-> Luky.: Tak je to takové veřejné tajemství že...

Trumfovat určitě nepotřebuju. Já s nim jezdím podle toho jak se mi chce a jestli třeba tebe za 5 let předeženu je mi úplně fuk. Spíš nechápu lidi co mají najeto málo a nevyjedou jak je rok dlouhý nikam dál aby to nemělo moc nalítáno. Já ho mám pro radost a hlavní radostí je co? - Jízda...
Mimoto u mě ve městě stojí Favorit 89tka 1. majitel najeto 7.000 km. Jestli někdo uvažujete o koupi tak to ani nezkoušejte.

Co se týká těchhle málo jetých aut tak je super, že se občas nějaký takový unikátní kousek objeví. Určitě u nás v ČR stojí nebo někdo vlastí i Rapida co má najeto míň než já a co já na to? Nic, super, přeju mu to, aspoň ví jaké to je něco takového vlastnit.

Co mi vadí jsou ty typické české vychcávky, kdy slušný zachovalý kus s 50.000, 70.000 km se stejně překope na 20.000, 30.000 km už z principu české povahy... Nového majitele by podle mě předce jen více potěšilo, kdyby to mělo prokazatelně najeto 50.000 než teoreticky 20.000, ale to je můj názor a ten se zcela jistě neztotožňuje s názory jiných zdejších členů.