A existovali dokonca dva verzie,posledná verzia už mala len jeden vantil na nádobke s aktívnym uhlím.Kabeláž je v podstate jednoduchá,len je zložito a zbytočne zabalená v tých husích krkoch,kde to pak hnije jedna radosť.
Až také megaporuchové to nieje,stačí vhodná údržba a diagnostika (v tomto prípade na blikací kod).Zvyčajne to prdne len na prechodových odporoch v konektoroch a rozpadávajúca sa kabeláž.To,že to niekto nevie opraviť a čumí do toho jak puk,ešte neznamená že sa to nedá jednoducho opraviť a nastaviť.Nastavuje sa to ešte ľahšie ako klasický lekr.Pre tých čo sa ho boja:
Já si na první reálný setkání s LSe pamatuju docela dobře... Přijelo nám na dílu fáčko... Tak jsem zkouknul brzdy, korozi - na STK OK... Koukám zezadu na štítek - pojímám podezření. Po otevření kapoty se podezření mení ve skutečnost. Konstatuju pouze - megapúoruchovej ekotornik. To jsem zvědavej, jak se s tím na emisích poperou.
Šéf stojí za mnou a prohlašuje co že jako mám za problém.
Tak konstatuju, že já žádnej, ale že na tohle nemáme znalosti a technologii, abysme to opravili a že to prakticky nikdy nefungovalo tak, jak by mělo.
No jel s tím na STK on, takže mi to bylo celkem jedno..
Přijel a zkonstatoval, že jsem měl pravdu - na emisích prej zvednul kapotu, zkonstatoval, že to je předem marnej boj, ale že alespoň zkusí, jestli to drží otáčky - nedrželo... :-D
-> StepaNoFUN 23.07.19 22:20:55: ja to vlastne nikdy ani nevidel, ale u zelenyho MTX mam puvodne v TP 135E, nejakou dobu jsem brecel pani na urade, ze tam ve skutecnosti mam BMM, tak nakonec E skrtla, napsala B podpis a kulaty razitko jestli to nekdo prekopal nebo to byla chyba v TP nevim, ale byl by to asi jedinej znamej roa s ecotronikem
-> StepaNoFUN: já asi 3x z toho jednou se z toho udělal normální karbec pač v tp to nějak záhadně nebylo - dovoz. takže naštěstí je to pryč. ale kdyby měl někdo kompletní elektriku LE nebo LSE tak bych bral. mám novou řj...
-> Tomaso435: To že je to LSe megaporuchový vím. :-D Ale nekoukal jsem do toho. Nicméně kdyby někdo potřeboval dílenku k LSe, tak to můžu příležitostně nascanovat... Já osobně nepředpokládám, že to někdy ještě budu potřebovat. Osobně jsem se s LSe setkal asi 2x v životě...
-> Jozka: tak ja kdyz zacal chodit do kina, tak to uz byly jiny filmy . Ale je pravda, ze muj prvni film v kine byl Draci srdce a to uz je taky "vykopavka"
-> k.jarek: /-> ulicek: Si to vybavuju možná ještě z kina, z velkýho plátna - asi že to pro nás to byla celkem atrakce = škodovky v "zápaďáckým" filmu..
-> Jarda: nevim, kdy jsi tu byl, ale co vim, tak je v sezone otevrena kazdy den. Ale abych rekl pravdu, tak jsem cekal vice. Ale i tak to za to stalo :)
-> dragon_cb_cz: Těžko říct. Odpojovač na SEDRu mi poprvé odešel asi před půlrokem a tenhle jsem vytáhl ze zásob funkčních použitých (ač mám i nějaké nové, tak nerad dávám na provozní auta nové díly, když mám zásobu použitých funkčních)...
Asi budu vozit v autě záslepku (do závitu přesně pasuje šroub sítka z víka karburátoru) a až odpojovač zase odejde, už ho tam vracet nebudu. U SEDR/EDSR jsem se ještě nesetkal se vznikem samozápalů a bez odpojovače to bude zase o něco méně nespolehlivé
-> Jarda/felda 10.06.19 21:47:47: je videt, ze jsou nove kdyz nezapomene udelat rovnobeznost, tak bych se nebal, jeste bacha na znaceni, nektere mely chybu
E: důležitý je, že jsem úplně zapomněl, že je někde mám.. sice jsem tušil, ale nemoh je najít, až v poslední krabici když jsem hledal plonkovej svislák, tak jsem našel poklad.