skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co je to za kola
Jsou to Brněnské ARC. Viděl jsem to na formulích avia. V knize Premiéry nadšení jsou dvě fotky na kterých ty kola jsou.

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: yeah 

-> ondie: že by želiv?

jj,takovej ementál v ortodoxní formě 

ackoliv jsem sam velky priznivec syru,tak tohle je uz divocina
na strankach p.Molcana jsou ty kola taky na par autech vyfoceny
Jakub M. 13.03.09 11:00:08 napsal:
→ TTomas:
jj nedávno jsem je viděl v želivi na sraze.. (nedávno = skoro rok) pán to
měl na 110LSku.. a jsou to klasická ARCčka, tak jak je známe.. ten
kanaldeckel je prej aerodynamickej kryt… údajně slitina horčíku
čoveče teď si mě trošku rozhodil...jakože s timhle krytem sou klasický ARC najednou 4dílný ??
Čoveče to se mi moc nezdá,že sou pod tim klasický ARCéčka...já mám za to,že je tohle nějaká 2dílná věc,taky z dílny ARC,z elektronu..ale 2dílná..okruhová...ale nechci čeřit vodu..jistej si nejsem..
Tady máte nějaký fotky právě ze Želiva..
→ TTomas:
jj nedávno jsem je viděl v želivi na sraze.. (nedávno = skoro rok) pán to
měl na 110LSku.. a jsou to klasická ARCčka, tak jak je známe.. ten
kanaldeckel je prej aerodynamickej kryt… údajně slitina horčíku
čoveče teď si mě trošku rozhodil...jakože s timhle krytem sou klasický ARC najednou 4dílný ??
Čoveče to se mi moc nezdá,že sou pod tim klasický ARCéčka...já mám za to,že je tohle nějaká 2dílná věc,taky z dílny ARC,z elektronu..ale 2dílná..okruhová...ale nechci čeřit vodu..jistej si nejsem..
Tady máte nějaký fotky právě ze Želiva..
-> TTomas:
ne.e právě že neni.. je to odlitek.. asi 4mm hrubej ..
ne.e právě že neni.. je to odlitek.. asi 4mm hrubej ..
-> Jakub M.: Ten dekl bude asi plechovej ne? Jako celej ten limec. Alespon mi to prijde teda logicky.
-> TTomas:
jj nedávno jsem je viděl v želivi na sraze.. (nedávno = skoro rok) pán to měl na 110LSku.. a jsou to klasická ARCčka, tak jak je známe.. ten kanaldeckel je prej aerodynamickej kryt... údajně slitina horčíku
jj nedávno jsem je viděl v želivi na sraze.. (nedávno = skoro rok) pán to měl na 110LSku.. a jsou to klasická ARCčka, tak jak je známe.. ten kanaldeckel je prej aerodynamickej kryt... údajně slitina horčíku
Okruhový dekly od kanálů
nedávno jsem je viděl na ebay.de

-> magor-no1: Uz jsem na ne jednou narazil a chtel je i poridit, ale vyfoukl mi je tenkrat Molcan. Udajne se jedna o okruhovou verzy ARC. pochopil jsem to, ze ten vnejsi plech s dirama je jen dalsi vyztuha. Pod tim je snad klasicke ARC, ale vice ti asi rekne Petr Molcan. Ja je v ruce nikdy nemel.