skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Servis v Praze?
-> Labros: Jj, Oltcita mi opravil ale měl u toho dost řečí:)))
není pro servis žádnej důvod odmítat šáde, vydělat dneska potřebuje každej. Měl jsem dobrou zkušenost s Auto Sprint ve Stodůlkách v areálu Konstruktivy, je tam chlápek co rozumí karbecům a neofrňujou se tam ani nad opravami starých aut... Jen bych nedoporučoval jezdit tam s francouzským autem, mistr tam nadává jaký jsou to sr**ky 

taky vim o jednom v hloubetine, docela v pohode, delal mi go motoru, starsi pan a ma zasobu dilu, docela rozumny ceny...
mel bych jednoho sikovnyho mechanika v kobylisich...pokud chces muzu dat kontakt...vetsinou mu auto privezu rano a kolem poledne je to hotovy :) naposled mi delal novy rozvody a jeste nejaky picovinky :) a nemuzu si stezovat....
já tu mám jeden blízkej servis a nemůžu si stěžovat.... jelikož nemaj moc kšeftů tak dělaj všechny auťáky a jsou ochotný, je to otec se synem.... kolikrát jsem u nich měl auto a nikdy nebyl problem.... je to na Praze 10 ve Strašnicích.
120 do servisu?
To už nikde neberou, a pokud, tak to nehorázně odbudou. Dyť na 120 není problém svépomoví cokoliv udělat..

Servisy na 120 stojej vesmes nahovno, to chce nejaky nadsence najit, co treba TT servis?
Ahoj,
potřeboval bych drobné opravy motoru a asi i celkovou předletní prohlídku mé 120L. Nevím, ale jaký servis zvolit. Ceny se mi v Praze zdají hodně vysoké... Můžete něco doporučit. Jsem student moc peněz nemám :-)
potřeboval bych drobné opravy motoru a asi i celkovou předletní prohlídku mé 120L. Nevím, ale jaký servis zvolit. Ceny se mi v Praze zdají hodně vysoké... Můžete něco doporučit. Jsem student moc peněz nemám :-)