skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hodnota rapida - libovky
-> su.tech: Já stím zkušenost nemám tak nemůžu osobně posoudit... Jen říkám co sem slyšel

-> doly120-ten třetí:o): To je věc názoru asi jako že Nokia je lepší než Sonyericsson. Každý občas natrefíme na vadný výrobek. To už je jen o zkušenosti každého soudruha...
-> su.tech: V mototechně mi taky říkal že atesa se dávali už od výroby ale slyšel sem že atesa se po nějakém čase poserou.. (Tuším po dvou měsících...)
-> doly120-ten třetí:o): Je to originál díl - sice teda ne PAL ale ATESO a.s. - to je tam i zčásti ten nápis vidět. Je dost možné, že jsou to ještě i v rozebiratelné verzi - mám je doma nové tak vím na 100%. Jediný rozdíl mezi šedými palkami a černými atesy v rozebiratelné verzi je barva a popis výrobce - nálepka.
-> Luky.: Hele, a ty přední tlumiče už asi origo pal nejsou ne? Když je tam nějaká střibrná nálepka...

-> Tuner#2: se mi odkrvil mozek jak sem pod tim v běšinách slintal

-> Luky.: kupní cena
Jů, krásný, takhle jsem to ještě ani neviděl...
Včera už jsem dostal velký techničák. Nahoře je tužkou napsáno 85 493,- Že by kupní cena?

Včera už jsem dostal velký techničák. Nahoře je tužkou napsáno 85 493,- Že by kupní cena?
Kdo chce vidět stav ze spoda, tak mrkněte sem: špionážní foto:
skoda-virt.cz/cz/.../112- besiny-jaro-2009

skoda-virt.cz/cz/.../112- besiny-jaro-2009

-> Luky.: Parádní kousek, ale doporučuju přes zimu mu udělat očistnou kůro jako dělal MATTESS a podchytit začínající rez, který byl místama vidět. Ale je fakt, že takový kousek se dnes už nevidí, nádhera.
-> Luky.: já na něj pěkně dlouho v běšinách slintal, je fantastickej
-> Luky.: Taky jsem si všim moc pěknej maximálně tak dobový liťáky a jinak jen leštit,udržovat a jezdit za pěknýho počasí 

-> Luky.: Jj okukoval jsem 

Tak Rapid nakonec oproti původnímu předpokladu do Běšin zajel. Kdo trochu koukal, musel ho vidět.
Přesnou částku bych sem asi netahal, jen to bylo kapku víc než bych si představoval, nicméně i tak to byla cena celkem dobrá. Už proběhlo prvotní umytí a docela to prokouklo. Jízdní vlastnosti a výkony v porovnání s Hnědym naprosto tragický. Nejede to, plave to...
Holt to neni žádnej závoďák. V červnu s ním zřejmě vyrazím do Alp s Felicia klubem. Necham ho takhle, i když si pohrávam s myšlenkou apol nebo jupíků. Mno uvidíme...
Přesnou částku bych sem asi netahal, jen to bylo kapku víc než bych si představoval, nicméně i tak to byla cena celkem dobrá. Už proběhlo prvotní umytí a docela to prokouklo. Jízdní vlastnosti a výkony v porovnání s Hnědym naprosto tragický. Nejede to, plave to...

-> U-Geen: Jo díky,sem se nepodíval co tam má napsané.. Jen sem se mrknul jestli má fotky a když neměl tak sem myslel že tedy nic nemá

-> doly120-ten třetí:o): viz Luky.ho id karta.
-> Rapid05: Tolik? Má jen jedno, a to tohoto rapida ne?

-> Luky.: Gratulace pane, nádhernej vůz. Ale fakt netuším jak tolik aut dotáhneš někam na sraz, si budeš muset najímat řidiče ne? 

-> Tuner#2:

-> Luky.: Paráda, tohle jen leštit a hýčkat!
Jinak jako U-Geen a Vojťas
Jinak jako U-Geen a Vojťas

-> su.tech: Neboj, bude čisťounký jako z fabriky. Já bych blok nikdy ničím nelakoval. Akorát vyleštím ventildekl, sací potrubí a možná i vanu.

-> U-Geen: zrovna sem na to chtel taky upozornit, ale koukam ze kdyz vybehl s tebou, tak semnou se bavit urcite nebude, hlavne u nazvu temat mi to prijde malinko mimo, ale asi zna nejaky zasady marketingu a vi ze to na lidi funguje...
J3STER 06.05.09 23:29:11 napsal:
→ su.tech: Dneska šel ten můj motor 742.136 do světa na
operaci a bude z něj raketa do mého Rapida.Hlavně ho nenechej napatlat tou stříbřenkou jak to mají ve zvyku. Buď ho profi umyj a nech origo hliník nebo ho profi nalakuj. Nic mezi pro mě neexistuje. Pěkně lakovaný blok je
mazec. Anebo čistý originál - taky parádička ale nic mezi. Stříbřenkou natřený blok a všechno okolo je něco hrozného - teda aspoň pro mě. Ale třeba to někdo vyčetl v nějakém odkazu který někdo někam bouchl na net že to tak má být tak ať si to ostatní mají jak chtějí. Každý po svém bez předsudků.
→ su.tech: Dneska šel ten můj motor 742.136 do světa na
operaci a bude z něj raketa do mého Rapida.Hlavně ho nenechej napatlat tou stříbřenkou jak to mají ve zvyku. Buď ho profi umyj a nech origo hliník nebo ho profi nalakuj. Nic mezi pro mě neexistuje. Pěkně lakovaný blok je

-> J3STER: Dva bych nechtěl. Pořád pak musíš dělat rozhodnutí v tom, kterému se věnuješ víc a kterému míň. A upřímně jsem radši že z toho že dva nevlastním má zas radost někdo jiný. Ale docela by mě zajímal rok a výrobní číslo... jen tak pro zajímavost.

-> su.tech: Jo nádhera.
Vidět dvě takové škodovky vedle sebe je něco. Kdysi tu měl někdo dva naprosto stejné rapidy. Tomu se říká úchylka.
Dneska šel ten můj motor 742.136 do světa na operaci a bude z něj raketa do mého Rapida.

U-Geen 06.05.09 23:14:52 napsal:
→ su.tech: je to marny, hulvat zustane hulvatem, ale proc se
o to obcas nepokusit ze…Zkusils to, díky i za to.
→ su.tech: je to marny, hulvat zustane hulvatem, ale proc se
o to obcas nepokusit ze…Zkusils to, díky i za to.
-> J3STER: Jo jasně - chápu. Já jsem to teda myslel tak že hliníkáč... mě je jedno jestli mám 5-tku nebo 6-tku. Ikdyž ta 5-tka v těchto kilometrech by byla veelká vzácnost. Co se týká toho odkazu tak nevím jak vypadal ten Rapid předtím, ale zase známe se a beru že víš co si o tom myslím...

-> su.tech: je to marny, hulvat zustane hulvatem, ale proc se o to obcas nepokusit ze...
-> Luky.: to ho musíš teď pořádně protáhnout v sobotu na Běškach
Jinak gratulace.

U-Geen 06.05.09 23:07:34 napsal:
→ su.tech: www.emag.cz/netiketaTak to ti tu můžu vypsat asi 30 takových stránek a co se tím změní? Vůbec nic. Už se ti podařilo někoho napravit? Nebo spíš upravit k obrazu svému? A kde je moje osobní svoboda? Tak jsem to napsat chtěl velkým a co? Zkus namísto toho kliknout na nějaký prospěšný projekt než napravovat někoho kdo každý pracovní den tráví tím, že napravuje průsery jiných kteří píšou normálně a kterých by sis běžně nevšiml.
→ su.tech: www.emag.cz/netiketaTak to ti tu můžu vypsat asi 30 takových stránek a co se tím změní? Vůbec nic. Už se ti podařilo někoho napravit? Nebo spíš upravit k obrazu svému? A kde je moje osobní svoboda? Tak jsem to napsat chtěl velkým a co? Zkus namísto toho kliknout na nějaký prospěšný projekt než napravovat někoho kdo každý pracovní den tráví tím, že napravuje průsery jiných kteří píšou normálně a kterých by sis běžně nevšiml.

-> U-Geen: No jo je nějakej hlučnej.

su.tech 06.05.09 23:01:12 napsal:
J3STER 06.05.09 22:59:40 napsal:
→ Luky.: 136-ka že?
Co jiného…
-> su.tech: Třeba 135-ka.

Tohle byla taky velmi málo ježděná bílá 136-ka.
skoda-virt.cz/cz/.../883-
marcel-rapid

-> su.tech: www.emag.cz/netiketa
Co jiného...

-> U-Geen: Jen občas... a to ti vadí? Sorry, ale tohle je moje věc ne? Nebo patříš do té početné skupiny lidí co jim to tak výslovně vadí? Jsou horší věci na světě... Radši číst něco napsané velkým než s velkýma hrubkama...
-> Luky.: 136-ka že?

-> su.tech: ale evidentne se ti velice casto zasekava caps lock
U-Geen 06.05.09 22:50:00 napsal:
→ su.tech: udelame ti sbirku na novou klavesnici, jo?Není proč, fandím a přeju mu ho! Já svůj mám a když někdo potká takovou potvoru tak by byl blázen kdyby po něm neskočil! Kroutím hlavou nad tím, že jsou téměř k nerozeznání! Paráda a pak že nerostou...
→ su.tech: udelame ti sbirku na novou klavesnici, jo?Není proč, fandím a přeju mu ho! Já svůj mám a když někdo potká takovou potvoru tak by byl blázen kdyby po něm neskočil! Kroutím hlavou nad tím, že jsou téměř k nerozeznání! Paráda a pak že nerostou...

-> Luky.: co s nim tedy? na zavody nebo do garaze :-)
-> su.tech: udelame ti sbirku na novou klavesnici, jo?
-> su.tech: udelame ti sbirku na novou klavesnici, jo?
-> Luky.: A ABYCH TI TEDA TAKY TROCHU ZKAZIL RADOST TAK TOHLE JE MŮJ BUDÍK... ORIGO SAMOZŘEJMĚ... HELE ALE RÁD BYCH POKECAL TROCHU VÍC ALE V SOUKROMÍ - POŠLI MEJLA NA su.tech@email.cz DÍKES. JO A TEN BUDÍK TEDA NENÍ ZROVNA AKTUÁLNÍ - JE TAM PŘESNĚ 12.500 km. ŠKODA, ŽE JSI AŽ OD PLZNĚ... ALE TŘEBA JE NĚKDY NĚKDE VEDLE SEBE POSTAVÍME A UDĚLÁME FOTKY.
-> Luky.: HEJ KDYS NAFOTIL MOJE AUTO????
AKORÁT NEVIM, PROČ JSI TAM PŘIPLÁCL TU JINOU ZNAČKU A VYMĚNIL POKLICE...
TAK UPŘÍMNÁ GRATULACE. JAK VIDÍŠ NA FOTCE NÍŽ, VÍM MOC DOBŘE O ČEM MLUVÍM...
AKORÁT TI TEDA UPŘÍMNĚ ZÁVIDÍM TY POTAHY - ČERNOBÍLÉ - DOBOVKA A SLADĚNÁ... PARÁDA.

TAK UPŘÍMNÁ GRATULACE. JAK VIDÍŠ NA FOTCE NÍŽ, VÍM MOC DOBŘE O ČEM MLUVÍM...
AKORÁT TI TEDA UPŘÍMNĚ ZÁVIDÍM TY POTAHY - ČERNOBÍLÉ - DOBOVKA A SLADĚNÁ... PARÁDA.
kua a já se seru se shnilotinou skoro.
no snad takhle jednou taky bude vypadat.tiše závidím.

-> Luky.: Tak to je luxus, nahlas závidím a gratuluju.
-> Luky.: Mazlit mazlit mazlit 

jako Apple STS Chvojkovice-Brod: hýčkat
-> Luky.: Super, gratulace 

no týýýýýýýýýýýýýýýýýýjo, schovat a leštit za slunečna vyjet ,to je peckaaaaa!!!!
tak za kolik byl?
-> Luky.: nema chybu