skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
CICI - Pozor na něj!!!!
mauricio sa tu uz akosi neukazuje...kto vie preco

co se tu resi?? nece se mi to vse cist
-> All: Dík vám kluci co mě podporujete,jsem rád že na to nejsem sám.
-> Meap: Lídé jsou ruzní a mají i odlišné názory.Nevadí mi že máš jiný názor.
Takové scény jak píšeš dělám pro 245kč které mi pan Vojtěch Rak z Brna stále dluží.
Uznávám že pro někoho to nejsou peníze ale pro mě(jako řidiče z povolání) to jsou 4 hodiny za volantem,cca 300 najetých kilometrů,např. otočka do prahy a zpět.
Mám pocit že tady na webu o škodovkách kdy škodovka=nejlevnější auto,90% lidí pěnězmi neoplývá a 245kč není částka kterou si podpalují cígo nebo ji hodí do kanálu.
Nevím jaké máš zaměstnání ty ale pokud to pro tebe nejsou peníze,můžeš mi dlužnou častku poslat a bude vše v pořádku.
Já potom dám Cicimu pokoj,ať chvíly taky okrádá někoho jiného a ty nebudeš muset číst tohle téma.
Nicméně to není o pěnězích(už jsem se dávno smířil s tím že je od něj nedostanu) ale o tom aby si pan cici nemyslel že se tady 4měsících ukáže a bude vše zapomenuto.
Uznávám že jsem to s některými výrazy přehnal ale u nás se slovem zmrd označuje člověk který nejedná čestně a slušně,což na Ciciho 100% platí.
Přečti si pořádně můj poslední příspěvek,nepsal jsem že všichni Brňáci jsou jako on ale byla to formulováno jako otázka.
Nicméně po dnešku si to začínám myslet protože je tu ještě jeden pán z Brna který si také nevyzvedl balík a teď mi nechce zaplatit poštovné.
Už mě přes týden tahá za nos,každy den mě chodí zpráva zítra to pošlu a stále se nic neděje,tak mě připadá jestli on Cici nemá bráchu.
Dnes už nemám čas ale zítra vám o něm napíšu víc...
Možná vám tohle téma přijde už trapný jako mě ale můžu říct že je to jediná věc co na lidi tady na webu platí.
Mám poslední dobou štěstí na (abych to napsal slušně) nespolehlivý lidi tady a dost balíků se mi už vrátilo.Vetšinou stačí pohrozit že tady jejich jméno zveřejním a zaplatí mi alespoň poštovné,balné a cestu do města cca15km už financuju sám.
U někoho to holt nestačí,tak musím přistoupit ke zveřejnění a varovat vás ostatní aby jste nedopadly stejně.
-> Meap: Lídé jsou ruzní a mají i odlišné názory.Nevadí mi že máš jiný názor.
Takové scény jak píšeš dělám pro 245kč které mi pan Vojtěch Rak z Brna stále dluží.
Uznávám že pro někoho to nejsou peníze ale pro mě(jako řidiče z povolání) to jsou 4 hodiny za volantem,cca 300 najetých kilometrů,např. otočka do prahy a zpět.
Mám pocit že tady na webu o škodovkách kdy škodovka=nejlevnější auto,90% lidí pěnězmi neoplývá a 245kč není částka kterou si podpalují cígo nebo ji hodí do kanálu.
Nevím jaké máš zaměstnání ty ale pokud to pro tebe nejsou peníze,můžeš mi dlužnou častku poslat a bude vše v pořádku.
Já potom dám Cicimu pokoj,ať chvíly taky okrádá někoho jiného a ty nebudeš muset číst tohle téma.
Nicméně to není o pěnězích(už jsem se dávno smířil s tím že je od něj nedostanu) ale o tom aby si pan cici nemyslel že se tady 4měsících ukáže a bude vše zapomenuto.
Uznávám že jsem to s některými výrazy přehnal ale u nás se slovem zmrd označuje člověk který nejedná čestně a slušně,což na Ciciho 100% platí.
Přečti si pořádně můj poslední příspěvek,nepsal jsem že všichni Brňáci jsou jako on ale byla to formulováno jako otázka.
Nicméně po dnešku si to začínám myslet protože je tu ještě jeden pán z Brna který si také nevyzvedl balík a teď mi nechce zaplatit poštovné.
Už mě přes týden tahá za nos,každy den mě chodí zpráva zítra to pošlu a stále se nic neděje,tak mě připadá jestli on Cici nemá bráchu.
Dnes už nemám čas ale zítra vám o něm napíšu víc...
Možná vám tohle téma přijde už trapný jako mě ale můžu říct že je to jediná věc co na lidi tady na webu platí.
Mám poslední dobou štěstí na (abych to napsal slušně) nespolehlivý lidi tady a dost balíků se mi už vrátilo.Vetšinou stačí pohrozit že tady jejich jméno zveřejním a zaplatí mi alespoň poštovné,balné a cestu do města cca15km už financuju sám.
U někoho to holt nestačí,tak musím přistoupit ke zveřejnění a varovat vás ostatní aby jste nedopadly stejně.
2 Meap: Nevim, jestli sledujes celou kauzu, ale Pexovy projevy mi prijdou jako jeste korektni vuci pohadkovym pribehum druhe strany. Muj mistr u monazi vzdycky rikal: "Na spicky bot mi jeste chcat muzete, ale dovnitr uz ne!" :)
-> REMIX: hlavně schánět někde náký krabice a pak to balit atd...hrůza,já se mu vůbec nedivím
-> Crack: K naštvání to je, to je fakt
Já osobně se z balením balíku vždycky seru fakt hodně

chtěl bych vás vidět jak by ste se tvářili vy,když to není zas taková kovbojka,zbytečně se mrdáte z balením nákejch věcí,zaplatíte poštu a ono vam to pak příjde zpět,to je docela k naštvání

myslím,že tolik mu zas nezpůsobil.Kdyby to byl hajzl dávno by se na pexe vy..al a nepokoušel by se to uvést na pravou míru.Prostě si to pex moc bere.Takových věcí je a daleko závažnějších.Děláte s toho kovbojku!
-> Meap: No je pravda ze podle jednoho soudit vsechny neni zrovna fer ... ale oznacit nekoho zmrdem po tom co pexovi zpusobil ... proc ne ...
-> CHIP: Me prijde zbytecne, tady lidem nadavat do zmrdu, to ze brnaci jsou vsici jako Cici apod. Tobe to neprijde uhozene? No asi mam ten problem, ze u me princip za par kacek porad jeste nenarusuje princip slusneho chovani ...
-> Meap: take si myslim, ze to neni zbytecne, nehlede k tomu je zde spousta novych lidi, kteri si tedy daji pozor, neb ne vsechny lidi na foru znaj...
-> Meap: Ja si myslim ze Pex ma pravo to tady napsat ... a je dobre ze to sem napsal ... aspon vime jak to s Cicim je ...
A rozhodne to neni zbytecne ..
A rozhodne to neni zbytecne ..
-> King2: Mas pravdu, me to jen uz ted prijde uplne zbytecne.
2 Meap: Ja vim: "Orel much nelapa" :) Toto moudro rafinovane pouzil francky kupec Samo pri zadosti o milost u avarskeho chana pro slovanskeho chlapce Nika ve stejnojmenne knizce E. Storcha. Jenze tady jde skutecne o princip a je jedno jestli je to stovka ci 20tkc - pro hony na hajzliky mam pochopeni :)
-> CHIP: Ale jasne, ze neni duvod to nekomu davat. Tady jde spise o to, proc volit tenhle pristup svedcici spise o zoufalstvi pisatele. Proste at se na to vy***, stejne to z neho nedostane. Vsici vime co je dotycny Cici (ci jak se jmenuje) zac a to je asi vse co se s tim podle me da delat ...
podle me pex pouzil takyhle vyrazy z duvodu ze z nej dela cici uz pekne dlouho vola... nejaky to pade se kamosovi promine, ale cici to od zacatku prehanel se svyma kecama a srdceryvnyma vyplodama fantazie. pexovi se vubec nedivim...
-> Meap: Asi ti nerozumim ... ale i stovka jsou 3 litry benzinu ... neni duvod ji nekomu davat jenom tak ... nebo je ?
-> CHIP: Ty co konci milionkem urcite nezacinali par kackama
Ale to je jedno. Me se libi jak jen clovek muze klesnout pro par kacek ... (jeli to opravdu par kacek jak si myslim) ... viz.
"Kdybys na to ty zmrde zapoměl"
"Měli by jste si v tom Brně udělat pořádek a takovýhle parchanty věšet na náměstí...."

"Kdybys na to ty zmrde zapoměl"
"Měli by jste si v tom Brně udělat pořádek a takovýhle parchanty věšet na náměstí...."
-> Meap: Jo par kackama to zacina a nejakym tim milionkem to konci ... hajzlika musis odchytit hned v zacatku a ne az ti bude dluzit treba celou cenu auta ...
-> CHIP: Ja vim, ze vzdy je jenom o princip. Ale prijde mi zbytecny delat takovej humbuk kvuli par kackam.
-> Meap: A o co jde ... vzdycky jde jenom o princip ...
-> pex: Kolik ti prosím tě dluží? Já, že kvůli tomu děláš takové scény a neříkej mi prosím tě, že jde o princip ...
-> pex: Se divím že jsi vydržel tak dlouho být slušnej. Já bych si ted od takovýho člověka nekoupil ani ň. Hajzl zůstane hajzlem...
I kdyby ti ted ty prachy vrátil tak je a zůstane nespolehlivej!
I kdyby ti ted ty prachy vrátil tak je a zůstane nespolehlivej!
-> pex: Kamarade lituju te...to uz je pomalu komedie ... ale bohuzel to je kruta realita...hold ja na stesti nemel tu cest se s takovym clovekem setkat ale ve svem okoli mam podobne individuum...skoda mluvit
-> King2:

2 pex: H.Ch. Andersen, Lewis Caroll, Astrid Lindgrenova, Cici, Mauricio.......:)
Opět jsme se nepohnuly,MAURICIO alias CICI opět dokázal že jediný co dokáže jen blbě kecat a vymlouvat se,ale aby to už konečně vyřešil a měl ode mě pokoj na to nemá.
26.7 mě napsal:ve čtvrtek nebo v pátek ti pošlu ty peníze. Konečně. Pak se ozvu. Další slibování už nebude.
Samozřejmně se nic nestalo,nic nepřišlo a na moji otázku kdy to pošle mě napsal:Bude,Bude
Ale ono není a asi ani nebude.Prostě z hajzlem se nedohodnete kdyby jste dělali cokoliv.
Strašně se obhajuje že do konce měsíce pošle prachy a tím to pro něj končí ale zapoměl asi napsat do kterýho:(
Kdybys na to ty zmrde zapoměl tak už je 2.8 a to znamená že konec měsíce už byl.
To jsou všechny Brňáci takový?Když jsem posílal věci do prahy nikdy se mi nic podobnýho nestalo.
Měli by jste si v tom Brně udělat pořádek a takovýhle parchanty věšet na náměstí....
26.7 mě napsal:ve čtvrtek nebo v pátek ti pošlu ty peníze. Konečně. Pak se ozvu. Další slibování už nebude.
Samozřejmně se nic nestalo,nic nepřišlo a na moji otázku kdy to pošle mě napsal:Bude,Bude
Ale ono není a asi ani nebude.Prostě z hajzlem se nedohodnete kdyby jste dělali cokoliv.
Strašně se obhajuje že do konce měsíce pošle prachy a tím to pro něj končí ale zapoměl asi napsat do kterýho:(
Kdybys na to ty zmrde zapoměl tak už je 2.8 a to znamená že konec měsíce už byl.
To jsou všechny Brňáci takový?Když jsem posílal věci do prahy nikdy se mi nic podobnýho nestalo.
Měli by jste si v tom Brně udělat pořádek a takovýhle parchanty věšet na náměstí....
jo a ještě dodávám, že mejl sem dal záměrně stejný jako předtím. Pokud tu někomu vadím, bo si o mě myslí pěkný věci, tak ať mě napíše mejl. Pexovi ti zaplatím do konce měsíce, jk sem řekl a tímto to pro mě končí.
-> Gryzly: no původně sem totiž chtěl být opětovně cici ale to nějak nešlo, nevím proč... možná že sem neodhlásil minulého ciciho, na který sem ale stejně zapomněl mejl
to říkám proto abyste si jako nemysleli že se schovávám za jiný nicky. Doznání sem chtěl napsat koncem měsíce po vrácení dluhu pexovi ale pex mě krapet předběhl
to říkám proto abyste si jako nemysleli že se schovávám za jiný nicky. Doznání sem chtěl napsat koncem měsíce po vrácení dluhu pexovi ale pex mě krapet předběhl
-> pex: Jo já si taky už před pár dny všiml že Mauricio je Cici. poznal jsem to podle emailu vojta.. a podle smajlu.
-> pex: nebo alespoň sem si myslel že sem ho psal
k ostatnímu se nebudu vyjadřovat
k ostatnímu se nebudu vyjadřovat
-> pex: přece sem ti psal mejl že do konce měsíce to máš na účtu
Takže po skoro 4 měsících obnovuji téma,neboť mě před 14dny přišel mail od dotyčného zloděje,bylo tam zase spousta blábolů ale podstatné bylo že se chce vrátit sem na virt ale předtím urovnat naši záležitost,tím že mi pošle peníze co mi dluží.
Opět jsem mu poslal číslo ůčtu ale opět se nic nestalo a dneska při čtení příspěvků jsem na pana Ciciho narazil.Sice má zase jinej nick-MAURICIO ale je to on.
Celkem obdivuju jeho drzost ale teď když jsem na něho přišel tak zase (už asi po šesté) zruší registraci,přihlasí se pod jiným jménem a dá na čas pokoj.
Co to může bejt za člověka...
Mail od něho:
MOZNA SE PLETU A MEJL POSILAM JINAM!!!
Zdravim,
rad bych se na virt vratil, ale nemuzu jen tak bez toho, aniz bychom doresili ten dluh co sem ti nedal - je to ten neprevzaty naraznik.
Napisu k tomu toto - a podotykam, je to pravda, ale mozna to tak nevypada a pusobi divne. Nicmene, nejedna se mi o to, ze by si na virtu nekomu dal moji adresu s tim at mi nikdo nic neprodava, to by mi mohlo byt jedno, protoze to muzu nechat posilat nekam jinam (treba ke znamym). No proste mam v umyslu se vratit (dnes sem si nasel tento mejl na ktery pisu), ale nejdriv chci doresit toto, protoze proste sem vul ze sem to nedoresil hned, coz me neuveritelne (prvni dobou) vadilo, protoze sem se vzdy (a nejen ja) povazoval za slusneho cloveka, coz od te doby uz moc ne. Takze asi tak. Samozrejme se polepsim, to ano. Vratil sem se ze zahranici zpet do CR tak si rikam, ze by nebylo spatne se vratit. samozrejme zalezi na okolnostech a na tom, co memu naratu reknou ostatni. Abych ti urychlil, prinde mi to takovy uchylny mejl pusobici jak vymysl. Server e-mail mel technicke potize kvuli ktere sem prisel o veskera mejlova data vc.tveho mejlu s adresou a dluznou castkou. Takze prosim o zaslani znova, opravdu si to nepamatuju. Castku si nejak pamatuju, bylo to jenom postovne, cca 200 kc, ale nevim jiste.
Takze asi tak. Osobne mi ten mejl pripada duveryhodny, ale to jen proto, ze sem ho psal ja podle pravdy. A jeste jedna vec - uznavam, ze jsem v predchozich mejlech trochu lhal a ze duvod neprevziti zbozi byl i trochu jiny.
byvaly clen virtu "cici"
Opět jsem mu poslal číslo ůčtu ale opět se nic nestalo a dneska při čtení příspěvků jsem na pana Ciciho narazil.Sice má zase jinej nick-MAURICIO ale je to on.
Celkem obdivuju jeho drzost ale teď když jsem na něho přišel tak zase (už asi po šesté) zruší registraci,přihlasí se pod jiným jménem a dá na čas pokoj.
Co to může bejt za člověka...
Mail od něho:
MOZNA SE PLETU A MEJL POSILAM JINAM!!!
Zdravim,
rad bych se na virt vratil, ale nemuzu jen tak bez toho, aniz bychom doresili ten dluh co sem ti nedal - je to ten neprevzaty naraznik.
Napisu k tomu toto - a podotykam, je to pravda, ale mozna to tak nevypada a pusobi divne. Nicmene, nejedna se mi o to, ze by si na virtu nekomu dal moji adresu s tim at mi nikdo nic neprodava, to by mi mohlo byt jedno, protoze to muzu nechat posilat nekam jinam (treba ke znamym). No proste mam v umyslu se vratit (dnes sem si nasel tento mejl na ktery pisu), ale nejdriv chci doresit toto, protoze proste sem vul ze sem to nedoresil hned, coz me neuveritelne (prvni dobou) vadilo, protoze sem se vzdy (a nejen ja) povazoval za slusneho cloveka, coz od te doby uz moc ne. Takze asi tak. Samozrejme se polepsim, to ano. Vratil sem se ze zahranici zpet do CR tak si rikam, ze by nebylo spatne se vratit. samozrejme zalezi na okolnostech a na tom, co memu naratu reknou ostatni. Abych ti urychlil, prinde mi to takovy uchylny mejl pusobici jak vymysl. Server e-mail mel technicke potize kvuli ktere sem prisel o veskera mejlova data vc.tveho mejlu s adresou a dluznou castkou. Takze prosim o zaslani znova, opravdu si to nepamatuju. Castku si nejak pamatuju, bylo to jenom postovne, cca 200 kc, ale nevim jiste.
Takze asi tak. Osobne mi ten mejl pripada duveryhodny, ale to jen proto, ze sem ho psal ja podle pravdy. A jeste jedna vec - uznavam, ze jsem v predchozich mejlech trochu lhal a ze duvod neprevziti zbozi byl i trochu jiny.
byvaly clen virtu "cici"
-> Jansik Michal: Mno tak asi se to někomu u Vás na poště hodilo... U nás se nic nikdy neztratilo... a když vidí pošťák že to je aj pojištěné tak proč by si to nevzal...teď jdu na poštu, zkusím to vypatrat
-> manijak: Me to taky vzdy bez problemu prislo i pricak od engiho,repro od remixe atd....Akorat jednou se mi to stalo s mracitkama na zadni svetla od Adama.Kdyz sem rek at to posle znova a pripocita obe postovny,tak se na to vyprd
-> Jansik Michal: Mno jestli se ten balík ztratil tak nevím nevím...jsem už toho posílal hodně, a všem to vždycky došlo... Ještě že jsem ho pojistil...nevím kde je...zajdu se zeptat k nám na poštu, jdu tam dneska s balíkem...
2 MANIAK.Tak sem skousel i tady v tom odkazu najit ten balik od tebe a obevilo se mi ze neni v evidemci.Podle toho podaciho listku co si mi naskenoval by to melo bejt v poho ale i ta postacka mi rekla ze tam nic nemam.Jak je to mozny,docela bych je potreboval.
Nechtěl sem se do toho vůbec vměšovat, ale jestli to furt neposlal, tak je to fakt kurvárna. Já sem si od něj taky něco bral, ale přebírala mi to kámoška osobně v Brně a bylo to v poho.
klasicky získával čas

-> ALL: Ne že bych chtěl znova vytahovat tohle téma ale je to už 10 dní co mě CICI psal mail že hned druhý den pošle svého vyslance na poštu a škodu za dobírku uhradí,vám se omluví apod...
.
-> Samozřejmě se nic z toho nestalo,peníze neposlal a na mail nereaguje.Takže to zase byla jenom hromada keců a nesmyslů.
Končím s ním s čurá*em a sem tam si nasraně vzpomenu jakej to žije v Brně vymatlanej idiot
.
-> Samozřejmě se nic z toho nestalo,peníze neposlal a na mail nereaguje.Takže to zase byla jenom hromada keců a nesmyslů.
Končím s ním s čurá*em a sem tam si nasraně vzpomenu jakej to žije v Brně vymatlanej idiot
-> Milošek: hoď na to odkaz, vyskouším to

-> Milošek: to jo, to jde sledovat?? to čumím tedy..

skrz 3 kila
ale jo, asi bych to uzavřel, pokud to dopadne tak jak naposled cici psal, tak už bych to nechal být.

ale jo, asi bych to uzavřel, pokud to dopadne tak jak naposled cici psal, tak už bych to nechal být.
-> pex: ja sem posilal taky par veci dobirkou a v poho:)))ale kdyz uz sme u toho posta ma onlajn sledovani baliku na jejich strankach mas sledovani baliku tam zadas podaci cislo a hned to na tebe vyplyvne kde ten balik prave je...tak jsem to delal ja kdyz mi maniak posilal repra takze sem o nich vedel kde sou a i kdyz sem posilal tady jednomu radio takze rict mi ze to ma doma zabere 5minut jestly nekeca:)))
jinak cici tu byl dost dlouho a pripadal mi v poho ale to ze to nedokazal rict na ferovku-sorry nevysly mi prachy ale postovny ti zaplatim tak by to bylo v poho ale ze si delal z drzky srac to si nasral do hnízda.......
jinak cici tu byl dost dlouho a pripadal mi v poho ale to ze to nedokazal rict na ferovku-sorry nevysly mi prachy ale postovny ti zaplatim tak by to bylo v poho ale ze si delal z drzky srac to si nasral do hnízda.......
-> sep: Myslíš že je cici čarodejnice?

neděláte z toho trochu hon na čarodějnice?skrz 3 kola....
Jo to jsem četl, no něco na tom bude

-> remix: Mě je to jedno co si myslíš,každej máme jinej názor.Ale tohle prostě náhoda nebyla ani omylem.jen abys byl v obraze tak si přečti co napsal hodinu po tom co jsem založil tohle téma:
www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?id=7&i...
www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?id=7&i...
-> pex: jako každopádně soucítím s tebou, já bych byl taky vytočený, a ještě tím tuplem víc, kdyby mi ten kupující napsal, že už to má doma a balík by stále ležel na poště, taky by mě to nasralo, neříkám že né a s tím jeho známým je to taky nějaké podezřelé, ale tak já se do toho raději montovat nebudu, snažím se ze všemi vyjít vstříc a nechci si někoho znepřátelit, tudíž už mlčím a jen tiše to tu budu pozorovat