skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 3551 až 3600) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Nepatří to sem... ale viděl jsem to prvně. Narozdíl od Oll to mělo rampu diodovou
1
1
Jinak nedávno jsem tu někde zahlédl fotku starého hasičského Forda a ve čtvrtek jsem jednoho potkal. Zadek předělaný na sezení se stolečkem a na dveřích jako místenka bylo něco jako Chemnitz. Jinak kole stáli pěkne zrenovovaný Cortiny, Taunusy atd.
Ta ambulance má pětišroubový kola.
-> darklord: a jsi si tim vw jist? Nekde jsem cetl, ze jsou v tom peugeoti motory.
-> afro100: jojo, VW 1.9D 47kW
-> aceboss: motor z renaultu ? ne nahodou feldí 1,9D ?
-> squalo: Pokud se nepletu tak i u nás je pár kusů TAZ 1,9 motor je tam tuším z renoltu, auta jsou z přelomu let 90-91 a slouží u vojska či nemocnice..... ovšem vzhled je od 1203 až na pár drobností neměnný... Nemocnice Kyjov je též použává(-la)...
-> squalo: Světla z Favorita na trosce taková novinka neni i53.photobucket.com/album
s/.../MNA900.jpg a ... img13.imageshack.us/img13
/.../83422715.png 

Když už ste u toho i53.photobucket.com/album
s/.../1203_144.jpg
-> squalo: to jo
-> castrol: taktiež masaker
lh4.ggpht.com/_g3bsKBV6ZO
g/.../IMG_4617.JPG

-> squalo: ono sa to asi aj vyrabalo www.mototechna.wbs.cz/Sko
da-1203.html
-> castrol: to idem pohladať ma to zaujma jak to vyzera ked to bolo k svetu
-> squalo: no mne by sa to doma pacilo 
inac niekde na internete je foto kde bola este v slusnom stave

inac niekde na internete je foto kde bola este v slusnom stave
-> castrol: ked som tu sanitku videl hned si ma napadol že ty by si bral takýto "vehicel" 

-> squalo 23.07.12 20:44:57: nejak ich uspavat museli 

-> squalo: narkóza

-> Maťulo: tiež ma to zaujalo preto som to hned cvakal...
-> havlik: zaujmave čo človek časom najde kade tade
-> havlik: zaujmave čo človek časom najde kade tade
-> squalo: ocelot dělal pár aut s 1.9D z feldy
-> squalo: zaujimave pseudo feldo sopa volaco... 

jeden zaujmavý asi "projekt" čo som našiel prednedávnom na vojenskom letisku v Janikovciach pri Nitre, malo to byť motorizované dieselovým agregátom ktorý sa v tom bohužial nenachadzal ale aspon pristrojovka bola porobena...
-> Hřib: ten týp sa nesral , inak naj diel zo seriálu -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo to byl říjen , prečo som v tom že září
-> Hřib: Asi náhodnej kolemjdoucí, když to natáčeli normálně na ulici. Náhodou udělal dobře, že se rozhlédnul, než vběhnul do druhého pruhu, když už ty sanitky asi přes ten autobus neviděl a že to pak raději vzdal.
Spíš nechápu, jak je možný, že ten autobus pouští chodce, když na to tenhkrát ještě nebyl zákon... to je divný.

Spíš nechápu, jak je možný, že ten autobus pouští chodce, když na to tenhkrát ještě nebyl zákon... to je divný.

-> Bukaj: Ve zvoli jsem byl pomáhat skorošvagrovi demomtovat tymbály z kostelních hodin ,které restauroval a tak jsem neváhal fotit
-> bibendum30:
Aha, už to vidím
Díky, říkal jsem si, jestli náhodou nemám někde za humny nějakého aktivního škodovkáře...
...bydlím v Černíkách (necelé 2km od Zvole).
Aha, už to vidím

Díky, říkal jsem si, jestli náhodou nemám někde za humny nějakého aktivního škodovkáře...
...bydlím v Černíkách (necelé 2km od Zvole).
-> Bukaj: stačí se podívat do mojí karty,a zjistíš odkud jsem

-> Hřib: to bude asi kaskader 

-> bibendum30 11.06.12 14:04:04:
Hele, ty jsi někde odsud? :)
Tu Liazku každej víkend vytáhnou z garáže, aby jim tam nezatuchla...
A občas mají grilovačku na place před hasičárnou (posledně, když se stavěla májka, tak nějak foukalo a tuším, že to měli veselé...)
Hele, ty jsi někde odsud? :)
Tu Liazku každej víkend vytáhnou z garáže, aby jim tam nezatuchla...

A občas mají grilovačku na place před hasičárnou (posledně, když se stavěla májka, tak nějak foukalo a tuším, že to měli veselé...)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : když už si dají tu práci, že jako policejní auta dají Volhy 21 v modré barvě, jasně, že jsem v nějakém díle ze 70.let zahlédl i emko a ta Tatra 148 s "poklicou" na předních kolech je asi tehdy funglovka, i ta eška na tom záběru OK, ale to sedmikilo a ještě ho vezmou v detailu... Taky je dobrý den borec, co před ten bus leze a málem ho sejme ta první sanitka - žeby kaskadér od filmu a nebo neuvědomělý občan ??? 

-> Hřib: Tenkrát se to tak neřešilo a vzhledem k tomu, že se to natáčelo v reálněm prostředí, možná bys tam takových věcí našel víc. Nehoda v seriálu by měla být řekl bych pouze "inspirovaná skutečnou událostí", ne o konkrétně nehodě z 30.10.1975, i když souvislost je nepopiratelná.
-> castrol: super záběry, až na tu sedmistovkovou Karosu, která by tam asi neměla v roce odehrávaného děje být...
Dnes jsem narazil na tuto celkem pěknou škodu 1202 dopravního podniku.
-> los pavlos: ja mam vw transporter
-> castrol: Bohu žel již jezdím v Mercedes Vito a již to nemá kouzlo dávných "dost dobrých"časů ve Škodovce RAZDVATŘI.

-> los pavlos: hej jazdia ale je to uz slabe
castrol 25.06.12 21:08:38 napsal:
→ los pavlos: v tomto ajtak nieje nic
a "1203" ještě jezdí?Dlouho jsem žádnou neviděl.Pak přišel na řadu Ford Tranzit nebo W.
→ los pavlos: v tomto ajtak nieje nic

-> los pavlos: v tomto ajtak nieje nic 

-> castrol: a v 1500 jsem nemusel vozit velkou zásobu vody na polévání

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.