skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 2051 až 2100) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Rok 1998. Nalezeno ve videu: http://www.youtube.com/wa
tch?v=1XEHWW00c34
-> Enggik: Dispečerská Š120 s oranžovým majákem a žigulík dokonce s modrým. Jen nevím proč mu chybí logo...
-> Enggik: To je. Troska by myslím taky měla mít se zvukovodem. Ale najít tak tu fotku...
-> Pavel P..: Já se obávám, že spíš ne.
-> Pavel P..: Já se obávám, že spíš ne.

-> Enggik 30.12.13 22:55:33: zatim jsem zadní fotku neviděl... ale určitě bude existovat.... možná by nebylo od věci zkusit napsat na stále fungující CK autoturist která to nejspíš provozovala, jestli němaj nějaký info v archivu, teda pokud nějakej vůbec maj :-))
www.autoturist.cz/O-Autot urist.aspx
www.autoturist.cz/O-Autot urist.aspx
Pardubice se značkou PRA?
ČD forever... "babkobus". 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Hele, a teď jsem si teprve všimnul, že ten maják je se zvukovodem?
-> Pavel P.. 30.12.13 22:44:33: A existujou k tomuhle autu i nějaký informace, nebo jen těch pár fotek? Docela by mne zajímala i fotka zezadu.
-> Pavel P.. 30.12.13 22:47:20: Známe, byla tu i ve větším
A tydy jí máš i zepředu. Krásná 100ka
Bejt tak plná, a říkat mi pane 

-> Pavel P.. 30.12.13 22:44:33: A existujou k tomuhle autu i nějaký informace, nebo jen těch pár fotek? Docela by mne zajímala i fotka zezadu.
-> Pavel P.. 30.12.13 22:47:20: Známe, byla tu i ve větším

-> Pavel P.. 30.12.13 22:51:29: Vidíš, přesně to mám ale v houby rozlišení. 

jasně že mám dobré rozlišení.... bo jsem to sám skenoval
pošlu
tohle je taky dobrý... škoda transport

tohle je taky dobrý... škoda transport

-> Enggik 30.12.13 22:42:17: A z toho mám právě největší radost! 

-> Pavel P..: To taky, ale vůbec neva. Pokud máš dobré rozlišení, tak oboje ke mě na mail. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 30.12.13 22:07:12: Hmm, vedeš
A tos mne pěkně nas.al. teď abych scháněl další vůz, nebo obětoval dárce na GLS

Tady dobře viditelné tehdejší logo DPP na jedné z prvních B731/B732.
Fotky jsou z alba "Přepravní průzkum - březen 1984" Tomáše Kubálka, i s popisy je najdete zde:
fak2.vse.cz/kubalek/.../i ndex.htm
Fotky jsou z alba "Přepravní průzkum - březen 1984" Tomáše Kubálka, i s popisy je najdete zde:
fak2.vse.cz/kubalek/.../i ndex.htm
Na žigulíkoi jsem si ničeho zvláštního nevšiml, ani napis ani maják.
Tady si najděte služební vozy sami... Václavák 3/1984
Jako bonus přihodím nějaké autobusy...
-> Enggik: Ha, můj protiútok! 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Budou, ale nebudu vás přeci rozmazlovat
Hezky po troškách 
Prototyp práškového automobilu Robur PR 800

Prototyp práškového automobilu Robur PR 800
Jj, přesně tak, taky jsem si slintl

-> Enggik: Pěkný fotky, jen tak dál. 

-> Burák:

Vono u trosky je to uplně fuk 

-> Enggik 29.12.13 20:18:18: No kdyz vidim jak to auto sedi.... nechtel bych s tim jet k zasahu. Jizdni vlastnosti musely byt s plne nalozenou troskou hrozne.
-> Domajz: dik za foto 

-> Domajz: tak ale ja som toto nemal odkoal vediet ze tam vobec nejake taketo muzeum mate
-> Bukaj 28.12.13 08:57:28: -> castrol 28.12.13 11:57:16: ale hovno panove, vase znalosti jsou opravdu tristni...je to Muzeum Policie CR - www.muzeumpolicie.cz/
A to podotykam, ze jsem tam nikdy nebyl a nejsem ani z Prahy - v te jsem byl 2x v zivote
A to podotykam, ze jsem tam nikdy nebyl a nejsem ani z Prahy - v te jsem byl 2x v zivote

-> Enggik: No on je taky pěknej kousek.
Ale Tatra vypadá fakt suprově, doufám že jí třeba někdy uvidím na nějaký akci.

Ale Tatra vypadá fakt suprově, doufám že jí třeba někdy uvidím na nějaký akci.
-> Enggik: jo, jako malokdo ma koule udelat to takhle poradne. Ono prestrikat 120, nebo zigo, to je precijen jiny kafe
-> Burák: Jsem si říkal, jestli rozšířil flotilu
Ale že mu sluší
Každopádně pěknej kousek (ta 613). 

-> Enggik: Neni, ale dělala se pod jeho dohledem, takze je vymazlena 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.