skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 3351 až 3400) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Joey 120 LS:
-> Lukaso358:

-> Lukaso358:

-> Joey 120 LS: U něj doma.
-> j_j: to je bomba! jakože taxiky nepoužívám, tímhle bych se svez rád
kde že se to dá potkat?

-> conwoy69: ještěže ten zadek pak změnili...přidám foto Taxi, snad nevadí.
Našel jsem starou fotku z veletrhu v Brně. Snad se to sem hodí.
-> Tomaso435: No a nebo tak
Já původně vstoupil do tématu, že vložím foto toho kalendáře, ale to se bohužel ve fofru tak nepovedlo, že jsem ho místo sosnutí rovnou smazal.. Tatra 805 vypadala jak shnilý jablko - o přečtení názvu fy ani nemluvě..

Já původně vstoupil do tématu, že vložím foto toho kalendáře, ale to se bohužel ve fofru tak nepovedlo, že jsem ho místo sosnutí rovnou smazal.. Tatra 805 vypadala jak shnilý jablko - o přečtení názvu fy ani nemluvě..

-> Jozka: očimi

-> Pavel P..: vočima-ma..

Jozka 14.12.12 08:52:15 napsal:
Narazil jsem na stolní kalendář 2012 nebo 2013 se samejma hasičskejma
vozama.. Ale asi soukromej tisk, nikde žádnej vydavatel, jen jakási reklama
na kartónu..
vozama nebo kozama?

Narazil jsem na stolní kalendář 2012 nebo 2013 se samejma hasičskejma
vozama.. Ale asi soukromej tisk, nikde žádnej vydavatel, jen jakási reklama
na kartónu..
vozama nebo kozama?

Narazil jsem na stolní kalendář 2012 nebo 2013 se samejma hasičskejma vozama.. Ale asi soukromej tisk, nikde žádnej vydavatel, jen jakási reklama na kartónu..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : je to fotka z Prahy,stojí to před právnickou fakultou a ten hotel vlevo je Intercontinental(vyučil sem se tam) jinak ještě teda nábřeží kapitána Jaroše
Je to v ČR
Je to normální hasičská, ale s polepy - je to z natáčení nějakého filmu

Je to normální hasičská, ale s polepy - je to z natáčení nějakého filmu
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): V barvách pilocie to snad nic jinýho bejt nemůže, spíš by mě zajímalo kde to je.
-> David29: To je GB nebo kde?
-> David29: To je GB nebo kde?
-> David29: Vodny usmernovac obyvatelstva?
-> David29: Truhlářská pohotovost.
Kdo uhádne co to jo, má á mě pívo
Jen upozorňuju, že pomocí "fotošopu" to není

Jen upozorňuju, že pomocí "fotošopu" to není

-> Enggik: to je dobře....jsuo to raritky,byla by škoda aby z nich dělali konzervy
-> myschaak AZNP K.Hora: Je to tak, do Kolína co vím, tak jezděj tyhle dvě celkem pravidelně. A ten žebřík je taky u nějakýho sběratele 

-> Enggik 09.12.12 19:01:54: tu 813ku hned na kraji jsem viděl na vlastní oči,fakt mazec...nehledě na to že jezděj stále s těma plnejma nádržema toho sajrajtu,takže hezky plná tonáž a že jí chutná
ještě tam s ní byla ta čtvrtá zpředu řekl bych

-> Karlos (WIO46): 

-> Enggik: Vzhledem ke stupačkám k tomu to auto prostě musí bejt nějak přetvářený. A to že se kšilty řezaly ještě před tím, než to šlo do výroby vim. Jenom je to prostě fakt divný. Neber to tak, že bych tvrdil, že to auto je na nic, vošklivý a kdesi cosi, ale myslím, že když už je to auto tak pěkně zrenovovaný, tak je škoda těhle detailů.
-> Karlos (WIO46): Ale absence kšiltu ještě neznamená že je to bastl 

-> Enggik: Stupačky budiž, ale absence kšiltu prostě bije do očí.

-> Enggik: Foceno na výročí v Chýnavě,kde jsem byl s Tatrou.
-> maca: Další červenej maják? Medvěd dostal ,,konkurenci"

-> Maťulo: Nemám, tohle jsem si postahoval dnes. Zas něco příště
-> Karlos (WIO46): Bastl, nebastl, nejspíš to bude překopanej TAZ, ale to nic nemění na tom že je pěkná
90% populace si toho ani nevšimne 

-> Karlos (WIO46): Bastl, nebastl, nejspíš to bude překopanej TAZ, ale to nic nemění na tom že je pěkná

-> Enggik: Ta Požární 1203 je luxus. To VB je pěknej bastl teda.

-> Enggik: viac fotiek! 

-> Enggik: pekne trosky 

Tak tomuhle já říkám vozovej park
Podle všeho Slovnaft Bratislava

Avia Furgon VB + Vaz 2105 TAI
-> Nepér: Nevim jak stejšna ale zbytek je archiv ZZSHMP :) pěkné
-> Hřib: Obojí
A nechlubim, však píšu že je jeho - ale radši nezmiňuju jeho jméno 

-> David29: Co se chlubíš Hynkovým peřím
To že to bylo "shnilý" myslíš jako korozi a nebo jakože to nejelo 

-> Soptikmartin: Nějakou dobu byla i naší pýchou, už jen díky historii toho vozidla. To bylo v době, kdy v garáži jsme měli Trambuse a Liazku.
Jenže pro naše potřeby to nebylo ideální, málo přepravního prostoru a žralo to, bylo to shnilý a více méně než k nějaký užitečnosti to spíš v tý garáži překáželo, poté, když byla zakoupena 815.
Takže se pak rozhodlo o prodeji do rukou jednoho z našich členů, kterej o to jevil zájem a je to pravej "Tatrovák" - můžem bejt rádi že je tam kde je, je to jeho miláček-)
EDIT: Aby se někdo nemyslel, když sloužila pro naše služby, znak HZS Praha byl nahrazen znakem našim
Jenže pro naše potřeby to nebylo ideální, málo přepravního prostoru a žralo to, bylo to shnilý a více méně než k nějaký užitečnosti to spíš v tý garáži překáželo, poté, když byla zakoupena 815.
Takže se pak rozhodlo o prodeji do rukou jednoho z našich členů, kterej o to jevil zájem a je to pravej "Tatrovák" - můžem bejt rádi že je tam kde je, je to jeho miláček-)
EDIT: Aby se někdo nemyslel, když sloužila pro naše služby, znak HZS Praha byl nahrazen znakem našim
-> David29: Nemít éro tak bych něco podobného už měl doma.Je to nádhera.
-> David29:

-> David29: Tohle je pěkný kousek, hlavně z hlediska její historie.
Původní velitelský vůz HZS Praha, nějakou dobu byl u nás ve sboru, doplnili jsme mu originální rampu (stejná jako používali v USA policajti) a nyní je v rukou soukromého sběratele
-> Nepér: Tu stejšnu už jsem párkrát viděl, jezdí každý rok do HK na sraz u Stříbrňáku (i s tou plaketou na masce). Nevím, zda je opravdu takhle původní, ale rozhodně tak vypadá včetně toho nápisu na dveřích.
-> Nepér: ZZS Praha má výročí...
Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.