skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Šmejdy
prohledat
1799 příspěvků (zobrazeno 551 až 600) od 13.02.2009 do 30.09.2016, založil/a CpEaRjHaY-průserář
-> Nwkt: díry tam jsou, ale je tam příruba, 2mm fuka a až pak rouda, což mě trošku sere...
-> m8rinek: Nechybí tam díra na šteft?
Svod výfuko od Roneltu, jinak moc hezká práce, ale zmenšit průřez kanálů o cca 30% je trošku moc :/.
-> Majki88: LPR není špatná značka, šel bych do toho
-> Majki88: ja mel lpr brzdovej a prasatka a ok
-> Jarda/felda: A ?
-> Majki88: italove ...
Co značka LPR na hlavní spojkovy válec?
pokračovanie... Kúpil som originál pumpu od Pierburg, ktorá tam aj bola origo a vo vnútry zabalený šmejd automotiv PL. Tak Pierburg neodporučam kupovať, je tam kadečo zabalené

Pridám jeden čerstvý od značky Topran
Palivová pumpa do mercedesu 320 CLK vydržala dva roky a 15 000 km.
Palivová pumpa do mercedesu 320 CLK vydržala dva roky a 15 000 km.
-> FORM: tak nic, nakonec je problém ve startéru ...
myslel jsem že to nedobíjí, ale dneska jsem to proměřil a baterka má 12,7 a neotočí to motorem..

-> Tommyk: S Toptranem jsem zatím žádné problémy neměl, ač se jedná o relativně levnou druhovýrobu, kvalita mi připadá oproti nejlevnějším druhoškám celkem vysoká.
-> ZdeněkH: Tak dává záruku 2 roky, tak bych to asi zkusil.
-> palinator: Uz se veze v dodavce PPL polmostrow, tak uvidime.
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Já mám velmi dobrou zkušenost s výfuky Walker. Na Vectře ho máme už asi 8 let, cca 70 tkm. a furt dobrý. Na škodovku pak Karsit.
Já mám velmi dobrou zkušenost s výfuky Walker. Na Vectře ho máme už asi 8 let, cca 70 tkm. a furt dobrý. Na škodovku pak Karsit.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Polmostrow mám vraj aj ja na škodovke, starý vydržal 6 rokov a asi 70 tis. km zima-nezima. Teraz mám rovnaký.
-> peti: Ja mam dobrej, tak sem vzal jen ten focusackej. Zas nechci davat 500, kdyz mam vejfuk rok.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja ho jazdim a som spokojny
Co si myslíte o této nabídce:
aukro.cz/show_item.php?it em=25062...
Nejspíš to bude solidní šmejd co? Jen pro srovnání čep a silentbloky na jedno rameno vyjdou kolem litru značky Meyle (TRW, Moog a další jsou ještě dražší)
aukro.cz/show_item.php?it em=25062...
Nejspíš to bude solidní šmejd co? Jen pro srovnání čep a silentbloky na jedno rameno vyjdou kolem litru značky Meyle (TRW, Moog a další jsou ještě dražší)
-> baal 21.07.12 18:54:49: A to jsi vykrkal odkud?
www.aaavyfuky.cz/index.ph
p?vyfuk=2857...
Jinak koukam, ze delaj pohlinikovanej vejfuk na skodovku, nezkousel nekdo?
A docela sem prekvapenej, ze rikate o Bosalu, ze stoji za prd
Jinak koukam, ze delaj pohlinikovanej vejfuk na skodovku, nezkousel nekdo?
A docela sem prekvapenej, ze rikate o Bosalu, ze stoji za prd

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To mně taky moc nesedělo no, ale stačilo to přihnout trochu.
Tak asi dobry no. Kamos mi ted rikal, ze polmostrow bral na hyjenu nahradu katalyzatoru. Akorat tam teda nesedela moc tycka na tu gumu na ktery vyfuk drzi.
Polmostrow sa vyraba vo fabrike v polsku kde robia aj bosaly .... takze myslim ze to je je rovnake len cena je niekde inde .
co ja viem tak sa Bosal montuje na Q7micky...hm?
-> Matthes, záškodník z TechWebu 21.07.12 11:51:26: Izavit neznám, Polmostrow brali hodne chlapi na Xantiaclubu a co si pamatuji, tak OK. Bosal nebrat.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: do bosalu určitě ne
-> stepan: Taky bych ho chtel na forda, nevim jesi vrazet do Bosalu dvojnasobky.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Polmostrow sem měl na sierre asi rok a tak 20t. km, pak sem auto prodal a na vejfuku ještě nebyla ani povrchovka.
Borci jak moc mrdkovy sou vejfuky Izavit a Polmostrow? Zneji velmi kvalitne uz podle jmena
Popripade Polmo CZ.

-> FORM: tak tak taky sem si chtěl koupit tuhle sadu pak sem vzal vrták a v ruce ho ohnul
tak sem jí vesele vrátil do regálu a šel dá 

-> Majki88 24.06.12 13:20:59: taky s Delphi nemam dobre zkusenosti...
-> 4dams: mel jsem od nich lozisko predniho kola.Zatim najeto 20 tkm bez problemu.
Nikto nemá zlé-dobré skúsenosti s touto značkou? Je to nemecký výrobca ale ceny majú ako činsky-polský.
Máte nejaké skúsenosti so značkou Topran? Konkrétnejšie manžety alebo gumené tesnenia. Majú dobré ceny...
-> Peťa Klíč 03.07.12 08:53:24: S tím si můžeš nakroutit vlásky. 

Ha, čínský vrták z lisované slámy. Zahodit i zbytek sady a koupit pořádné vrtáky
-> Peťa Klíč: tak ten co vrtal
-> castrol: to nebyl já
-> Peťa Klíč: moc si nanho tlacil, klasika
-> Peťa Klíč:

-> Tomaso435: 

-> Peťa Klíč: si nikdy neviděl zárohák?
-> Majki88: no, silenty na formana od delphi vydrzali pol roa a asi 15tkm :D takze sa vobec nedivim...
-> stepan:
Pro jistotu...
Pro jistotu...

-> Luboš: To jo, ale v autokelly nepíšou nic.
-> stepan: já tam vidím původ zboží CN, tedy výrobce je jasný