-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevím jak koax, ale UTP je dost nesmrtelný, běžný UTPčko pro indoor instalace vydrží klidně několik let na střeše, sníh, vítr, déšť, sluníčko, občas všechno dohromady a žije...
-> Vojťas: Jo... A prej vadi i to, kdyz lezi ten kabel. Ze se to proste zhrouti za ty roky... Obzvlast kdyz lezi na sobe hodne kabelu. Chtel bych videt jak treba UPC meni kabely periodicky :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tam je problem s dielektrikem kolem jadra, parkrat ho poslapes, ohnes tam a zpatky, poskodi se oplet, nebo se nalomi jadro, zmeni se ti impedance a ses uz nekde jinde, a kdyz to nekdo na jednom konci hodi pod podlahu, tak je v riti :)
-> Vojťas: Tak koax ma prej omezenou zivotnost... Po 10 letech by mel zacit degradovat. Otazkou je jak rychle... Doma byl 25 let a kdyz jsem ho vymenil, prijem na TV se zlepsil...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jo to miluju, lidi co daj pod omitku UTP kabel nebo coax, to je na zabiti. Prdel byla když jsem na tohle téma diskutoval s elektrikářem, nepovedlo se mi mu vysvětlit že se to dělat nemá a prej místo UTP davá nějakej cyky kabel a le byl nalitej, tak buh ví o čem to mlel...
-> Vojťas: Jo to sem u zakose taky jednou nasel. Pani rikala, ze tam zednici delali novou podlahu a presekli to... Na net to nejak jelo no. Dal sem tam propojovaci krabicku. Kabel byl chytre zalitej v podlaze a vymenit nesel...
Byl jsem v jednom Data centru, a v šuplíků našel zámek od kastlíku, tak už jsem se těšil jak si ho vezmu, pač na co by jim tam byl že, a ono ejhle Dostál využití jako zabezpečení racku
-> Bukaj: Vím co jsi psal na fauně a co tam píšou ostatní, bohužel : )
Jsem chovatel především králíků. Slepice máme už jen na vajíčka. Ale před měsícem se mi vylíhlo 8 ks z 11 nasazených vajec, takže se můžeš klidně zeptat, jestli tě něco zajímá třeba po sz
Na srazy nevím, není už čím jezdit a navíc díky fotbalu mám víkendy zabité.
-> Bukaj: Čzk by měla mít potlačeny pud ke kvokání, navíc je roční snáška vajec na cca 120 vajec/rok, což je dost málo a tohle ten údaj ještě snižuje, jelikož nebude snášet nějaký ten měsíc. Navíc do nich byla přilita krev Plymutky a v poslední době je sice bum a cool mít češky, ale měli by je chovat zkušenější chovatelé jinak dojde k deformaci plemene z hlediska exteriéru tak užitkovosti.
Ale samozřejmě si ji můžeš nechat a kuřata odchovat
-> Dušan: Ale prd, ještě musí mladé naučit, jak to na tomto složitém světě chodí a vzhledem k tomu, že je to teprv roční slepice, tak si ji ještě dva roky nechám, než půjde do vývaru...
→ dragon_cb_cz: hele nabídku start nepoužívam a zbytek je
v podstatě stejnej. Ale má to menší nároky a běží to rychleji Přesně tak. Mám to na NTB a jsem opravdu spokojenej. Bál jsem se přechodu, že to bude zlobit a pod. Ale je to víceméně stejné jako W7, akorát je to podstatně svižnější.. A je to, jak píšeš pro tablety nebo pro desktop, je na tobě jak se v tom budeš pohybovat. Většina toho nastavení je totožná, resp. na stejném místě jako v sedmičkách