-> marcelus: jjj, šak má značku ASSASIN, prostě nářezový vozítko:), je na prodej v Brně v AAA za 800tisíc:)
TECH. PARMETRY:
Dvoudveřový dvoumístný vůz, motor vpředu a pohon zadních kol. Vidlicový osmiválec V8 s rozvodem OHV a objemem 10025 cm³, výkon 650 koní, rozvor 3000 mm.
Upravený vůz pro závody ve zrychlení, velkoobjemový výkonný motor, vzadu velké a velmi široké pneumatiky.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Už jste viděli Rapida Revilo?
prohledat
119 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 20.04.2005 do 13.06.2008, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
to K!RR!-jo tohle měla jako reklamní a prezenční vozidlo snowboardová firma assasin, jezdili s tim po různejch vejstavách, měli to i jako design na prknech
No jám nevím, jak bych se do takových aut poskládal- 187centimetrů a jak bych musel mít skrčenou hlavu...
hele a tohle znáte, to je naprosto parádní, viděl sem seděl sem v tom a a a a málem sem to nerozdejchal 
sem jak malej, mám slabost na starý ameriky

sem jak malej, mám slabost na starý ameriky

-> Jirik: hele víš na co sem si vzpomněl, když sem toho rapida poprvé viděl, že to vypadá jako když sem si rozšlápnul model rápa doma, hele a fakt skoro to samé.
Na Renocar Brno byl ten brouk, hodně pěkný
Na Renocar Brno byl ten brouk, hodně pěkný
ty límcový šestnácky tam seděly líp-víc se mi tam líbily
brutus matko představená
až na ty kola, který k tomu vůbec neseděj... je to fakt pěkný 

nelibil pred tim nelibi ten :-/ skoda kastle
-> U-Geen: a jeste taky cerny mini od tych hovada alebo tak :) ale tam su este ine upravy...
Mě se to nelíbí. Ty auta pak vypadají jako nějací retardi. Něco jako kdyby jsi se narodil s jednou nožičkou kratší. 

-> chooki:
o tom siate som cital bol tusim za nejakych 30l na predaj, bol v 100 stave ako novy

-> chooki: a jeste VW brouk tu jezdi...
ked budem mat dalsie auto, a garaz a hlavne cas (co nebude asi nikdy), ako ortodoxny znizovac :) si auticko tiez trosku znizim :)))
este by som si dovolil par fotiek na tema TOP CHOP, v nemecku to dost fici, hlavne starsie auta (najma chrobaky).
Som videl aj postup na foto ako sa to robi, a je to fakt slusna klampiarina, strecha sa odreze a rozreze na 4 casti aby sa zvacsila plocha, vlozia sa tam plechy.
Stlpiky sa skratia, takisto ramy dveri, a okna...najvacsia robota je to samozrejme prisposobit, dopasovat potom vsetko spolu...
poviem vam, klobuk dole, maju respekt u mna.
v cechach viem, ze je este jeden takyto top chop, fiat 127, bol za celkom nizku cenu na predaj....
Som videl aj postup na foto ako sa to robi, a je to fakt slusna klampiarina, strecha sa odreze a rozreze na 4 casti aby sa zvacsila plocha, vlozia sa tam plechy.
Stlpiky sa skratia, takisto ramy dveri, a okna...najvacsia robota je to samozrejme prisposobit, dopasovat potom vsetko spolu...
poviem vam, klobuk dole, maju respekt u mna.
v cechach viem, ze je este jeden takyto top chop, fiat 127, bol za celkom nizku cenu na predaj....
koukám je to tady samej arbiter elegantiarum,.....je to perfektne udelana originalni skodovka,kterou tady nebude mit asi nikdy nikdo......uchcava se tady nad daleko mene vyraznyma autama.......tohle je rarita
-> Jarouš: Hele a jak se jezdí na tom vzduchovým podvozku?
Je to hodne zajimavy, i kdyz ja bych to nechtel. Me se tento Rapid libil taky tesne pred tim nez tam dal ten vzduch. podvozek. Ale tohle auto je proste super od zacatku, mam fotku v obyvaku na televizi a je super kdyz k nam nekdo dojde a hledi na to a nemuze poznat co je to za auto, a kdyz mu pak reknu ze je to rapid (tak ten kdo vetsinou rika co to mam za vraky nevericne hledi
). Je na nem hodne veci co bych udelal jinak ale taky hodne toho co me inspiruje. Je to proste ukazka toho co se da z nasich rapidu udelat.
Tohle auto je proste Showcar, ale aspon jezdi na srazy po vlastni ose a to i na hodne vzdalene, napr pred 2 roky byl u nas na hooodne nepovedenem srazu v Kunovicich na letisti, proste jel 300km a to zaslouzi jiste obdiv jet po tech nasich cestach s tak snizenym autem jak to mel v te dobe.
-> Jarouš: Mohl by si sem tveho Rapida dat, urcite se tu najde spousta lidi co by ho tady rada videla. Urcite by nemel chybet na nejvetsich skodovkarskych strankach. I kdyz lidi jsou vselijaci, a budes mit urcite i mnoho nul, ale to je proste udel peknych aut tady na webu

Tohle auto je proste Showcar, ale aspon jezdi na srazy po vlastni ose a to i na hodne vzdalene, napr pred 2 roky byl u nas na hooodne nepovedenem srazu v Kunovicich na letisti, proste jel 300km a to zaslouzi jiste obdiv jet po tech nasich cestach s tak snizenym autem jak to mel v te dobe.
-> Jarouš: Mohl by si sem tveho Rapida dat, urcite se tu najde spousta lidi co by ho tady rada videla. Urcite by nemel chybet na nejvetsich skodovkarskych strankach. I kdyz lidi jsou vselijaci, a budes mit urcite i mnoho nul, ale to je proste udel peknych aut tady na webu
-> Baghira: jasne tvoj nazor ti nikdo nebere, je to ciste vec vkusu, podla mna je to zase uplne supr
-> itchy: Je to o vkusu, uznávám že kvalita provedení je dobrá, nápad dobrej, ale pro mě osobně a o opaku mě nikdo nepřesvědčí je to hnusný, nebo-li nehezký...
-> Majkl: ide o to ze to tu proste nikdo nema, skratka sa to lisi a o com je tuning o com? Mno predsa o individualizme a o odlisovani (nie v pravom slova zmysle lebo to znamena vylepsovanie). Proste toto je to prave a odbornikom co hodnotia uz vacsinou ostava len hodnotit kvalitu uprav a spracovania. On to proste robi k obrazu svemu a ty mozes fakt len ta kvalitu neco hovorit.
-> itchy: ja to beru, podvozek je dobrej, taky bych ho bral, jen ty zmeny kastle se mi neliby od ty doby co to ma, jako ta srecha a ta maska
Ste ako maly s tym podvozkom, vy to nechapete? Kde kdo to ma nizko, ale len on ma airride, toto je soukar. Je to supr, supr a supr, proste original jako prase.
-> Jirik: souhlasim, nejlepsi byl pred tim novym podvozkem. videl sem ho v hradci 2003 a super, ale ted nic moc...
-> Jirik: věc vkusu....mě se to libi
-> Jarouš: heh mas taku istu ikonku ako ja:), keby si bol skodovkar chapal by si aj tych ludi co tu maju tie vraky. Nechces sem dat zase to auto? Myslim ze sem patri, ked si odisiel si povedal ze sa mozno sem vratis.
Nejlepší příklad toho, jak se dá nádherný auto dojebat. Na podvozku by mi nic nevadilo, naopak. Ale spíš troche ta střecha a hlavně maska s tím hrablem na sníh.
To je takovej rektální výtěr ta maska, že to snad ani není možný.
Už je to skorem jednou nohou na půdě tuzingu.
Takhle to dopadá vždycky.
Auto už je skoro hotový a už není co dělat.
To je ten moment, kdy se většinou začnou na kár plácat nesmysly.
To je lepší to prodat a pustit se do něčeho dalšího.
To je takovej rektální výtěr ta maska, že to snad ani není možný.
Už je to skorem jednou nohou na půdě tuzingu.
Takhle to dopadá vždycky.
Auto už je skoro hotový a už není co dělat.
To je ten moment, kdy se většinou začnou na kár plácat nesmysly.
To je lepší to prodat a pustit se do něčeho dalšího.

mno nebyt prednej masky a vzduchoveho podvozku tak by som sa nato nehal ukecat 

ze by som fikol strechu cez zimu 

ale ne to by som si radsej spravil kabraca
pripajam sa k remixovy_chookimu a ostatnym toho nazoru ze ked to bolo na normalnom podvozku bolo to najkrajsie ale takto to tiez nieje na zahodenie 

chudák rapid
to je strašný, proč tohle neudělají radši třeba s BXou ta se snižuje už v sérii a ne takhle trapně s kolama do praku. Myslim, že spousta nekomerčních aut by dělala daleko větší reklamu. No nic, věc názoru...

reviláci jsou machři! když jsem byl unich v dílně tak jsem čuměl jako kráva! maj tam natuněný i všechno nářadí! ale v tom rampouchu jim fandím! ta střecha tam je takhle jako pěst na oko! ale třeba když se zvedne tak to nejni tak drastický! myslím že jsou první kdo to udělal! akorát mohly sundat to křídlo! moc se k RETROstylu nehodí! ale je to věc názoru!
no ta strecha je rozrezana na kusy a vevarene pasky plechu protoze pri zkraceni sloupku je potreba aby strecha byla sirsi a delsi jinak by sla uplne do kytek linie kastle (jako to u toho Rka kde je to tak divne zlomene)
takze hlavne o kitovani a laku :)
coz u takovehohle auta ani nevadi pac to do podzima nekde popraska a prez zimu se to stejne rozreze a znova poleje jako uz tolikrat :)
takze hlavne o kitovani a laku :)
coz u takovehohle auta ani nevadi pac to do podzima nekde popraska a prez zimu se to stejne rozreze a znova poleje jako uz tolikrat :)
-> Tuner#2: A tu fabku, co je na te same strane jsem videl v Rokycanech. Super lak
oceňuju tu praci,je to asi poctivě udělaný,žádná prasečina...ale jinak osobně pro mě zkurvili slušnou kastli z rapida
Ale pravdu máte v tom, že tohle už nikdo jen tak nenapodobí...světla z Pola nejsou zas až takový problém, ovšem ta střecha, to je maso!! To už z toho mohli udělat rovnou Kabrio...

BYLI TO 18" !!!!!!!!!

Sice mi ta střecha k tomu nesedí, třeba je to jen nezvyk :o) ale jinak úžasný autíčko.. Třeba za rok tu bude jezdit takových nízkostřešáků (není nad český název:) hafo víc a lidé si na to zvyknou a sedět to tam bude všem :o)
-> Gryzly: řekl bych 17"
-> Pet: no to je snad jasný.....
pěkný až na ty zalezlý kola, ale možná když to zvedne je to hned o něčem jinym.
-> juris: Tak tys to vystihl takhle to přesně cítím. práce vypadá odvedená precizně a co jinýho RAPIDního by jste chtěli přes zimu na autě udělat? příští zimu to třeba sníží v pontonu, nebo udělá nějakou další maximální změnu.
Kolikátky jsou ty kola? 17"? 18"?
Kolikátky jsou ty kola? 17"? 18"?
Tak ftom bych si omlátil hlavu. :o)
All:nezávidtě!!!!!!!!!
2 itchy,ty ses na ničem nepodílel a nevím podle čeho posuzuješ kdo je škodovkář a kdo ne!?
2 itchy,ty ses na ničem nepodílel a nevím podle čeho posuzuješ kdo je škodovkář a kdo ne!?
podle mě je to naprostej masakr,perfektně provedený detaily,ta střecha je naprosto ůžasná,snížení o tom nemá cenu diskutovat,prostě bomba a navíc ted jěště ty krásný leštěný kola.Takhle si představuju show car.Jen to křídlo bych dal dolů.....
No prostě opět dal latku hodně vysoko,ale to je dobře protože aut kopírujících todle jsem viděl už hodně................
btw: je snad jasný že s tímhle se do supermarketu na nákup nejezdí
No prostě opět dal latku hodně vysoko,ale to je dobře protože aut kopírujících todle jsem viděl už hodně................
btw: je snad jasný že s tímhle se do supermarketu na nákup nejezdí

Ježíšmarjá to je obludný
Naživo jsem to neviděl, ale podle tý fotky co je na ní odkaz, sou ty kola naprosto nechutně nacpaný v blatníkách. No ale uznávám, že práce to musel dát spoustu, zkrátka není to má krevní skupina

-> remix: heh

-> itchy: presne si na to vzpominam....uz to ale nebudeme rozebirat...

Ta strecha je supr, to kolko to stalo vam moze byt jedno, ved to je na predvadzanie.
Hmm ja som sa bohuzial spolupodielal na jeho vystvati z webu, sorac chlapi, ale nebol to "skodovkar".
Hmm ja som sa bohuzial spolupodielal na jeho vystvati z webu, sorac chlapi, ale nebol to "skodovkar".
ta střecha mě k tomu autu prostě neštimuje jinak jo, celkem pěkný to je