skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 3586 až 3635) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Hřib: to bude asi kaskader 

-> bibendum30 11.06.12 14:04:04:
Hele, ty jsi někde odsud? :)
Tu Liazku každej víkend vytáhnou z garáže, aby jim tam nezatuchla...
A občas mají grilovačku na place před hasičárnou (posledně, když se stavěla májka, tak nějak foukalo a tuším, že to měli veselé...)
Hele, ty jsi někde odsud? :)
Tu Liazku každej víkend vytáhnou z garáže, aby jim tam nezatuchla...

A občas mají grilovačku na place před hasičárnou (posledně, když se stavěla májka, tak nějak foukalo a tuším, že to měli veselé...)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : když už si dají tu práci, že jako policejní auta dají Volhy 21 v modré barvě, jasně, že jsem v nějakém díle ze 70.let zahlédl i emko a ta Tatra 148 s "poklicou" na předních kolech je asi tehdy funglovka, i ta eška na tom záběru OK, ale to sedmikilo a ještě ho vezmou v detailu... Taky je dobrý den borec, co před ten bus leze a málem ho sejme ta první sanitka - žeby kaskadér od filmu a nebo neuvědomělý občan ??? 

-> Hřib: Tenkrát se to tak neřešilo a vzhledem k tomu, že se to natáčelo v reálněm prostředí, možná bys tam takových věcí našel víc. Nehoda v seriálu by měla být řekl bych pouze "inspirovaná skutečnou událostí", ne o konkrétně nehodě z 30.10.1975, i když souvislost je nepopiratelná.
-> castrol: super záběry, až na tu sedmistovkovou Karosu, která by tam asi neměla v roce odehrávaného děje být...
Dnes jsem narazil na tuto celkem pěknou škodu 1202 dopravního podniku.
-> los pavlos: ja mam vw transporter
-> castrol: Bohu žel již jezdím v Mercedes Vito a již to nemá kouzlo dávných "dost dobrých"časů ve Škodovce RAZDVATŘI.

-> los pavlos: hej jazdia ale je to uz slabe
castrol 25.06.12 21:08:38 napsal:
→ los pavlos: v tomto ajtak nieje nic
a "1203" ještě jezdí?Dlouho jsem žádnou neviděl.Pak přišel na řadu Ford Tranzit nebo W.
→ los pavlos: v tomto ajtak nieje nic

-> los pavlos: v tomto ajtak nieje nic 

-> castrol: a v 1500 jsem nemusel vozit velkou zásobu vody na polévání

-> castrol: tu co mavam ma tiez uz tu novu rampu
castrol 25.06.12 20:57:30 napsal:
→ los pavlos: nieco taketo foto ilustracneTaké jsem měl Taz 1500, ale první model který měl krémovou barvu a ještě oválná světla a podlouhlou majákovou rampu.
→ los pavlos: nieco taketo foto ilustracneTaké jsem měl Taz 1500, ale první model který měl krémovou barvu a ještě oválná světla a podlouhlou majákovou rampu.
castrol 25.06.12 20:53:16 napsal:
→ los pavlos: tieto tam len odstavia a nechaju stat pokial
sa nerozpadaju ale aspon ze ja mam jednu poriadnua jakou máš?
→ los pavlos: tieto tam len odstavia a nechaju stat pokial
sa nerozpadaju ale aspon ze ja mam jednu poriadnua jakou máš?
-> los pavlos: tieto tam len odstavia a nechaju stat pokial sa nerozpadaju ale aspon ze ja mam jednu poriadnu
castrol 25.06.12 20:31:49 napsal:
→ los pavlos: hej jazdia ale len ako prevozkata moje v popředí sloužila 10.let a potom se ještě prodala nějakému obchodníku se zeleninou.
→ los pavlos: hej jazdia ale len ako prevozkata moje v popředí sloužila 10.let a potom se ještě prodala nějakému obchodníku se zeleninou.

-> los pavlos: hej jazdia ale len ako prevozka
castrol 25.06.12 20:23:25 napsal:
→ los pavlos: ta co ma cerveny pruh je aj unas
v nemocnicia ještě jezdí?
→ los pavlos: ta co ma cerveny pruh je aj unas
v nemocnicia ještě jezdí?
-> castrol: stejně to byly káry
kdo nezažil neví.

Foto mojí-podnikové Škody 1203-sanita.Omlouvám se za kvalitu foto.Foceno v roce 1998.
-> los pavlos: ta co ma cerveny pruh je aj unas v nemocnici
-> Nwkt: Povídej, přeháněj, jaký byly Bahna, já na to úplně zapomněl

-> Nwkt: no cpi to někam!
-> myschaak AZNP K.Hora: Pro tebe tam byla jiná technika, ale to je mimo téma 

-> Nwkt: ta volha,ta by se mi hodila na dvůr)
-> aceboss: vidim že rozdíly ve výrobě nejsou, to je dobře :) sem pro originální stav i v dnešní výrobě :)
-> Domajz2: Domajz2 19.06.12 22:30:11 napsal:
→ Joey 120 LS 18.06.12 21:58:22: a dokonce jsou snad jeste
i vyrabeny – TerrNo 1Samozdrějmě, že jsou ještě vyráběny
→ Joey 120 LS 18.06.12 21:58:22: a dokonce jsou snad jeste
i vyrabeny – TerrNo 1Samozdrějmě, že jsou ještě vyráběny

-> Joey 120 LS 18.06.12 21:58:22: a dokonce jsou snad jeste i vyrabeny - TerrNo 1
-> Domajz2: tyhle tatrovky s kabinou před nápravou se mi vždycky moc líbily, naštěstí jsou ještě poměrně často provozovány
-> Domajz2: Takovej, akorát s velkym majákem, a menšim vzadu, a plzeňskym číslem samo. Už je to tak dva měsíce, stály v řadě na Dobrovskýho, 3 Octávie, a tehle Pick, všude mraky policajtů, sem zrovna dojížděl autoškolu, takže sem zastavit nebo fotit nemoh.
-> Nwkt: Pičusy myslím měly u Policie ČR v drtivé většině jen psovodi, Soudím podle toho, co jsem viděl na vlastní oči, v TV nebo různě na fotkách, vždycky totiž měly dodělávané větrání laminátové nástavby. Jinak mě ani využití Pickupů u PČR nenapadá
-> šrek: nevíš p tom něšo vcíce? Zda měla VB auta větší objem, konkrétní objem - obsah, ... oproti sérií??? díky
>-> beastyLA - ten první:Myslim, že serie, ale tajný měly dva karbece a podobně.
mě by zajímalo, zda policejní 120L jsou obyčejné 120 nebo policejní auta měla pod kapotou upravenou verzi 130 či něco většího....
-> Flasch1994: Toho maj psovodi, jinak už nejsou
-> Domajz2: Jezdí obojí. A Pickupů slouží pořád dost, jenom tady maj 2. A i sem nedávno viděl Pickupa v policejní službě.
A kontakt na ty blbce nemam, majitele taky neznam.
A kontakt na ty blbce nemam, majitele taky neznam.
-> Domajz2 17.06.12 13:11:41: tak ta je 

-> kreten: me prekvapilo ze ty prvni filcky jeste slouzi, vim ze dojizdeji filcky s novou tvari a pickupy, ale tuto jsem uz dlouho nevidel...
Další kráska od nás, r.v. 1986, celých 26 let na HZS MSK, ÚO Frýdek - Místek, stanice Třinec
-> Domajz2: rizeni takove postacke feldy byl muj nejhorsi zazitek s autem snad, kdyz jsem chvily delal na poste, sem myslel ze ty baliky budu rozvazet raci na kole
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.