitující original. u nás blbost, tam? kdo ví ....
-> Tomaso435: tak to je pecka
-> Lubes120: decatop. 11 ks. nizozemí. tento a ten červený jsou v čr. zbyte netušim.. ale kalič má kurevskej přehled o autech ve světě, tak by moh vědět...
nesledujem to pravidelne tak sa vopred ospravedlnujem ak to tu uz bola ale zaujalo ma to. Co to je za verziu a zrejme teda export
-> Tomaso435: jj, vim že to jsou poklice, ale vyhrali si v maskérně aby to jako celek ze 2 metrů mělo řádný wow efekt, nesmiš ti moc zkoumat a rozumet tomu
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ty zázračný alu na ní sou poklice, zrcátka to má tvarově fabii.. jako byl by to dobrej fejslift kdyby feldu chtěli dělat dál.
-> ondie: Pravda - těchm metalíz v rané éře Felicií zase tolik nebylo, natož v jinak holém voze 

-> Bukaj: Asi ano
..jestli vono by to bez toho radia bylo v UK vůbec prodejný :-)
E: A zapomněl jsem na zásadní položku: "Metalický lak"

E: A zapomněl jsem na zásadní položku: "Metalický lak"

-> ondie: No, tak rádio je docela zásadní věc - připočítej anténu, kabeláž a reproduktory a to už rozhodně není holobyt...
...teda na dobu vzniku toho auta. Děda měl Fabii 1,4 2000 a to mělo místo rádia kastlík a místo antény záslepku...

...teda na dobu vzniku toho auta. Děda měl Fabii 1,4 2000 a to mělo místo rádia kastlík a místo antény záslepku...

Tak viz. Dnešní nákyp,můžu reálně referovat oslnivost výbavy Plus:
-Radiocasette Blaupunkt
-Dělené zadní sedačky
-Otvírání kufru z místa řidiče
Konec hlášení
No servo,no bag,no abs,no central lock,no otáčkoměr...
Kvůli tomuhle všemu vyrábět novej štítek na 5.dveře je teda hodně zajímavej marketing
-Radiocasette Blaupunkt
-Dělené zadní sedačky
-Otvírání kufru z místa řidiče
Konec hlášení

No servo,no bag,no abs,no central lock,no otáčkoměr...
Kvůli tomuhle všemu vyrábět novej štítek na 5.dveře je teda hodně zajímavej marketing

Tak on golden byla taková napůl reklamni maketa, co sem ji zkoumal v muzeu
-> Jarda: myslím že ano, jen jedno
-> OTA-MTX 19.01.18 11:24:58: tak v tom cirom skle je to uplnenieco ine