skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> ochoda: tak víš jak :D auto mám ve stavu udržovaném tedy nestrpím prasklé manžety, nebrzdící brzdy ani vytlučení silenty či čepy :D
-> Tomaso435: Seš nějakej puntičkář ne?
...btw a sehnat papíry

-> Raito: to by bylo velice zajimavé :-)))) průser je že 80 000km je stav na:
Výměnu brzd, čepů, manžet, silentů, těsnění pod hlavou, náplní a ze trojky je rázem desítka
Výměnu brzd, čepů, manžet, silentů, těsnění pod hlavou, náplní a ze trojky je rázem desítka
-> Tomaso435: Netuším, ještě jsem se ho neptal. Ale všechno co sem na tom vrakáči kupoval bylo v cenách 0 - 400,- ... dráž tam snad ani nic koupit nejde. Takže předpokládám, že pokud by se s nim dalo dohodnout tak by ta cenovka byla někde do 3000,- (za 600,- to vykupujou a co jsem se tak bavil, tak na tom trhnou cca 1000,- když se toho zbaví lisem).
-> Tomaso435: taky možnost... Já jen že to nelze tak jak se Raito domnívá
-> Raito: co za něj chce?
-> Luky: srát na véčka.... do kitu obtisknout jiný čísla a přepsat barvu a 5 let dojezdit. 

-> Raito: pokud byl ekologicky zlikvidován, tak na Včka nepůjde
Favorit 136 na vrakovišti v Teplicích. Je defacto jak novej, najeto 73 000km, studoval jsem ho tam chvíli a nenašel jsem ani flíček rzi. Motor by měl bejt plně funkční, do interieru lehce nachcala voda ale nic závažnýho.
Všechny díly z něj jsou na prodej (velice přátelský ceny), ale jde mi spíš o to, že po diskuzi se zaměstnanci vrakoviště jsem zjistil, že prý by se možná dalo domluvit s majitelem vrakoviště, že by prodal celý auto bez papírů a jelikož se jedná o jednoho z prvních Fanoušů, tak by byl brzo na veterány.
Sundat samolepky, rozleštit tak je top.
Všechny fotky zde: drive.google.com/drive/.. ./0B3H9seQpDIDWWEo3dVFfWVR WVUk?usp=sharin...
Všechny díly z něj jsou na prodej (velice přátelský ceny), ale jde mi spíš o to, že po diskuzi se zaměstnanci vrakoviště jsem zjistil, že prý by se možná dalo domluvit s majitelem vrakoviště, že by prodal celý auto bez papírů a jelikož se jedná o jednoho z prvních Fanoušů, tak by byl brzo na veterány.
Sundat samolepky, rozleštit tak je top.
Všechny fotky zde: drive.google.com/drive/.. ./0B3H9seQpDIDWWEo3dVFfWVR WVUk?usp=sharin...
-> rsvancara: I tak by se to dalo říct :D
-> Strycek Marty: Aneb jak z Feldy udělat přes eRko Oktávku :-D
auto.bazos.cz/inzerat/...
/VYMENIM-ZA-S-110R.php Felda výměnou za 110r, to je zajímavá nabídka :D
-> havlik 06.11.16 22:20:10: NJ teď koukám na další inzeráty
Leda, že by to byla sázka s Tomášem a nebo zkouška zda se chytí

Leda, že by to byla sázka s Tomášem a nebo zkouška zda se chytí

že to má pán s muzeem zapotřebí skoda-virt.cz/cz/.../1162
2-automuzeum
-> Tuner#2: O tom já informace nemám, jenom jsem to našel a myslel jsem, že by to mohlo místní členy zajímat.
-> Strycek Marty 06.11.16 21:32:33: To je FAKE, auto bylo po nehodě zničeno...
-> Strycek Marty 06.11.16 21:32:33: tak inzerent je zaregistrovan i zde.. nicmene nepovazuji inzerat za realny. dle pana Gunsche bylo vozidlo zniceno....
-> Tomaso435: no ta fotka by neuskodila
-> Jarda/felda: když za erko po renovaci může někdo chtít 599 999,- tak proč né za nový auto a ještě k tomu "prototyp" mega? :-D :-D
-> Strycek Marty: než foto z netu bych uvídal aspon částečný reálný foto.
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Unikatni-SKODA-130-G-15-L
.php Jestli to neni nějakej bastl, tak celkem zajímavý
-> Luky: aha
-> minno: z celobílých světel
-> bajou 08.10.16 17:01:14: Celkom nechápem, z čoho sú tie biele blinkre použité, keď spiatočkové sklíčko ma iný tvar....
-> bajou 08.10.16 17:01:14: takhle to na zlutakovi mam asi od roku 2006, jen ta bila uz je pekne zazloutla :( a jine se mi sehnat nedari :/
delal jsem to z novych, tak tady byly jeste luxusni... img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../1212_2006-08 -04_20-58-59_94.jpg jinak toto byla prvni cesta toho auta delsi nez 2tis. km :) pamatuji, jak mi nechteli dat zelenou kartu, ze se skodovkou stejne za hranice nepojedu :)
delal jsem to z novych, tak tady byly jeste luxusni... img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../1212_2006-08 -04_20-58-59_94.jpg jinak toto byla prvni cesta toho auta delsi nez 2tis. km :) pamatuji, jak mi nechteli dat zelenou kartu, ze se skodovkou stejne za hranice nepojedu :)
-> J3STER: pičovina 

-> kraska98: Byl to jen pokus, který tak nějak vyšel. Na svá nýnější auta to dávat nehodlám (na užovku to dát nemůžu a na Garde nechci). Třeba někdy v budoucnu bude něco, na co to dám. Nicméně, o fotku níž je vidět, jak na tom původní světla byly svým stavem, navíc to jedno bylo dost popraskané, čili žádná škoda ani jedněch světel. Bílé jsou kentus sám o sobě 

-> Bajou: Nevypadá to nejhůře,ale klasika je klasika.
-> Bajou: paráda , dík skusím 

-> RoboSK: Normálně
Prostě jsem je rozlouskl... Musíš to opatrně ohýbat sem a tam, ono to pak povolí. A originály jsem měl starý, ty byly docela rozeschlý samy o sobě
Ovšem tak jako tak je nutné to slepit, protože ty zámky, které tam jakoby jsou, tak ty prostě ulomíš.. i když ne třeba v celé délce. No, prostě si musíš nějak poradit
Schválně jsem použil stará světla, abych to na nich zkusil...

-> Bajou: jak si ich delil ? ja som chcel tiež robiť červeno biele , ale ani bohovi tie diely oddeliť
-> hundrtkarjiri 02.10.16 20:43:11: Já myslím, že to plech není...
Ne, takhle to poskládal malej brácha.... Právě po tom, co jsem udělal červeno-bílé 

já ho prásknu,to dělal on sám 

-> Bajou: možno niekto robil červeno biele a toto čo mu ostalo zložil a vyhodil 

-> Bajou: jako že tuning ale nepovedlo se to :D
A já odkud to auto znám???Škoda,že jsou na tom obyč plechy.Na litákách to vypadalo lépe.
gramophon.rajce.idnes.cz/ 2015-09_Historic_Jizera
gramophon.rajce.idnes.cz/ 2015-09_Historic_Jizera
U kontaku nerozlamany lizo na kilo
jeste k tomu byly ruzne domrdany prepregy, ale aspon jeden kraj je dobrej 

-> rsvancara: Podobnejch fičur mělo to auto víc :D
-> Strycek Marty: Nejen dojem. Je to tak, esko no :-D
-> Tomaso435: Mam takovej dojem, že náhrada za popruhy :D
-> Strycek Marty: stylový madlo na zavírání dveří :-D
420 fotek mého dětství, obávám se, že moje drazí rodiče nědělali nic jinýho než mě fotili :D Na přiložené fotce já v dědovo Š 105S 1977
-> stepan: No, i nerezový snadno prohneš - jakmile na autě byla zahrádka, jsou na lištách (vnitřní strana) otlaky :-( A nemám dojem, že by užovkové lišty byly z tlustšího plechu, než Mkové nerezové (do modelu 87), liší se jen délkou...
...hliníkáče z posleních modelů samozřejmě zlikviduješ snadněji.
Ale k původnímu dotazu - reálná cena nepoškozených (bez deformací, promáčklin a hlubokých vrypů) lišt okapnic a prahů je cca 100 Kč za kus, těmi na dveře nevím, zda myslíš jen ty malé pod sklo, nebo komplet olištování GL výbav.
Deformované nerez lišty jsou bezcenné...
Nárazníky jak bylo napsáno - pokud jsou bez deformací, škrábanců a chrom bez puchýřků a ďubek, tak nějakou hodnotu má, ale jakou, to bychom se mohli vyjádřit, až kdybychom viděli naživo, nebo aspoň z fotek...
...hliníkáče z posleních modelů samozřejmě zlikviduješ snadněji.
Ale k původnímu dotazu - reálná cena nepoškozených (bez deformací, promáčklin a hlubokých vrypů) lišt okapnic a prahů je cca 100 Kč za kus, těmi na dveře nevím, zda myslíš jen ty malé pod sklo, nebo komplet olištování GL výbav.
Deformované nerez lišty jsou bezcenné...
Nárazníky jak bylo napsáno - pokud jsou bez deformací, škrábanců a chrom bez puchýřků a ďubek, tak nějakou hodnotu má, ale jakou, to bychom se mohli vyjádřit, až kdybychom viděli naživo, nebo aspoň z fotek...

-> Vojťas: Nerezový užovkový jsou celkem pevný. S emkovýma hliníkovýma to bude horší.
-> stepan: na druhou stranu stresni listy jsou casto poskozeny deformaci ze zahradek. Tak ze zadnou cenu bych nerekl
-> jok3r: Lišty na střechu a na dveře nejsou chrom ale nerez, jediný hrozící poškození je deformace, takže hodnota minimální. Přední nárazník se novej prodává tak za 2500-3000 půlka, záleží teda v jakym ho máš stavu. Já koupil třeba oba nárazníky hodně pěkný za 1500 celkem (jedna půlka nabouraná ohnutá, ta byla jakože zadarmo ale šla dost slušně srovnat, ostatní po 500).