skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 1575 až 1624) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> miroussm: Víc fotek nemám ale poptám se. Zatím alespoň Sierra, rok 1994.
-> conwoy69: Ovšem tohle je opět ST pro dálnici. Nevíš něco o tom ,,obyčejném"? jestli bylo jen jedno nebo více? fakt jsem nikdy neviděl jiedinou fotku, ani zmínku, že by PČR měla jiná Mondea než ST.
-> miroussm: Tak je to Minichamps. Právě předělávám spoilery.
Otevření nadjezdu. Milevsko, leden 1974.-> miroussm: Na to Mondeo se podívám.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Četl, zajímalo mne, co policie tak hrozného udělala

-> mischicka: Ty jsi to četl?
Mele tam blbosti, ale to je jedno, šlo o fotky.

-> mischicka:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.03.14 17:20:29: Ale jinak pěkně debilní článek, takový Blesk o autech. Hlavně tam nacpat co nejvíce emocí, podsouvat laciné populistické názory a je vyděláno.
-> Boomber: Já mám fotku hasičů z Úpy, ale myslím, že to je ARO a ne GAZ.
Nedávno jsem v Harrachově viděl tuto frézu, nepřipadá mi to jako domácí výroba, nevíte někdo, jestli se to dělalo?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Fotka je z netu, ale Poděbrady velmi dobře znám, takže potvrzuji, je to z kolonády.
Fotka je z netu, ale Poděbrady velmi dobře znám, takže potvrzuji, je to z kolonády.
-> miroussm 22.03.14 12:19:24: Poděbrady - kolonáda (pěší zóna)? :)
Nedávno jsem narazil na tenhle článek, někdo možná ještě neviděl, jsou tam taky "pěkný" fotky...
www.autoforum.cz/zajimavo sti/jak-konci-policejni-st ihacky-takhle-se-zachazi-s -vasimi-danemi
Nedávno jsem narazil na tenhle článek, někdo možná ještě neviděl, jsou tam taky "pěkný" fotky...
www.autoforum.cz/zajimavo sti/jak-konci-policejni-st ihacky-takhle-se-zachazi-s -vasimi-danemi
-> myschaak AZNP K.Hora: Aha, tak T4 nevím. T5 jsem viděl snad jen TDI.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak ty T5ky neznám ale T4 jsem viděl jen benzín,až jsem se divil že to vůbec někdo může koupit
-> conwoy69: Rozšířil si mi obzory, to první totiž není ST a fakt sem netušil, že policie měla i jiný Mondea než ST, v tomto případě před faceliftem. Je škoda, že z těch všech snad slouží už jen jedno/dvě.
Obrázků mám natahaných z netu více, kdybys potřeboval. Mimochodem, z jaké modelu to děláš? Mondeo snad dělal jen Minichamps.
Obrázků mám natahaných z netu více, kdybys potřeboval. Mimochodem, z jaké modelu to děláš? Mondeo snad dělal jen Minichamps.
A pak že nerostou, nebo zdařilá předělávka? www.k-report.net/ukazobra
zek.php?soubor=927... , celá galerka www.k-report.net/presmero
vani?prispevek=... 

-> myschaak AZNP K.Hora: Transportery mají i naftový.
-> miroussm: to jsou fakt v naftě jo?vim že i ty transportery maj benzínový tak to je divný
-> conwoy69: Díky, ale fotek z netu mám plno. Ale žádnou dobovku. Dáváme s tatíkem do kupy hasičského GAZíka a nikde nemůžeme najít, jak v té době přesně vypadal. Jak zbarvení, tak třeba i uchycení majáku apod.
-> miroussm: Tak na Mondeo, mám jenom dvě fotky. Rok 2003.
-> lokaj: To Mondeo je už muzeální nebo proč je odstrojené?
Je to zvláštní s tím Yeti. Teď jsem byl o víkendu na letech na lyžích a bylo jich tam víc bezmajákových. Mimochodem, to je snad první dieslové policejní osobní auto ne?
Je to zvláštní s tím Yeti. Teď jsem byl o víkendu na letech na lyžích a bylo jich tam víc bezmajákových. Mimochodem, to je snad první dieslové policejní osobní auto ne?
-> David29: majáky maj diodový,pravda,už jsem asi dva taky viděl
www.autoforum.cz/tiskove- zpravy/skoda-yeti-v-police jni-uprave-dalsich-14-vozu -predano-policii-cr
www.autoforum.cz/tiskove- zpravy/skoda-yeti-v-police jni-uprave-dalsich-14-vozu -predano-policii-cr
-> miroussm: Coz je zajímavé, protoze Yeti s majákama v Praze je - uz s těma novejma diodovejma) Tuším, ze patrí poríčským...
Ale když nebudu počítat tu šedou novou Octavii stojící vedle toho eSTčka, tak policejní škodovky tam byly pouze dvě. Superb 3.6 V6 a Octavia 1.8 TSI. Zbytek Žiguli, Lada, VW, Ford.
Já dnes potkal taky zajímavý sraz policejních vozů. Nedalo mi to nevyfotit.
Na jedné fotce ze srpna 1968, jsem našel tohoto Robura. Patřil pravděpodobně Veřejné bezpečnosti.
-> Boomber: Hledal jsem, ale mám jenom fotky dostupné na internetu.
Přátelé, toto téma je poněkud rozsáhlé a není v mých silách ho celé projít. Nemáte někdo dobové fotky vozidla GAZ 69 v hasičském provedení? Jde mi hlavně o celkové zbarvení vozidla. Díky
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Policejní Lada Niva z oddělení v Jilemnici, která už patrně neexistuje a nedávno byla nahrazena Škodou Yeti. Zajímavé je, že Yeti nemá majáky.
Taktéž tahle Tatra z alba je z Jilemnice: img4.rajce.idnes.cz/d0410 /.../063.jpg
Policejní Lada Niva z oddělení v Jilemnici, která už patrně neexistuje a nedávno byla nahrazena Škodou Yeti. Zajímavé je, že Yeti nemá majáky.
Taktéž tahle Tatra z alba je z Jilemnice: img4.rajce.idnes.cz/d0410 /.../063.jpg
Taková směsice všeho možného - osobáky, služební vozy, autobusy, náklaďáky, traktory... dobové i moderní fotky. Nebudu to rozhazovat a nahrávat do jednotlivých skupin, kdo chce, ať si to prohlédne a přebere... 
6872.rajce.idnes.cz/Retro parada

6872.rajce.idnes.cz/Retro parada
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Diky, to je ono.
-> Nostalgik: Nemyslíš tohle? www.phsos.cz/
Nemá niekto kontakt na skupinu fanúšikov vozidiel VB, ktorí sa pravidelne zúčastnia na oldtimer festivale v Slavkove?
Píšte prosím SZ.
Píšte prosím SZ.
-> conwoy69: Za málo.. Mě teď napadlo, jestli MF (resp. Dnes) nemá přístupnej www archiv.. tohle jsem našel cca 3 roky zpět ve sklepě v balíku novin 68 - 72 a zobrazená velikost je cca 1:1..
-> Jozka: Díky. Tuto jsem zatím neviděl.
-> conwoy69: Tady jsou ty dvě známý (plus taky známý poručík Studecký v okně) www.vb-auta.estranky.cz/f
otoalbum/.../, to poslední je tahle, ale fakt blbá.. foto Emil Fafek, někdejší fotoreportér MF..
-> Jozka: Jaká je tedy prosím ta třetí? Nepočítám-li tu barevnou fotomontáž.
-> conwoy69 03.03.14 18:44:01: Jinak ty fotky jsou celkem tři, ještě existuje jedna, kde jsou hluchavkáři nastoupení před Volhama a erko stojí o kousek dál vlevo.. nejhorší kvalita, neb z deníku Mladá fronta
zajímavý prospekty...
aukro.cz/skoda-1203-maly- pozarni-automobil-prospekt -orig-i4004318671.html
aukro.cz/avia-a30-hasicsk y-vuz-prospekt-originnal-i 4007420941.html
aukro.cz/skoda-706-rthp-h asic-prospekt-original-i40 04379832.html
aukro.cz/ifa-hasic-cas-16 w50la-prospekt-original-i4 007464746.html
aukro.cz/tatra-148-hasic- cas-32-prospekt-original-i 4010443231.html
aukro.cz/skoda-1203-maly- pozarni-automobil-prospekt -orig-i4004318671.html
aukro.cz/avia-a30-hasicsk y-vuz-prospekt-originnal-i 4007420941.html
aukro.cz/skoda-706-rthp-h asic-prospekt-original-i40 04379832.html
aukro.cz/ifa-hasic-cas-16 w50la-prospekt-original-i4 007464746.html
aukro.cz/tatra-148-hasic- cas-32-prospekt-original-i 4010443231.html
-> Burák: Právě proto jsem ten obrázek zveřejnil abych trochu rozvedl debatu. Třeba je to nějaký omyl a doufám, že se časem dozvíme více, a to bez protiargumentů nejde.

-> conwoy69: ja se nehadam, jen jsem trochu skeptik, nic vic 

-> conwoy69: Ta dálniční z konce roku 1971 spíš opravdu modrá s bílou..
-> Nostalgik: Je to možné, ale počkáme co a to odborníci. Jinak ještě dovolte kacířskou myšlenku. Je na těch dvou známých černobílých fotkách skutečně modro - bílá š 110 r ?
-> conwoy69: Je to rok 1975, teda rok zavedenia nových farieb VB. Možno aj oranžová farba 110r bol pokusom tak ako aj trojfarebná Lada 2102 alebo červená Volga M24.
-> Burák: Ještě jenom poznámka. V celém filmu hrají skutečné Volhy 24 Veřejné bezpečnosti (včetně SPZ). Proč by filmaři předělávali erko kvůli vteřinovému záběru?
-> mischicka: Film se jmenuje " Město nic neví". Lepší obrázek z políčka filmu by byl vítán.
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.