skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Už jste viděli Rapida Revilo?
prohledat
119 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 20.04.2005 do 13.06.2008, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> David29: 

už chápu proč rabitt vytáh blatníky...ta zadní silueta je skoro stejná.
-> Evž@: Auto zahodit, ale hlavně zachránit ty budíky! 

Nejhezčí věc pro mne z interiéru jsou budíky z chromovýma obroučkama 

-> TUNER: No abych pravdu řekl tak něčím se asi inspirovat nechal, ale spoustu věcí na tom už dávno měl hotový před AK protože sem na toho rapida koukal někdy v dubnu minulej rok a to mu to tam už dobu stálo rozdělaný...
-> aDAm: tak třeba styl upravení blatníků, snížená střecha...na první pohled ty tvary vypadaj hodně podobně...
ale celkově to je povedený, až na ten iterier...
btw mám takovej pocit že majitelem je mejitel toho žlutého rapida od SH motoru (optika polo, mangelsy, taky všude lcd..)
ale celkově to je povedený, až na ten iterier...
btw mám takovej pocit že majitelem je mejitel toho žlutého rapida od SH motoru (optika polo, mangelsy, taky všude lcd..)
exterier libi moc az na nulove zakomponovani zadni spz a zrcatka (skvelej je ten predni naraznik) interier uz podle meho gusta neni, u takove vestavby bych volil vice "custom" prvku.
-> TUNER: myslis akcko?
Vypadá zajímavě...jen mi to přijde že to je trochu zkopírovaný.........

-> Teeny: a ty si co dokazal??
-> aDAm: no jo fajn ale kdyz kritizujou lidi co neco dokázaly ne jenom že tady něco hodí do placu
Nechápu proč se někdo neustále snaží udělat ze čtverce kouli.
-> Teeny: tak to mas holt problem, vzdycky na cokoliv bude negativni kritika a TY s tim nic neudelas!
-> aDAm:
ja sem klidnej ale takovou "kritiku" nemusim
ja sem klidnej ale takovou "kritiku" nemusim
-> Teeny: mam ho v karte mozes sa pobavit

-> Teeny: hele a od kdy musi mit kritik lepsi vec nez tu kterou kritizuje? hod se radeji do klidu, kazdemu se libi neco jineho
castrol 12.06.08 16:20:13 napsal:
spredu a zboku pekne ale zadna cast by cela upravit
ja sem to videl osobně je to moc pěkně udělaný.. píšeš že bys celej zadek upravil - ukaž jak vypada tvoje auto. ono říct "by" je moc jednoduchý
ja sem to videl osobně je to moc pěkně udělaný.. píšeš že bys celej zadek upravil - ukaž jak vypada tvoje auto. ono říct "by" je moc jednoduchý
-> Tuner#2: ajo ja to prehlid
-> Honza M: jo hezkej je ale az na ten vnitrek
-> Honza M: jo hezkej je ale az na ten vnitrek
je hezkej. Nevím co furt máte 

-> aDAm: V6dyť hned u první fotky máš, že udělali dalšího Rapida
a mě se teda moc nelíbí jak z venku, tak introš už vůbec ne.

a mě se teda moc nelíbí jak z venku, tak introš už vůbec ne.
jinak jste si jisti ze to puvodem ten cerveny? dle me podle fotek ze stavby je to nove rapo
uaaa nesnasim stranky co name hrajou a nejde to vypnout....si fklidu posloucham vceli medvidky a pak najednou toto...
s nazorem napodobne, zvonku to vyzera super, ta tmava farba sa to mu hodi, predne svetle fajn, ale ten intros, same lcd, v jednoduchosti je krasa predsa
Zvenku hezkej, ale vnitřek by mohli vzhledem k vnějšku trošku vylepšit..
-> Majkl: Mě se líbí až na ty LCDčka všude... A podle mýho je hezčí než ten červenej...
-> Scorpie: zajimavej, ucesanej, jen ty zadni svetla jsou otresny
Další fotky na www.reviloauto.cz...
Tak sem koukal, že udělali dalšího Rapida... Co vy na něj...?
-> Aladin: jasne ze je digi, je to jedna z mojich prvych prac, photoshop :)))
len som chcel vediet kolko ludi sa chyti :)))
sorry chalani
len som chcel vediet kolko ludi sa chyti :)))
sorry chalani
-> chooki: To eMBo je digi...
-> chooki: Tak pokud vím tak s TOP CHOPem tu jezdí červenej brouk s motorem VR6, Ten žlutej fiat 127 a modrej kulatej Jaguár. všechny tydle auta byli v Autosport &tuning.
A taky co sem slyšel tak ten prostředek té střechy co chybí se dělá z jiné střechy, protože tam potřebuješ taky ještě kus rámu na okna. a ten se vytváří dost blbě u některejch aut.
A taky co sem slyšel tak ten prostředek té střechy co chybí se dělá z jiné střechy, protože tam potřebuješ taky ještě kus rámu na okna. a ten se vytváří dost blbě u některejch aut.
-> itchy: pokud ne tak to je mazec

-> chooki: to je digi, nie?
chlapi ale aby ste nepovedali ze nie su take skodovky, mi tu na slovensku mame 1000 mb Low rider & Top chop.... :) tak pozor :)
-> Johny Death: pojízdné to je, já to slyšel a je to velká paráda, rachot, s ničím se to nedá srovnat, krásně si to prumlá, holt objem 10 litrů je deset litrů a když na to šlápneš tak to je sííííííííla, měl sem to štěstí, byl tam vážnej zájemce a mi právě byly v áčkách:) paráááááááádaaaaaaa
je to hezky udělaný, proti tomu žádná, ale připadá mi to s tím doslova jako tank.............
jj :) je to fakt velka parada :) kdyz to sundavali z valniku tak to byl mazec :) akorat by me zajimalo jestli je to vubec pojizdne kdyz nam to privezli tak to nenastartoivali
-> Johny Death: jasně že maj, sme se o tom spolubavili, nádhera co? vedle ta korvetta vypadá jak maluch vedle mercedesu

-> K!RR!: Nemaji to nahodou v AAAckaxh? jestli jo tak je to ten co jsme jednou meli jako exponat na stanku :)))))
Tak to bych jezdil tak jeden měsíc, ale stejně by to stálo za to.
kurňa ale chtěl bych tomu šlápnout na plyn, ale to by mě pak z toho auta tahali násilím
takovej sprint bych s tím skusil
se to postaví na zadní a nevíš o světě

Fakt, tak sorry- nevěděl jsem
-> Aladin: je tam napsaná spotřeba 35 litrů na 100km, takže už žádný dohady:)
-> Pet: Více, když to Nikymu žere 120...
Ty kola sou fakt hustýýýý ale musí to žrát tak 50
ÁÁÁÁÁÁÁ, tak to je nářez...