skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
znalosti neškodovkárov o škodovkách
nie on s autami viac-menej vôbec od vyučenia nerobí

a vsechny stary golfy, passaty, kadety, je toho vic, jo a ten pseudomechanik, to je bomba doufam ze se hrabe jen v golfech a do jinyho nestrka nos.....
tak s ím kamarádem to je co říct.
já zase když sem byl malej klučina tak jsem stovce říkal žigulík a nikdo mi to nevymluvil.
Jinak takový názory jsem slyšel taky a celkem už si toho nevšímám Š136 = to neexistuje 120 je jen 5kvalt a takový hlody jsou normální, jo a ještě že všechny škodovky jsou vraky......
já zase když sem byl malej klučina tak jsem stovce říkal žigulík a nikdo mi to nevymluvil.
Jinak takový názory jsem slyšel taky a celkem už si toho nevšímám Š136 = to neexistuje 120 je jen 5kvalt a takový hlody jsou normální, jo a ještě že všechny škodovky jsou vraky......
samozrejme o typoch 742, 743...
aké máte skúsenosti?
ja napr. (napíšem to "odborne" - rečou škodovkára
):
- úžofka = Š105, eMko = Š120 :-)
- Š135, Š136 = neexistuje, len Favorit :-)
a na ďalšie hlody si teraz nespomínam.
myslím si, že aspoň chlapi by mali mať o našom národnom aute 80. rokov nejaké základné poznatky...aspoň vedieť to, že aj úžovka aj emko sa robili aj 105 aj 120...ani kamarát mechanik to nevedel...
aké máte skúsenosti?
ja napr. (napíšem to "odborne" - rečou škodovkára

- úžofka = Š105, eMko = Š120 :-)
- Š135, Š136 = neexistuje, len Favorit :-)
a na ďalšie hlody si teraz nespomínam.
myslím si, že aspoň chlapi by mali mať o našom národnom aute 80. rokov nejaké základné poznatky...aspoň vedieť to, že aj úžovka aj emko sa robili aj 105 aj 120...ani kamarát mechanik to nevedel...