-> myschaak GO KH,NO KO: to mě vše šlape nadherně ted na první(do druhy se poradne pustim o prazkach) ale delam komplet rozvody brzdy 130 nádhera ale doufam že na hrocháš to nak už pojede pokud možno v hávu
-> Kaprof anti KH líg:): musíš máknout!!!já dnes na jedný stk+na čtvrtým jsem zařídil př. sklo,zejtra třetí na lpg revizi a pak na stk,druhá je cajk)jen vyndat termnostat-tenhle týden 3x vařila...se zasekne a neotevře hajzl jeden
-> myschaak GO KH,NO KO: ale prd ztratil semjen velkej a ještě od druhý 105 ale svoji prvni co tu mam tak 1)nedodělany brzdy ale to snad bude o vikendu 2 ma to 6 barev a nechci si tam dělat ostudu a za 3) 105ku založni mam bez technicky momentalně měsic:/
-> Targa: bože ještě že už tam nebydlim ale na foto to vypadá pěkně když tam žádný malý zmrdi nedělaj bordel..já bydlel vtom prostřednim paneláku na fotce druhej vchod zleva-> Tuner#2: budeš předek ještě nák snižovat když si dal takhle dolu zadek??
-> MATTESS 28.04.09 19:59:34: NJ ten předek byl bez tlumičů jako série s vylítanýma tlumičema :-) ale to dělat ty tvrdý silenty. Už se těším na testování.
Tak u nás ve vesnici - moje eMko, Kubíka Rapid, sousedovic eMko, jeden chlapík tu má oužu leštěnku a pracovní eMko, pak vím ještě o jedný ouže, kterou má důchodce a pak asi 2 polní eMka. Pár Fáček (celkem leštěnky) by se tu našlo a pravidelně sem jezdí Felda mojí mladý, Felda jejího táty, kamaráda eMko bez papírů.
Apple STS Chvojkovice-Brod 05.04.09 22:39:20 napsal: → Matt-110Rten druhej®: to bydlíš v muzeu ne?skoro dneska sem byl u souseda vomrknout tu corvetu ..a lahoda měl to někde v praze a dáli mu interier ..prej za 100tis intoš mno nevím ..a řikal že mě sveze ale že včera spalil gumy
-> Syny: jo je to tu pekny ..ale mame ted prek kompletni rekonstrukci sidliště..za mooc penez z EU...jinač postaveno 1986-1988 ..sem tam už nějaka koroze je,a dlažebni kostky chyběj...jinač pod tim celym sou ještě podchody a garaže...