skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
videa škodovek
-> Tuner#2: takže to tentokrát nebyly ani jeho oblíbený šoto gumy?
Je to mazec...

-> kraska98 15.03.18 22:26:08: Tak je, ale na tohle se tak pěkně kouká.
Kahle nazul zimáky a dělal divadlo
Kahle nazul zimáky a dělal divadlo

-> Tuner#2: A pak, že čistá stopa je na okruhu ta nejrychlejší. 

Tak pokud je karoserie v bílé a zbytek grafiky je barevný polep,tak není potíž to několikrát za rok změnit. To je jen o penězích a co se komu zrovna líbí ...
-> Luky 06.03.18 20:12:40: Myslím že nezanikne, na Podbrdské jsou běžně 3-4 stejně "zbarevný" auta a stejně je bezpečně poznáš... teda alespoň já když jsem na LRy ujetej...
Za mě teda taky malinko zklamání, je spousta dobových nebo rádoby dobových neokoukaných zbarvení a takhle to auto (než se rozjede
) zanikne v davu

-> Tuner#2: no pokud chceš dělat na HA tak jí musíš mít dost podobnou originálu, dokonce třeba musíš použít i ručku tak jak je vyfocena v homologaci:) Nicméně at si jí udělá třeba růžovou, jen se mi to nějak přejídá. Myslim že by byl někdo schopen navrhnout nějaké vkusné ne nutně fabrické zbarvení. Vzhledem k tomu že to má každá druhá 120tka co si na něco hraje.
-> havlik 06.03.18 19:35:05: Proč by nebylo? Je řada jiných dobově příbuzných témat jak to udělat, ale zrovna Petr bude mít LRu hodně podobnou originálu a tovární barvy tomu sednou.
-> Tuner#2: no protože mezi návrhy pietra a origo fabrickým polepem není nic jiného.
-> havlik 06.03.18 17:45:08: Zrovna u Petra to kvituju a naopak se mě na LRu nelíbí novodobé pokusy jako dělá Pietro ač jinak na nová auta to pasuje.
-> vhml: to už bych skoro řekl že je

-> havlik 06.03.18 17:45:08: za chvíli bude originálních LR jeste vic nez RS

-> Tuner#2: jen škoda toho lakování/polepů
No myslím, že to letos bude v MČRHA hodně zajímavý...
První video hned nahoře
www.facebook.com/pg/.../p osts?ref=notif
První video hned nahoře

www.facebook.com/pg/.../p osts?ref=notif
-> Tuner#2: tak ono snadno, kdybys dal do RSy celolitinovej 2litr s 200konma tak to taky bude stát za hovno, protože to bude těžký.
-> Tuner#2: třeba dostali podklady od stejného PR diktátora 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.11.17 22:06:54: Už druhý člověk co mluví o jízdních vlastnostech 130RS úplně stejně: www.auto.cz/rozhovor-s-jo
hny-hauglandem-skoda-130-r
s-byla-lepsi-nez-porsche-9
11-81638?utm_source...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ale jak im to slape

-> Tom Troll: i prd, to je rukama... 

-> Tuner#2: Co vím, měl nějakým způsobem zásluhu i na tom, jak dobrým způsobem byly určité motorové komponenty dovyvíjeny postupem let a dělal jedny z nejlepších škoda motorů vůbec a je jedním z nej. jezdců "staré školy" Naopak o jakékoliv své informace nebyl nikdy sdílný, cena motorů byla jedna z největších už kdysi a neudělal někomu druhému stejně dobrý motor jako sobě... Informace co mám z doslechu.
-> Tuner#2: 

Pěkné povídání p. Michla. Hlavně to jak RSo má lepší jízdní vlastnosti jak stejně staré Porsche se hezky poslouchá
www.ceskatelevize.cz/ivys ilani/.../217471291269247- special

www.ceskatelevize.cz/ivys ilani/.../217471291269247- special
-> Tuner#2: 

-> Petrson 14.09.17 20:06:24: Vím, z toho odkazu jsem dával link na video 

-> Eidy 31.08.17 22:57:18: Ona plave samotná kamera + je to tam strašně hrbatý (když dojede toho Rapida je to krásně vidět).
-> Tuner#2: Nebojí se toho. Jen mi teda přijde, že to auto strašně hopsá.
-> Jumbo: a co ? nevidim důvod furt něčemu uhejbat.
-> Tomaso435: ještě že čeština je tak mezinárodní jazyk, kterým mluví tolik lidí...
-> U-Geen: Nooo, už si viděl video zahraniční automobilky v češtině?
-> Tomaso435: Ano, česy a slováky :-D
-> Tomaso435: jasne, video, ktery cilis na zahranici, budes mit primarne v cecenstine :)
-> Tomaso435: to uz tak nefunguje
-> castrol: ale česká. at si daj do angličtiny titulky
Bude i pravé české hundaj muzeum? 

-> Tomaso435: ale skoda je celosvetova
-> Jumbo: až na tu angličitnu. Jsme kurva češi
-> rsvancara: docela povedené...