No hromadnou výrobu neplánuju....Když někdo bude chtít,taky bych mu ho možná mohl udělat,ale živit se tim nebudu....
Barvit se to nemusí,je to z nerez,nebo můžu udělat z obyč plechu a pak si to každej může natřít jak chce....
Ale jak psal U-geen,doufam že si to nechcete dávat na kapoty aut,má to dost ostrý hrany...!!
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
>>>Znak "Škoda" na kapotu
-> TUNER: tak az to dotahnes dokonce tak jich tak 50 privez do hrochace... myslim ze je prodas
ja beru hned 2x a klidne uz v hradci jestli jedes

ja beru hned 2x a klidne uz v hradci jestli jedes

.......a na mně taky nezapomeňte, já ho taky nutně potřebuju :o)
-> .Viki: jak ho znam tak ne na moc

-> TUNER: na kolik by jeden přišel??
TUNER
Fajn, jěště na to kolečko přivařit ze spoda šroub, aby to bylo jak přidělat. A má to nějakou povrchovou úpravu? Nebo natřít každej sám? Přece jenom na to bude pršet. Ale jinak se docela poved.
Jinak asi podobný názor jako Majkl. + Vymysli cenu a můžeš rozjet sériovou výrobu
.
Fajn, jěště na to kolečko přivařit ze spoda šroub, aby to bylo jak přidělat. A má to nějakou povrchovou úpravu? Nebo natřít každej sám? Přece jenom na to bude pršet. Ale jinak se docela poved.
Jinak asi podobný názor jako Majkl. + Vymysli cenu a můžeš rozjet sériovou výrobu

-> TUNER: To je přeci nerez a ne obyčejnej plech...
Ale práce fakt parádní, taky se s tím zkusím poprat
Ale práce fakt parádní, taky se s tím zkusím poprat

-> TUNER: tyjo, to je good, ale mam par vyhrad
A) ten sip je na tom dole jako spojenej v jeden a z neho dou ty dve kridla
B) sla by udelat ta pekna noziccka? jak jde dozadu a pak ve dvou vetvich dopredu??
nebo alespon ten co si udelal zkus udelat s tim kulatym podstavcem jak mas,ale ty sipy spojit tim spodnim okrajem, aby sli z jednoho bodu.. vis jak to myslim
je to moc slozity?? jestli jo tak beru stejne ten cos udelal...

A) ten sip je na tom dole jako spojenej v jeden a z neho dou ty dve kridla
B) sla by udelat ta pekna noziccka? jak jde dozadu a pak ve dvou vetvich dopredu??
nebo alespon ten co si udelal zkus udelat s tim kulatym podstavcem jak mas,ale ty sipy spojit tim spodnim okrajem, aby sli z jednoho bodu.. vis jak to myslim

je to moc slozity?? jestli jo tak beru stejne ten cos udelal...

-> TUNER: mě by se to na kapotě líbilo.....!!!!!!!!!!
Nebo by se to mohlo dat sehnat nekde u sberatelu veteranu, ty by mohli mit nahradni. Ale to by asi bylo neuveritelne drahy.

-> DeThomas: tyjo, tak psat jim tam me nenapadlo, ses dobrej.. Ale zprava bohuzel neprizniva... tak co tunere?? dokazal bys to udelat?? je to vyzva
a vsichni by te meli o kousek radsi, jestli to jeste vic jde

Email od Skodovaku:
"Děkujeme za Váš zájem o naši firmu a její logo symbol. K Vašemu dotazu však bohužel musíme sdělit, že toto logo není vůbec samostatně k dispozici. Jedná se o definitivní podobu znaku Škoda, který byl používán v polovně dvacátých let dvacátého století na našich produktech, např. na voze Hispana Suiza, 4R, 6R a dalších.
I z přiloženého obrázku je patrné, že tento znak není samostatně fotografován, nýbrž je součástí vozidla.
Litujeme, že Vám nemůžeme podat příznivější zprávu, přesto nás Váš zájem potěšil."
Skoda
"Děkujeme za Váš zájem o naši firmu a její logo symbol. K Vašemu dotazu však bohužel musíme sdělit, že toto logo není vůbec samostatně k dispozici. Jedná se o definitivní podobu znaku Škoda, který byl používán v polovně dvacátých let dvacátého století na našich produktech, např. na voze Hispana Suiza, 4R, 6R a dalších.
I z přiloženého obrázku je patrné, že tento znak není samostatně fotografován, nýbrž je součástí vozidla.
Litujeme, že Vám nemůžeme podat příznivější zprávu, přesto nás Váš zájem potěšil."
Skoda

joo na kapote to bude nadhernej trhac lidskych tel.
Moment, ja ho chci taky!!! Je naprosto genialni!!! A nedelaj ho Skodovaci treba jako tezitko na stul nebo jako nejakej darkovej predmet?
TUNER:
Já bych taky určo jeden vzal.
Já bych taky určo jeden vzal.
-> TUNER: tak hledej, to by bylo sqeli, kdybys tak jeste mohl zaridit tu vyrobu
, myslim ze zajemcu bys mel vic nez jen me
ja bych bral hned DVA.. jeden na kapotu a druhej do interieru....
tyjo, fakt je super co??

ja bych bral hned DVA.. jeden na kapotu a druhej do interieru....
tyjo, fakt je super co??

-> Majkl: Něco podobnýho jsem si dělal,ale nevim kde je mu konec.....Když najdu program můžu ti ho vypálit a nafotit....

Tak ten chci taky. Naslo by to dat i misto anteny???
ale ja bych se bal ze mi ho nekdo "čórne"

Kua, tak ten je hodně moc uplně ze všeho nejvíc BOMBASTYCKEJ !!!!!! Ten bych bral.
tenhle znak znám ale nikdá sem ho neviděl někde na autě
To by chtělo vzít dva znaky z užovky, oddělat ty kroužky okolo a navařit je k sobě. :-)
-> Panoramix: jojo, tpo je presne on.... uaaaa, diky moc... nedokazal by ho nekdo vyrobit??
-> Hanz: to neni on...
-> Jirik: to sem neskousel... na burzy nemam vubec cas
-> Jirik: to sem neskousel... na burzy nemam vubec cas

Co nějaká veteján bujza ? A nebo inzejáty ? 

-> Majkl: koukni se k mímu autu mam také nějakej na volantu sice je to bohužel zrcadlově otočené(je dělán na kapotu pro lidi a né pro lidi v interiéru :-( Ale mě nenaserou mě se to líbí i tak
ten znak byl na prospektech škodovky!ale kde se dá sehnat to nevím.
-> Mafi: todle nebylo v kruhu, proste letici sip na nozicce... ale vyfot mi prosim i ten tvuj dikes
Teda nevím jestli je to přesně to co myslíš, protože mám pocit, že na nožičce to není, ale znak škoda je v kruhu a míří směrem dopředu...
-> Majkl: mám ho někde doma, je to asi ze starýho Favorita, nebo Rapida, ještě jsem to nezkoumal. Foto můžu poslat, ale bude to pár dní trvat...
Sem si delal srandu, ale radci sem ten prispevek smazal 

-> AlVyb: neee, rikam ze je kovovej a jakovby vyrezannej z plechu neco jako sou ty klicenky akorat byl na nozice a pridelalval se dopredu na haubnu a miril dopredu...
nevi nekdo kde sehnat ten uplne starej znak leticiho sipu co se daval driv na škodovky? ještě před felicií (tou starou) byl z nejakyho kovu na nozicce a miril smerem dopredu... nemate treba nekdo fotky?
nedokazal by to nekdo vyrobit??
nedokazal by to nekdo vyrobit??