skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 1127 až 1176) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Ještě něco z ČTK. Podobných fotek je tam více. Byl by to pěkný model do sbírky.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Je to možný, Čechy jsou jednak větší a druhak počty policistů v Práglu jsou oproti zbytku republiky taky diametrálně odlišný. Nemluvě o spotřebě služebních vozů
Je to možný, Čechy jsou jednak větší a druhak počty policistů v Práglu jsou oproti zbytku republiky taky diametrálně odlišný. Nemluvě o spotřebě služebních vozů

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Není, je přímo z policejního zdroje.

-> conwoy69 22.07.14 12:06:06: Ten s tím znakem je nějakej filmovej, ne?
-> Domajz 22.07.14 12:18:21: V Čechách (i v Praze) mi to nepřijde jako nic vyjímečného...
-> Domajz 22.07.14 12:18:21: V Čechách (i v Praze) mi to nepřijde jako nic vyjímečného...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No právě u dodávkových vozidel pořád je tohle zbarvení celkem běžné (má skončit nejpozději v roce 2018), ale u osobáků už moc ne. Já právě na celý Moravě a Slezsku neviděl bílozelené osobní auto PČR ani nepamatuju. Ani OII už tu nejsou....
a tady jsou oba dva pohromadě (foceno 9/2013)
-> Domajz: Tak bílo-zelený auta nejsou nic neobvyklého (OII, T5, ...), jen Fabie už se moc nevidí, protože je nahradily Octávky.
Ještě staré policejní zbarvení na osobácích lze potkat - areál VOŠ MV Jihlava
K někdejší diskusi o cisternách k plnění pivních tanků.. Úplně nové vozidlo..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To máš pravdu.
kdyby někdo chtěl liánu péráka ještě s tříosým návěsem platem na pérech tak bych asi mohl sloužit
-> conwoy69: Akorát se v tom jejich archivu hrozně blbě hledá, alespoň mě...
-> Enggik: Nejakou sezenem casem, vezmes Mana a odtahnem ho, nez ho tam nekdo zlikviduje do huti. Do zachovany logo je k nezaplaceni! ;-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A ty už máš tu Liánu?

-> Enggik: Tak ten je! Jedem pro něj? :)
-> Nostalgik: Dnes jsem dvě potkal na D2 u Hostopeč.
A kdyby někdo neměl za Liazkou co tahat
A kdyby někdo neměl za Liazkou co tahat

-> Zeke-ten šestý: Tak Metrostav joo... Další fotky by nebyly? :)
Aj všetky Tatry 815 z Levíc prechádzajú postupnou generálnou opravou a výmenou nástavby.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Metrostav

-> Zeke-ten šestý: Tak ještě napiš, co to je zač... 

A tento bude asi nejstarší.
Tohle jsou screenshoty z nějakého videa.
-> doking 02.07.14 20:31:15: Tady jsou:
-> Nwkt: No jak psal -> rapido: tam kde je třeba, tedy nejspíš PMJ, OHS, SPJ a co já vím kam ještě...
-> Domajz 03.07.14 09:52:49: Tak kam šly ty 1,8?
-> Tuner#2: To je fuk, stejne je to malej motor di velkyho auta. Turbo ho spis dorazi...
Ilustrační obrázek. Ve skutečnosti bylo u veřejné bezpečnosti, podle archivních zdrojů, 8 Barkasů v modro-bílém provedení a pouze 2 v žluto-bílém VB.
-> Burák 03.07.14 12:09:13: Jaky htp, tohle ma 4 valce...
Tak jde o to, az bude mit kilo a vymena, pripadne generalka motoru rozhodne smaze snadno ten financini rozdil. A naopak, rekl bych, ze oo naopak auta zuzitkovavaj do mrte
-> Burák: Ted nechapu co tim ted myslis, psal jsem, ze hrajou roli finance pri rozhodovani jakou motorizaci poridit. Asi bude 1.2 TSI vychazet o dost levneji nez 1.8, kterou nekde na OO stejne nevyuziji do mrte. A opravovat se musi kazde auto tak jako tak...
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.