-> Tomo: Na první a poslední volný MBX papíry jsem narazil někdy kolem roku 1996. Ale než jsem se k nim přes dva lidi propracoval, jejich majitel odjel na neurčito kamsi daleko do pryč a před odjezdem je odhlásil! A je mi docela divný, že se žádný nevynořily při panice koncem loňského roku.
560 se mi zdá být docela hodně, co jsem tak viděl v reálu, po časopisech a na sítích, tipoval bych to do dvou set kusů nejvejš. Taky jsem začátkem 90. let viděl nějaký výtah z evidence vozidel - to číslo už si sice nepamatuju, ale taky mě už tehdy zarazilo svou velikostí. Neumí to někdo zjistit?
-> Mirek MBG: o tom viem ze ich bolo dako tolkoto len chcem poukazat na to kolko ich je teraz a ze je uz len na nahode ze to niekde najde clovek ktory to "zere"
-> matoo: tak teraz jo :( preco som napisal kasnu ? ked som chcel TP napisat no nic stalo sa ...niekde som cital ze MBXov jazdi co su na TP okolo 560 kusov ...
-> matoo: Vzhledem k počtu vyrobenejch kusů a relativně masívnímu exportu jich tu nijak zvlášť nejezdilo nikdy. Na druhou stranu se odježděný dávaly ne do šrotu jako obyčejný MB, ale do kůlen a stodol, takže se tu a tam ještě nějaký nový kus objeví..
-> Petr Abrahámek: tak ale zatial inu som veru nevidel ... iba tieto dve, a kolko vlastne jazdi tychto MBX ??? malo ... tak je na nahode ci daco zozenies ...
-> Petr Abrahámek: ja som videl MBX na i-veteran,cz ci jak je ta stranka a tam bula ... dokonca dve jedna taka seda alebo biela a druha modra ... dal som to tu aj do inzercie (cz) tak pohladaj :)