skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Arkády Pankrác, výstava "V zajetí bezpečnosti" je 1. - 21.6... a foceno je to opravdickou bramborou

Trochu to tu oživíme, ne
Pár fotek z V. mezinárodní soutěže požárních družstev v Brně 1973

-> Domajz: Tahle co jsi sem dal je tak 93 rok tamto je mladší...
-> conwoy69: -> rapido: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tahle??? -> Domajz 26.05.15 12:00:28:
-> darklord: Dělal se sedan i liftback. Ta policejní je sedan. Model 1992-1997. www.history-of-cars.com/i
mages/.../1992-626-4door-s
edan-11.jpg
-> conwoy69: ale to facko to pekne schytalo 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a co to zadne okno trojuholnikove?
-> conwoy69: Podle mě taktéž Mazda 626. upload.wikimedia.org/wiki
pedia/.../Mazda_626_front_
20071102.jpg
-> conwoy69: Vašku podle mě je to Mazda model 626 rok 1995-96
Dokážete někdo určit havarovaný vůz vpravo? Měla by to být asi Mazda 626.
-> 1203sanita: Nemas uplne pravdu. Zkousela se verze, kdy nositka byly az misto sedacky spolujezdce a par OUNZ tim vyresilo prblem se nedostatkem vozu, ovsem bylo to uplne na ho..o, tak to vzdali. Vzhledem k zadnim dverim pouze vpravo, museli lezt zachranari pres pacienta, pripadne tam byt driv nez on a to nebylo uplne pohodlny...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Furgon je mi na nic
Když už něco letňanskýho tak A15ku valník
-> Burák: No asi jo, ale neznám
Víceméně náhodný objev. No minimálně z toho co bylo vidět tak škoda těch IMVček.

-> Burák: No asi jo, ale neznám

-> Enggik: Objevil jsi Simacka? Bohuzel mraky zajimavejch veci tam hnijou.
A STW je Ondry, kuratora Stresovickyho muzea, co jsem o nem mluvil

A STW je Ondry, kuratora Stresovickyho muzea, co jsem o nem mluvil
Sanitka 1201 byla VŽDY jen ta s tím malým dvoudílným oknem v zadních, dolů otevíratelných dveřích,které sloužily zároveň jako pomocná plošina ke vsunutí lehátek-byla možnost dvou nad sebou.Ostatní "jakože" sanitky jsou provedení škoda 1201 Stw, dnes řečeno combi.Toto provedení imituje sanitku ve více filmech a seriálech-sestřičky ,třicet případů majora zemana atd... Ve skutečnosti by tam pacient mohl ležet leda se skrčenýma nohama 

Mám dotaz na někoho chytřejšího,resp kdo se orientuje? Škoda 1201 jako sanita byla jen ta prodloužená a s děleným oknem ve dveřích,nebo byla častým jevem i ta kratší s jednodílným sklem ve dveřích. A tato vyskytující se v seriálu Sanitka byla jen upravena pro potřeby natáčení?
-> Tomaso435: Na té 1203 je napsáno "vůz rychlé zdravotnické pomoci". 

-> doking: .. záchranná služba... a od doby co přestali používat 1203ky tomu říkaj rychlá záchranná služba 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Oni ne, někdo to odkoupil
-> doking: Sice to tady už proběhlo, spolu s dalšími fotkami z HK, ale mě se tahle fotka moc líbí... škoda že tenkrát nebyly lepší foťáky. 

-> Nwkt: Oni to fakt opravovali? Ale je pravda, že už jsem viděl i hůř rozstřelený, taky myslím modrý.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Aha, to mě nenapadlo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Je tam oprava do normálního stavu
-> saskyn2: Ono to chce přihlášení...
-> Nwkt 15.03.16 08:56:18: Aha,ale podle ubíhající silnice to vypadá tak na 30 Km/hod a dle rychlosti náklaďáku v protisměru to video není zpomalené...
-> Nwkt:
si nemaj hrát na simíra

-> Bukaj: Vem lupu a vylušti si rychlost, jeli +- 190 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.