skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> moucan: Jen nesmíš zapomenout napsat, že to jsou příručky na garde a rapid. 

-> Jozka: No právě ... nesmírně jsem zbohatnul ... z minuty na minutu. 

-> moucan: V nabídkovejch aktuálních cenách 3 litry..

-> King: 

-> Jozka 13.12.20 10:52:52: No, aspoň že tak :-) A front cover by asi způsobil Jižíkovi vomitus, protože ženská bez prdele, co si neholí frndu a nemá kozy jak antická bohyně, patří jistě do sekce obludárium

-> suri: pointa je spíš v tom, že tady asi někdo nepochopil, že na tom nic vtipného být nemá...
-> King: a nevzdelanému pointu niekto vysvetlí?
-> King: Předpokládal jsem.. jako že to vůbec není vtipný, se říct nedá, ale mě by přišlo ještě daleko vtipnější, kdyby právníci zúčastněných stran zaklopkali autorovi na dveře.. To bych se teprve bavil..
E: Jo, přední stranu obalu nedávat ani jako vtip, někteří by omdleli..

E: Jo, přední stranu obalu nedávat ani jako vtip, někteří by omdleli..
-> Jozka: Ja teda pozadi ty fotky znam, ale jsem uz halt takovej cynicka svine, ze se nemuzu nesmat, kdyz nekoho napadne takova kravina

-> King: Žádnýho přemýšlení nebylo třeba..

-> Jozka: A jeje, jak se zacne o priblblych ftipcich z fb moc premejslet....
-> King 12.12.20 16:06:03: Sice by ženská s její figurou a na půl cestě ke čtyřicítce měla takovouhle fotku zvážit, nicméně tohle i tak to považuju za silně nevkusný vytržení (na tehdejší dobu) výrazný umělecký provokace z kontextu - takhle stupidně..

-> King 12.12.20 20:01:42: alebo experiment v rannom stadiu s tvarovanim pozadia...a sadlo jej to nizsie...pekelne nizko.
-> isti: To je japonsky prirodni pripravek na hubeni Brouků

-> King: To je čo pre boha?
Čo to má so zadkom?

-> Jumbo 11.12.20 22:44:34: Jo, to se jeste smelo mit reklamu na cigara. Vzpominam, ze navzdory svymu nekuractvi jsem nepohrdnul darkem od kolegy v podobe obri samolepky "Lucky strike ", ktera zdobila haubnu moji S100L :-) Dneska je to na cigaretach samej desivej vyjev 

Kdyby nekoho neco zaujalo, jsem otevren nabidkam... 

A dve ovalna kourova skla, napada nekoho, z ceho by mohla byt? Napadl me nejaky obytnak...
Ja dneska vyklizel pudu a jak tak zacinam budovat podkrovi, nasel jsem par budovatelskych artefaktu...
-> HardyEraz 11.12.20 13:02:14: pekne rastu 

-> Hurdis: Kdyby to bylo LP za pade, tak ho "pro tu prdel" vezmu. Ale za těch 220 nebo 250, co na něm byla cenovka to nemělo smysl...
-> Bukaj: To chápu, tam logicky musí chybět skladba 1,2 HTP
Byl jsem na nákupu LP a objevil jsem tam toto:
(ne, nekoupil jsem to)
(ne, nekoupil jsem to)

-> U-Geen:
Je zajímavý, že ten volant to začal vzdávat tak 2 roky zpět... Jinak byl celou dobu furt v poho.
Je zajímavý, že ten volant to začal vzdávat tak 2 roky zpět... Jinak byl celou dobu furt v poho.
-> Tomaso435: treba. A nebo kdyby chtel min volezlej volant, myslim, ze ten muj vypadal lip - mrknu na nej
-> U-Geen: jako kdyby mu to bouchlo pro dotahování posledního šroubečku zpět jo ? :-D
-> Syny:
Ne, musel jsem sundat olant (ahoj Jiží) na to abych zjistil že závada neni v páčce dálek a pak už to šlo ráz na ráz. Celá elektrika ven, nalezený napájený dráty do pojistky apod.
Ne, musel jsem sundat olant (ahoj Jiží) na to abych zjistil že závada neni v páčce dálek a pak už to šlo ráz na ráz. Celá elektrika ven, nalezený napájený dráty do pojistky apod.

A pak že nerostou... Zátiší s Trabantem na Lysé Hoře...
-> palinator: kdybys chtel, mam tu asi jeden Toledo volant s bagem navic :)
-> palinator: Ty mas rele svetel ve volantu? 

... jsem našel to, v co jsem ani nedoufal, že najdu. 
Byl tam

Byl tam

Během toho, co jsem rozdělával půl traktoru abych našel vadný relé světel... 

-> SO545: myslel som si 

-> castrol 21.11.20 19:14:48: naradie akosi nepredavam...aj ked mam tie sady uz 2
Co by som pustil prec je ta bruska...mne je to k nicomu.
-> isti 21.11.20 19:44:34: nikdy nevies...v nasom kraji sa trosku rozkriklo ze sa tocim akolo skodoviek...
Sice ludia ku mne prinesu kde aky srot...ale za posledne mesiace mam plnu garaz velmi peknych alebo novych dielov bud za dakujem alebo vacsinou za barter...a tak to mam rad.

Co by som pustil prec je ta bruska...mne je to k nicomu.
-> isti 21.11.20 19:44:34: nikdy nevies...v nasom kraji sa trosku rozkriklo ze sa tocim akolo skodoviek...
Sice ludia ku mne prinesu kde aky srot...ale za posledne mesiace mam plnu garaz velmi peknych alebo novych dielov bud za dakujem alebo vacsinou za barter...a tak to mam rad.
-> SO545: Toto sa mi určite nestane,lebo nemám garáž

-> SO545: ak nechces tu sadu vystruznikov rad si ju adoptujem 

-> Jumbo: ja dneska taky vyklizel chlivek kde byvalo uhli a nad tim seno... a nasel jsem hovno.... teda hromady hoven od mysi

Dosiel som domov a v garazi bola nepouzita bruska na ventily , Sada vystruznikov...sice nie uplna ale potesi a NOS sada na meraniek ompresie ben.motorov.
Ten merak som mal v merku uz rok aby som to skompletoval k Paltestu...a teraz to vsetko doslo zadarmo. Vraj si to mam nechat...alebo hodit do srotu.
Ten merak som mal v merku uz rok aby som to skompletoval k Paltestu...a teraz to vsetko doslo zadarmo. Vraj si to mam nechat...alebo hodit do srotu.
Clovek si tak vyklizi starou pudu, aby mel misto kam dat dily na auto a nasel jsem krasnou starou ceduli...
Značení plechovky a odstín.