Za kontejnerama na sídlišti rexlexní značku s omezením rychlosti na 30 km/h, přemýšlím že se půjdu projíít Když už ji někdou jednou stejně ukradl... Podruhý už by to nebyl takovej prohřešek proti svědomí
Dneska jsem shodou náhod byl opravovat vrata na externím skladu. A tohle stvoření ke mě přišlo "na čumendu"... Strašně vyhublý, samá kulička z nějakýho křoví... :-( No tak máme doma novej přírůstek. :-)
nasiel som asi 30 kusov cisto novych prednych svetiel na aviu neviem co stym . nechce to niekto ? aj zopar stresnych okien na autobusy alebo karavany .
-> Jarda/felda 23.07.13 02:56:52: V mejch autech teda peníze nejsou. Jen v MBGčku jsem našel pětník, desetník a v sedačce zapadlou žvýkačku Pedro - holt MBG měly jen vyšší vrstvy
-> dakar.cz: Tehle už mám minimálně 3 nebo 4 sady a už to ani nesbírám (každou chvilku na ně narazím).nechal jsem si jen ty lepší zbytek už skončilo v hutích..
-> Vojťas 08.07.13 23:17:54: Tak ven patří FTP. Ten má stínění a "okovanej" konektor, aby ti ten blesk ten router zaručeně zabil. Ne dělam si srandu u routeru musí bejt uzeměnej. Co se UTPcek na střeše týče, tak z hlediska životnosti plastů neni problém, ovšem nesmí se po 10 letech ohnout. Vnitřní izolace to snese, ale obal je po tý době tvrdej jak novodurka.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Clovece utpcko pokial nepolames alebo nepreseknes tak je nesmrtelne. V panelaku kde som byval s rodicmi som este na strednej skole natahal rozvod po vonkajsich stenach cez 3 vchody (snad 30-40 metrov), 5 rokov lezal v bordeli na streche, pri zateplovani baraku to majstri hodili pod polystyren a funguje snad 10 rokov do dnes denne bez jedineho problemu. Posledne snad 4 roky dokonca v 1Gbps rezime.
Já tak dobrý srdce neměl... mě nějakej takovejhle živočich probudil o půl čtvrtý ráno, když šplhal po žaluziích (!!!), tak jsem ho zákeřně oslepil svítilnou, dal mu vazbu z obalu na 25 ks CDček a ráno byla vykonána exekuce pomocí ventilátorového mlýnu typu Golden Retriever. Hold mě rozzlobil.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: černý venkovní, PE izolace, udajně vůbec neni v normě tykajicí se Ethernetu, že prý venkovní vedení není přípustný z důvodu rušení, indukce napětí a úderu blesku
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevím jak koax, ale UTP je dost nesmrtelný, běžný UTPčko pro indoor instalace vydrží klidně několik let na střeše, sníh, vítr, déšť, sluníčko, občas všechno dohromady a žije...
-> Vojťas: Jo... A prej vadi i to, kdyz lezi ten kabel. Ze se to proste zhrouti za ty roky... Obzvlast kdyz lezi na sobe hodne kabelu. Chtel bych videt jak treba UPC meni kabely periodicky :-)