skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vozidla Vb, Po, Spoje atd.
prohledat
6309 příspěvků (zobrazeno 5251 až 5300) od 26.12.2009 do 03.12.2023, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> David29 24.07.10 20:38:08: a už ses jich někdy zeptal, proč to dělají? 

-> lokaj: petr s 24.07.10 20:24:01 napsal:
→ lokaj: Asi sem z toho co jsi dal nepatří žádné autoasi tak
Tohle téma je především o autech, která se pohybovala na silnicích Československa v dobách minulých. Ne o nejmodernějších vozech policie u nás a v zahraničí už vůbec ne.
→ lokaj: Asi sem z toho co jsi dal nepatří žádné autoasi tak

Tohle téma je především o autech, která se pohybovala na silnicích Československa v dobách minulých. Ne o nejmodernějších vozech policie u nás a v zahraničí už vůbec ne.

-> lokaj: Tak to je úplně nejlepší, to mám vždycky sto chutí zastavit a zeptat se jich, jestli je baví oslnǒvat protijedoucí řidiče, když dřepí vzádu a sepisujou výpovědi řidičů...
Předpokládám že ta Felicia COmbi do historie už patří a nemusí to být nutně snad jen komunistická VB..Ta Felda nesvítila to ne,ale byla úplně mimo jízdní pruhy na rovince takže by svítila zbytečně a vymlatila baterku a můžu ti říct že nečmu lidí víc než když policajti tlučí nějakou šunku..A ten Traspik má i mlhovky..
-> lokaj: Tohle mě přesně sere... Stojí u nehody, nedejbože v horizontu s nejsou schopný svítit jenom parkovačkama...
-> lokaj: Asi sem z toho co jsi dal nepatří žádné auto
SAAB 9-5 Combi 2.3T Aero 191 kW.V klidu 7,5l/100km,při svižné jízdě přes 10l nejde..
Toto si myslím že by mohlo zajímat každého.POlicejní auta Švédska.SAABy 9-5 Combi a VOlva V 70, XC 70.Dodávky jsou VW Multivan.Omlouvám se nevšiml sem si že to sou dobová policejní auta..Polepším se.Fakt.
Nevšiml sem si že to sem nepatří,ale dobové nedobové,myslím si že to zaujme každýho ne?DObrá poslední kosuek a končím.
Takto vypadá auto které doopravdy pracuje..V -30 poctivě s náma mrzne venku a odklání dopravu třeba 2 hodiny.Transporter T5 2.0 MPi 85kW.Velcie zajímavý kousek,padž benzínové Transportery a LT si snad kupuje jen PČR,ale auto je velice tichounké,spolehlivé,dobř
e docela jede a dkyž po něm nechcete nějaké výkony tak ani moc nežere jak by se člověk bál...Stejný motor měla Fabia,Octavia,Superb,Golf apod..1.9TDI 77kW je takový slabšák,že i silnější kamiony se nám vysmívají o osobácích od Favorita až po BMW 7 ani nemluvě..
Obrázek dob nedávno minulých.Ta auta vypadala strašně,do kopca se vám posmívali při předjíždění stodvacítky,ale co ta uata vydržela,to dnešní moderní auta nedokážou a odporoučejí se.Navíc to nepotřebovalo servis,každý si to opravil sám.
-> lokaj: tohle sem nepatri, zakladatel tema chtel dobove.
Do přírody nezmar,na silnice rozmar..Všimněte si slimáka na střeše a na majáku.
3xOctavia 1.8TSI Ambiente r.v. 2008, Passat 2008 Mondeo 2003.Tato vozidla jsou naprosto skvělá.Vypadají že neumí do 50 km/h počítat,ale když je třeba dokážou dohonit i slavná BMW X6 apod..Akorát mi chybí zadní stěrač.A pár vychytávek od Škody typu automaticky stále svítící světla,všechno blikající cinkající ybch dal pryč.
V popředí VW Transporter T4 2.3 benzin Synchro r.v.2003,žravé,ale neskutečně živé a spolehlivé auto.Dokud ho nesejmuli z dálnice.Ale to potká dřív či později všechny policejní auta na dálnici.Za ním Řada T 5 r.v.2006 najeto taky ca 270.000km 2.5 V5 96kW 4Motion.Tohle auto se nemělo nikdy vyrobit.Stále v servisu,ale když už jede tak to stojí za to a projede taky všechno.
Tenkrát ještě novátor,dnes už je jinde,protože měl najeto přes 140.000km(Dnes odhaduju že má tak 160.000km)
Jedno z posledních aut co mají duši..Ford Mondeo ST 220.bylo to nádherné svezení,rádio sme ani nezapínali,jaký to mělo krásný zvuk.Bohužel to mělo i nedostatky starých silných aut.Podimenzované brzdy,opakující se pidizávady,žravej motor,kterému navíc v pohodě dýchala na krk Octavia 1.8TSI.Ale je to jedno z nejhezčích aut své doby.A mělo respekt
a Volha s kterou lítal na pomezí Uralu:-)
Jeden zil,co maj vedle ve vsi u hasičů,ale pujde do muzea ...
-> Kaprof: Aha, tak to jsem nefěděl.
-> Gryzly: Ne Ivu :o)

-> Kaprof: Ty mas v loznici Ifu? ;-)
-> Kaprof 20.07.10 09:48:40: to chápu, ale stejně platí co jsem napsal 

-> myschaak AZNP K.Hora: měla novou nastavbu 
hlavně jsem nedavej tu moji"VB trosku

hlavně jsem nedavej tu moji"VB trosku

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vypadala modernizovaně...sám jsem jí nepoznal až když jsem viděl náznak siluety z boku na kruháku
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : rekněme že v tomto prispevku nešlo o ifu ale o to nasrat myscháka:o))
-> Kaprof: to mě nevytrhne, když nemáš fotky 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ale byla moc pekna ja ji pak zahlid na kanku když jsem vstaval v ložnici

-> myschaak AZNP K.Hora: kdybys nenapsal, že je to IFA, tak bych to z tohohle pohledu ani nepoznal. 

-> Peklo 15.07.10 18:19:51: krááása!
-> Nwkt 15.07.10 11:50:54: viz myschaak AZNP K.Hora 07.07.10 18:58:10 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: priští rok mi dej laskavě echo !:/ letos sem to proflak jelikož jsem nevedel termin:(
-> Peklo: jj, to pořádá kamarád každej rok, paráda
-> VeTeV: jak som sa na ty fotky dival, tak som si pripadal jak u kamosa v praci :D 148, Liaz, V3S, avia ... 

-> Peklo: krasný strpoje 

-> Peklo: mazéc 

Dovolím si taky něco. Sice z netu, ale zajímavá.
A sloužila vůbec někde dvanáctistovka sedan u požárníků?
Toho žigula postavil známej.Teď si drbe hlavu že ho někdy před rokem střelil.
-> Nwkt: a v popisu má VBé

-> lokaj: Tam je spíš městský okruh. D1 jen líže Brno na jihu. Momentálně se to v těch místech, kde stála ta vilka, zase předělává - je to spojka mezi dvěma mimoúrovňovými křižovatkami a vyústěním tunelu Dobrovského.
Cenzura je na hovno.. akorát rozmazluje
Risan 12.07.10 21:42:39 napsal:
A ještě by mě zajímalo, co znamená ten smajlík v pravém horním rohu s číslem 12. To jako že Návštěvníci, kteří před pětadvaceti lety v pohodě prošli komunistickou cenzurou jako rodinný seriál, jsou dnes nevhodné pro děti?-> Risan: přesně jak říkáš... nevhodné pro děti do 12ti let.
Možná to tam pro ulehčení práce s výběrem pořadů dávají permanentně, ale v tom případě by u zpráv měli mít "
18 ", kvůli tomu co tam vysílaj.
A ještě by mě zajímalo, co znamená ten smajlík v pravém horním rohu s číslem 12. To jako že Návštěvníci, kteří před pětadvaceti lety v pohodě prošli komunistickou cenzurou jako rodinný seriál, jsou dnes nevhodné pro děti?-> Risan: přesně jak říkáš... nevhodné pro děti do 12ti let.

ty fotky s tím barákem byly točený v brně v ulici,která se částečně bourala,protože vedla před budoucí trasu dálnice D-1 prý.
-> afro100: vdaka, uz som v obraze 

Zamítnuté přispívání mají:
- 1000MB-VB - zrušená registrace (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: Cizí fotky vydává za svoje.