zadrhavajuci plyn

prohledat
152 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 12.02.2005 do 21.03.2005, založil/a chooki
řadit dle data
09:51:13
18.03.2005
chooki
-> chooki: ja tomu nerozumiem, do oci sa bavime normalne, a na webe sa chovas jak debil...sak ked ti nieco vadi tak to povedz mne a nevypisuj picoviny tu a pekrutene veci...teraz az citam ze si neviem vymenit lanko...no sila..., obrazok si spravi kazdy sam
09:44:51
18.03.2005
VeTeV
-> BEYER: kurnich chlape ty ses rozjel a slouho sem si takovou jadernou slovencinu neprecet :-)
09:44:28
18.03.2005
chooki
Duri, ty si fakt asi nasraty :) chlape budeme dneska spolu tak pokecame...inak ty si zacal s tym slovnikom...myslim ze najprv ty si to prehnal, ale den pred tym sme sa na rovinu porozpravali, tak asi to bolo kvoli tomu..a ty sam kurva kurva vies ze tie ceny som nemyslel na teba...(inak karbec funglac, lesteny jak detska prdelka stoji 2600 s dph teraz som volal do obchodu, pre mna by bol za max 2200), ale hovorim nemyslel som na teba !!!, ale na niekoho ineho(kupi nieco za x tisic ale kamosovi to xce dat x+y tis bez uprav), sak ten altik nepredavas aj tak ty !..je pravda ze vela veci rozdavas, sak aj tie poloosy som si od teba pozical, a tie manzety ti na nich vymenim, jak som slubil...tak sa neser, ale vies co si ma nasral ty ???? !!!! ze vypisujes po weboch (TKS) ze si neviem vymenit poloosy a ze mi ich musis robit ty, to si fakt prehnal....to sa nerobi, ti hovorim, si nemal zacinat takto vypisovat lebo sam najlepsie vies jak to bolo, a . no proste zamysli nad tym...

x krat som ti dakoval, ponukal prasule, aj pozicku x tisic kolko potrebujes, tak nemozes povedat ze som nejaky lakomec...a ze ta vyuzivam ?, ked potrebujes pomoct tak vzdy pomozem... ale s tym ze ty mi menis poloosy, lebo ja si ich nedokazem, to je fakt sila, tym si ma dokonale vytocil...

inak ten altik ma vytocil pre to, lebo za 1500 na skodu altik ? ze je z fava ? a co favo je zazrak ? taky isty shit jak ostatne skody...a najma ponukat chalanovi ktory nevie jake su ceny...pozri som bol so sierrou pred casom v servise, tam bol v prdeli regulator, dal som kluciky, dosiel som o 2 hodky, altik s vymenenym(alebo oprav.) regl, uhliky, loziska, a bonus namontovane radio...platil som 700sk...tak neviem...to je tak jak s tym starterom co som ti vravel, v obchode 3600, mne ho predal kamos za 200, cistucky, slape 15000km (a to jazdim po 25km) abolutne v pohode...jasne ze mohol za neho xciet 2000, sak ked novy stoji 3600. ze ?

ked si spocitas ze za 2-3 litre si kupis cele auto bez tp, s tp 5-6....len to som chcel. ale duri ty si zacal,,,ja sa bavim s ludim na rovinu do oci, a ty zacnes vypisovat po weboch jak cicina kde sa clovek nemoze hned branit, to sa medzi kamosmi nerobi...sorry
09:42:01
18.03.2005
strucy
-> BEYER: pekne povedané, ale už sa nehádajte ako malý3
08:36:13
18.03.2005
BEYER - zrušená registrace
chooki: zase trepes pikacoviny... dohodli sme sa ze sa ti verejne ospravedlnim ked to nepojde a ked to pojde dostanes odomna asi napikacu 1 ale ne pupus... k tym veciam co predavam... ak sa ti nepaci zozen si inde... vies co uz ma prestalo bavit fungovanie ala charita... vies ono pomozem ako mozem ale v poslednom case som mal s toho akurat tak stratu casu a potom ked som nieco potreboval nemam... ale to je moja vec... a este priklad ked sa dostanem k ferrati za 50sk a ma hodnotu 5mil. tak zatoze si kamarat ti ho mam predat za 50sk ci ako ti je*e fesak... poviem ti to tak ak nechces odomna dake veci tak ich neber a ak sa ti zdam drahy tak si chod kupit inde 4 ak si zozenies za lacnejsie len pre teba dobre... takze ked karbec sa ti zda drahy som ti povedal ze si kludne neham a to iste som povedal pri kazdej inej veci... mno k altiku fajn tak kupy sa favo_altik z vrakaca za 1200sk ja ho kompletne rozoberem vycistim premazem... upravim aby sadol do shade... stratil som s tym hodne vela casu to som mohol byt radsej z mladou... a ked sa ma niekto komu som ho robil pyta za kolko ho ma predat a povedal som mu ze fajn daj ho tak za 1500sk ked uz som sa s tym tolko drbal... daky pocmarany saso mi tu bude zalamovat ruky ze kua zarabam na kamosoch... chooki toto si prehnal teraz ty... ako ja ochotne pomozem a poradim... a len malo kedy som zato nieco chcel, skor nikdy ako niekedy a ked sa ozvem tak som este aj doje*any dakujem pekne... vies ako sa hovori "za ochotu na zobrotu"... kua su tu ludia ktory by uz len za pozicanie dakej pikacoviny chceli zato prachy... a to ze ked new altik na favo stoji 3.6 az 4tis... sk a ked niekto ho ponukne za 1.5tis.sk altik ktory je pomerne gut... tak potom neviem ocom sa tu bavime... si uz asko poniektoriii s tohto webu kua vsecko najlepsie zadarmo a este ked je mozne tak doniest co najrychlejsie a na zlatom podnose 11 105karbec stoji new 3600sk ked sa ti nepaci moja cena na novy 130karbec za 1300sk tak si vyprstuj rit a vrat mi ho!!! ANO ma jednu chybu ale tu si ja dokazem opravit a ta chyba je strhnuty zavit pre trisku volnobehu... ooo oooo to je neopravitelne... a ma jednu trisku na pikacu co je s ineho karbecu otazka 5sk inac je ten karbec NEW ma nabehanych cca 2500km aj to som asi prehnal... kua som sa zase vytocil 1

Labros: v com idem drogy, prostitucia, predaj bieleho masa, vrazdy a pod. 11 si spokojny inac chodim v rapide alebo MHD a doma niekedy v papucach 1
20:30:59
17.03.2005
strucy
-> havlik: ja som mal dve, aby to dotláčalo spať,

-> BEYER: 9
19:18:04
17.03.2005
PeterP136
-> havlik: A na kieho oneho chces silnejsiu?9 Ja som si este aj tu co tam mam povolil ako sa dalo, ze ledva zatvara klapku. Ale lanko mi nedrhne 1 1 1
17:18:54
17.03.2005
chooki
-> havlik: neviem ci sa to da kupit, ale lahko sa to da riesit z normalnej, ked chces tvrdsiu tak skratit a posledne ocko zahnut tak aby sa dalo zahaknut, alebo to posledne ocko zahaknes niekde dalej na kryte filtra, alebo naopak ked xces makksiu tak ju natiahnut aby bola dlhsia...ked ju nahodis, tak pohyb s packou karbeca, aby si sa ujistil ze nikde nemoze drhnut (o nejaky srobik alebo vystupok)...
16:20:31
17.03.2005
havlik
myslim na karbec
16:17:22
17.03.2005
havlik
mozna ze uz se nekdo ptal ale kde se daj sehnat silnejsi pruzinky a zakolik?
16:05:02
17.03.2005
Labros
Já bych skoro řekl že si předtim něco dal 2
16:02:57
17.03.2005
chooki
Tak som z Beyerom (durim) hovoril a kedze uz nema pristup na net (to viete statna sprava, o 3tej tam uz neni ani noha 2),tak ho to mrzi, ten slovnik, a nechal sa uniest emociami...nehnevajte sa na neho2
14:36:33
17.03.2005
Labros
tak to já byl na chookiho daleko slušnější 4

Beyer: v čem to jedeš?
14:31:28
17.03.2005
Tomáš SK
-> BEYER: Jurko, ved ja ta normalne nepoznavam! A taky mily a slusny chlapec to byval 9 Ty sa urcite zahadzujes s nejakou partou po uliciach, ze? 2 Chce to troska kludu a oddychu 4
14:12:19
17.03.2005
chooki
-> BEYER: ja neviem co to do teba voslo ? kua som hovoril ze nech sem uz nikto neprispieva, ze si to poriesim sam... a cicinko lanko tam uz bolo ! hovorim bolo tam uz vsetko mozne, aj nove aj stare aj namazane...je pravda ze tam nebola kombinacia lanko s grafitovou vazelinou ale len lanko s olejom...ale teda dam este aj lanko s vazelinou, grafitovou, aby si bol spokojny, a mozem ti to potom obuchat o hlavu ked to bude drhnut ? :)

A pre ostatnych, Duri je precitlively, bo jazdim este na jeho podlozkach vpredu (zajtra ich ma spat:) slubujem ! :) a vcera sme mali troska vymenu nazorov na cenu niektorych dielov co predava...resp. xce predat :)

Neviem neviem, ale pocitat veci tak ze novy diel stoji tolko a ja to dam o par korun lacnejsie, (aj ked za tu cenu mozem mat celu skodovku) nepovazujem za fer...medzi kamosmi najma...!

A prosim Vas fakt o to lanko tu uz nejde, aspon viem co sa mam pytat a co nie...
13:57:57
17.03.2005
Jirik - zrušená registrace
-> sep: Safra, Beyer byl rychlejší než já nebo někdo jinej. 1
13:34:11
17.03.2005
sep
-> BEYER: :sakra ty seš vostrej1
13:21:14
17.03.2005
all: sorry ale toto ma uz fakt vytocilo kua maturuje s tym jak pica s Betu...
13:16:01
17.03.2005
chooki: ty si cisty kokot... co ti mam nato povedat.. a ked si tlacil tlacil a tlacit neposral si sa pri tom 1 kurva som ti povedal ze tam mas najebat lanko a nie drot ty si jak jebnuty do pici... chod si vyprstovat rit ty buzerant... keby si ma pucovol mal by si to uz 1000x aj pojebane... pici sa tocis okolo jedneho pojebaneho lanka jak kokot okolo pici... uz ma s tym zacinas normalne vytacat pici... ty a tvoje lanko som ti povedal ze dojti a sam ti nato kupim veci a aj ti to spravim ale uz drz pikacu... kua toto story storocia... pice na TKS picujes ako si niekto nevie vymenit oblozenie a ty nedokazes spravit ani len lanko... keby si pocuval co som ti hovoril tak nemas problema ale ty si vajcóóó

PeterP136: lanko mazem grafitovou vazelinou a lanko sa mi nikdy nezasekavalo 4 alebo mozes pouzit hocijaku inu s lepsou viskozitou to je jedno... urcite je to lepsie ako prevodovy oil 4
09:53:43
17.03.2005
Milos
-> chooki: a to im hovorim aj ja teda este duro tam pojde na aute, okrem nas uz aj tak nikdo iny nexodieva autom, a ja tam nemusim vobec4
09:32:59
17.03.2005
Mishoooo
-> strucy: Dik4 Ved sa ani nestratim1
23:40:36
16.03.2005
PeterP136
-> Milos: Aka zahada. Voda je sice zahraita po par km, ale motorovy priestor a rurky dopredu ku chladicu az neskor.
23:14:04
16.03.2005
PeterP136
23:02:18
16.03.2005
minno
-> chooki: ta hviezdicka zakryva ake pismenko?1 1 1
21:32:21
16.03.2005
strucy
-> chooki: no ešte aj mishoooo by sa tam nestratil
20:49:41
16.03.2005
chooki
jeziiiis chlapi co kecate ake stretko ??? sak v nedelu je zraz uprav. aut, tam xcete mat stretko ? koho to zaujima ? som mozno tvrdy ale okrem strucyho (a mozno trochu mna:) by som tam nikoho z nas nepustil...a urcite nebudem mat cas a chut jeb*at sa tam s plynovym lankom...ja tam idem kvoli inspiracie, a tak, pozriet ostatne auticka, co si porobili chlapci doma v zime...
11:36:48
16.03.2005
Milos
ta casova odezva na pedaly je zahadou 8
11:08:51
16.03.2005
Labros
jo artróza je svině 3 Bezbolestný pohyb, to je kolafít!
22:47:03
15.03.2005
Tomáš SK
-> chooki: A nedrhne ti to nahodou po dlhsej jazde noha na pedali? 3 Lebo mne obcas aj hej 4
21:40:36
15.03.2005
PeterP136
-> chooki: V nedelu prides na stretko. Tam pospekulujeme.
21:32:12
15.03.2005
chooki
-> Milos: nie nie v tom to urcite nie je, to lanko mi tam pretrca asi len 1 cm, zvysok trci vzadu na motore, dokonca som mal aj verziu ze aj tam som to skratil, skusal som rozne polohy pruzinky (aj ine pruzinky) na karbeci, ci to tam nedrhne...ale ku*va, najvacsou zahadou mi je ze to lanko drhne len po dlhsej jazde (asi to nesuvisi s teplotou, lebo motor je uz teply asi po 3-5 km, ale lankko zacina drhnut asi po 10 km...) fakt neviem....
11:45:19
15.03.2005
Milos
-> chooki: ja ti poviem co moze byt ten zvuk ze najskot stlacis pedal a nic a potom ti pukne cinkne ci co si to pisal, zalezi jak mas dlhe to lanko a ako vela ti trci dopredu od pedalu, ja ked som menil ,a 120ke tak som to dal trosku viac dopredu a robilo mi to to iste, jednoduxo pri stlaceni sa to obcas zadrhlo takym sposobom ze to neslo akoby stlacit, ten pedal, potom cink a uz to bolo, skus sa na to sxvalne mrknut 4 a potiahni lanko radsej von pri motore nex trci tam
10:39:10
15.03.2005
fazola
-> Mishoooo: necháš toho!1 3 2 3 2 1 1 2 3
18:32:27
14.03.2005
PeterP136
-> Jirik: Skus vymenit bowden za novy :))). Mozno potom prides na to preco to niektorym drhne :))).

-> VeTëV: Ja som mal lepsie. Ked som dostal po 4 mesiacoch spravovania auto do ruk, ze idem do pneuservisu opravit defekt na rezerve, volajaky bol divny plynovy pedal. Vravim si kurnik co s tym doondili. Pridem domov a oci mi div nevyskocili. Al doska ostala prisktukovana, ale pedal s puzdrom osicky sa proste vylomil. Akurat netusim ci to spravil niektory z tych co to auto vyklepavali nejakou tazkou bagancou, alebo som to spravil ja, ked som to vyrubal a v soku, ked som videl ako sa suniem dverami napred do priekopy, som to presliapol. :))). Ale to uz je davno :).
12:41:09
14.03.2005
VeTeV
-> Jirik: mno me pedal vypadnul :-)) proste nejaka vada matrose ci co a jel sema slapu a pedal nikde - proste nejak vypad, dal sem jinaj a vsecko je taky stary a maka super
12:30:42
14.03.2005
Jirik - zrušená registrace
Mě to nedrhne vůbec, jde to krásně zlehýnka. A mám 22 let starej pedál akorát namazanej, novou strunu ve 22 let starém bovdenu a novej karburátor.

No a teď kde může bejt tady u kolegy zrada. 4
12:04:31
14.03.2005
Mishoooo
-> fazola: No to zasa potom bude drhnut elektrika3
10:03:36
13.03.2005
fazola
-> PeterP136: 3
10:01:09
13.03.2005
PeterP136
-> chooki: Na dakom stretku sadnes do mojho a ak sa Ti bude zdat ze plyn drhne, tak Ti uz niet pomoci :))).
09:46:26
13.03.2005
fazola
Normálně bych to udělal takto... Koupil a nějak namontoval spínač s plynulou regulací na pedál (myslím že tyrystorový?? moc do toho nedělám :-)) udělat el. obvod na nějaký elektromotorek s kladkou, který bude tahat za karbec a hodit bowden do kokot. :-) mimochodem, v životě jsem takovou konstrukci neviděl, tak se mě neptejte jak to mám udělané :-))) ale nápad zajímavý...1 1 1
09:11:32
13.03.2005
Stal
-> chooki: Vozy Škoda, to je věda. Podle toho co pises usuzuji ze bordel bude delat pedal, osobne jsem se jeste nesetkal se škodou ktere by ze serie ten plyn sel bez drhnuti. Zrovna vcera sme tenhle problem vyresili na kamaradove aute.

Jelikoz je pedal z vyroby ke konzoli privarenej tak svar odbrousit, pedal z konzole vysunout, radne ocistit (pilnik, smirkovy papir, ocelovy kartac apod.), zlehka ocistit diru v konzoli, pac ta hridel pedalu beha v medenym pouzdru a muze byt vyslapany, dukladne to promazat, zase slozit, a zavarit, that's all friends. Pedal slape jako novej.
09:57:34
08.03.2005
Labros
Ale oni se ti snaží pomoct 1 když už ses zeptal. Já si myslim, že zrovna tenhle problém se přes web vyřešit nedá.
20:12:25
07.03.2005
minno
-> chooki: myslim ze vsetky moznosti uz boli spomenute. nic viac sa poradit neda. skontroluj este to vedenie bowdenu cez tunel.
19:46:00
07.03.2005
chooki
-> PeterP136: chlapi, kurva ma to vyznam sem nieco pisat ? stale opakujem kurva to iste, a potom dojde tento a zas to mam opakovat ?

Petko, bolo tam lanko (spletenec z tenkych drotikov) a aj ten jeden drot...takze tak a nemaj strach, ze by som nevedel co je bowden...origo je tusim drot, a obchod kde ja xodim, tak sa ma spyta ci xcem lanko alebo drot,

btw. na lanku sa mi zadrhavalo viac jak s drotom..., hosi, prosim uz sem neprispievajte, lebo ma nebavi pokazde vysvetlovat to iste..Dik
18:15:06
07.03.2005
PeterP136
-> minno: Origo aj ako ND je struna. Lenze mne ta nova struna v novom bowdene strasne drhla, takze som ju vymenil za lanko. Lanko dostat v zeleziarstve, nie v autodieloch. A ked ho pojdete kupovat, vezmite si so sebou kvalitne noznice na plech, lebo to predavaci obvykle nevedia ucvaknut :). A ked na to pouziju noznice, ktore predavaju a potom ako to lanko rozstrapkaju, ale neucviknu a na ich "kvalitnych" nozniciach na plech sa objavi jamka v ostri :), maju dost udivene pohlady :). Teda aby som neprehanal, tak raz to nevedeli ucvaknut, a raz na tom poskodili nejake noznice na predaj :).
17:51:10
07.03.2005
minno
origo je ale struna, teda aspon ja mam strunu a mozem potvrit, ze tam je od zaciatku :-)
16:29:44
07.03.2005
PeterP136
-> BEYER: Aku vazelinu si pouzil. ja som to mazal pp90, ale ta casom zvacsa vytecie. Akurat vazelina sa mi zdala prilis viskozna. Naprilad taka A00, by lanko v bowdene asi rovno zabetonovala :).
16:28:29
07.03.2005
PeterP136
Kua chooki. To vyzera tak, ze mas zmetok v pojmoch. Vies vobec co je to bowden, lanko, struna? Lebo teraz skutocne neviem co mas v bowdene.

Ja som mal rovnaky problem potom ako som menil bowden aj strunu. Stara bez problemov, akurat mi pripadala ako keby mala miernu povrchovu hrdzu a hlaven bol bowden spinavy od sajrajtu, alebo ho niekto skusal mazat grafitom, takze som to preventivne vymenil. Vysledkom bol kvalitne zadrhavajuci plyn a to az tak ze to puknutie, ked to povolilo bolo pocut aj spolujazdcami. Cele je to strunou. Po vymene za lanko (2mm), bez problemov. Sice by to nejakym perfekcionistom stale mohlo pripadat zadrhavajuce, ale v praxi do nicomu nevadi. Ani kedby si sa s tym chcel rozbiehat na cistom lade, nie je problem. Predtym by som nebol schopny pridat bez pretacania kolies ani na snehu.

Takze ak tam nemas lanko (to je taky "drot" zmotany z mnoho tenulinkych drotikov a da sa bez poskodenia stocit do 5cm klbka na rozdiel od struny, ktoru zmotas tak do 20cm klbka a aj to ti zatial vypichne aspon jedno oko :) ), sup sup do najblizsieho zeleziarstva po 2 alebo 2,5mm lanko. To 2,5mm sa uz trochu tazsie suka do bowdenu ak ma rozstrapkany koniec, ale ked uz je dnu, tak je podla mna lepsie, lebo ma mensie vole.

Na karburatore nic nehladaj. Staci ak strunu odpojis od karbu a pomcnik ho trochu vzadu potiahne (alebo ho nechaj tahat pruzinou co taha karb) a uvidis ako to zacne zrazu drhnut. Prdel je ze ked je vzadu uplne volne, tak ani struna nedrhne a to vedie k mylnemu zaveru ze je probem v karbe.

A ver starsim a skusenejsim :))). Ozaj uz si si vymenil uzaver na nadrzke s nemrzkou?
10:03:52
07.03.2005
Labros
Nezbyde než se mrknout kudy bovden vede.

Jestli mě paměť neklame, tak vede průchodkou do tunelu. Chyba může být jen na straně od průchodky ven..
22:02:44
06.03.2005
Mishoooo
-> chooki: Skus vymenit auto... mozno to pomoze4 a ked nie tak to bude tym karbecom3

Kua sak sa s tym uz doplas nech na to kukneme!
Extreme Tyres