skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 1625 až 1674) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Burák: Ano je to možné, ale proč potom novináři, při otevření prvního dálničního úseku uvádějí, že kolonu vedla oranžová Škoda 110 R, a ne modrá? Doposud se to bralo jako překlep.
-> conwoy69: hodne divny. Rekl by h spis primo pro ucely filmu
-> conwoy69: Venco, jak se jmenuje ten film?
-> conwoy69: Možno to bolo nejaké zhabané auto ktoré sa takto využilo v prospech všetkých.
Obrázek od kamaráda. Omluvte kvalitu této fotky z filmu, ale je to v dobovém tisku zmiňovaná oranžová Škoda 110 R s pruhem a nápisem Veřejná bezpečnost. Ostrava, 1975.
-> saskyn2: ja myslel ty auta u letadel 

-> Burák: Nerozumím, já myslel TU 144 s 1203, ne jiný letadla, tam je toho samozřejmě spousta
www.planes.cz/cs/.../tu14 4-cccp-68001-tupolev-desig n-bureau-praha-ruzyne-prg- lkpr
www.planes.cz/cs/.../tu14 4-cccp-68001-tupolev-desig n-bureau-praha-ruzyne-prg- lkpr
-> saskyn2: je jich tam vic, ale je stranej problem se tim prohrabat, pac vyhledavani je jen podle letadel. Kdyz jsem hledal fotky Follow me, stravil jsem u toho kvanta hodin a psal si i s lidmi z toho webu. A stejne nakonec nejdulezitejsi dokumentaci nasel kamarad v ABC 

-> Enggik: www.planes.cz/cs/.../tu14
4-cccp-68001-tupolev-desig
n-bureau-praha-ruzyne-prg-
lkpr
pokud pohledáš tak je tam ještě jedna fotka 144 z Prahy s troskou.
pokud pohledáš tak je tam ještě jedna fotka 144 z Prahy s troskou.
-> Burák:
-> sliwowitz: Jůů, 144ka. Poslal by jsi mi tu fotku na email: jirka.mendl@email.cz, případně odkaz. Předem díky

-> sliwowitz: Jůů, 144ka. Poslal by jsi mi tu fotku na email: jirka.mendl@email.cz, případně odkaz. Předem díky

rozmyslal som kam to zavesit, tu to bude asi tematicky najblizsie...
-> MOLSO: Až taková prdel to být nemusí.. jsem měl kdysi kvůli jednomu takovýmu všímálkovi vševědoucími od G4S docela slušnej konflikt.. A to šlo jen dvě embéčka - i když teda v pomocným areálu jaderný elektrárny
.

-> Burák: Odhalil tě, rozenej detektýf! 

No, takhle ja mam auta v praci pod halou a kdysi mi zastavil vratnej a povida, ze ma nejakej bordel v zapisech, pac uz do arealu vjela ctyrikrat 1203 s SPZ AV 05-99 ale zadna nevyjela a ze tomu vubec nerozumi, pac to svedomite zapisuje 

-> Enggik: si měl říct . Bych ti na to focení pujčil ty původní , ty jsou CHB. Pak by na to třeba skočili 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No jo, tak tyhle značky už jsou trochu profláklý. Ty už se projely na tolika autech.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak aspon že máš ze mě srandu 

-> oppik: To každopádně, hned ses mi vybavil ty, když jsem ty značky viděl poprvé. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : koukám že už jsem dost známej 

-> Enggik: Kdybys ještě snížil kvalitu fotek tak na půlku, tak by ti to možná někdo i sežral, kdo neviděl ty Opíkovské spzky. :)
-> Bukaj: Jsem prozrazen
A já čekal, jestli se někdo chytne 

-> Pavel P..: O tom jsem přemýšlel jestli není nějaký odlesk něčeho na foto... 

-> Bukaj: a měněný a hnusně nalakovaný zadní lemy

-> Enggik 23.02.14 18:58:30: Příliš dokonalé fotografie a příliš moderní dezén pneu... 

-> doking: Nic tam není, to byla jen ilustrační fotka na titulku...
-> Don_pepe 23.02.14 12:18:56: Máš možnost oskenovat i ten článek uvnitř,jestli tam náhodou není více fotek toho sypače,nebo,to je jen z netu?
-> Don_pepe 23.02.14 12:44:08: v amerike
-> Nwkt: taky mě to zarazilo... Svět Motorů 1980, FN Motol...
-> Don_pepe 23.02.14 12:26:48: Co to je za divný barvy?
No, proč ne, například k funebru mám jeho příkaz k poslední jízdě a našli jsme též formulář potvrzení účasti na pohřbu 

-> Enggik: Bohužel nee 

-> Tony Outland: A máš to i s autem? 

-> Karlos (WIO46):
Když budeš v tom hledání, kdybys narazil na Automobil 11/82 tak platím zlatem

-> Karlos (WIO46):
Když budeš v tom hledání, kdybys narazil na Automobil 11/82 tak platím zlatem

-> Enggik: Až budu doma, k večeru, tak se prohrábnu časopisama, když nezapomenu. Někde o tom určitě něco mám.
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.