-> ondie: akurát odpadol plastový bok po 3 mesiacoch pre zaujímavosť vytečený fridex stál viac ako chladič inak bolo to tesne po výmene kvapaliny dal sa originál za 1800 a bol pokoj
A ještě se chci zeptat,jestli máte zkušenosti s neoriginálníma chladiče (vody-na 742)..je to nějaká čína,nebo taiwan snad,prodává třeba OBAutodíly... cena asi 3-4kila.
Je to sráč nebo v pohodě ? (máte zkušenost ?)
Já osobně sem jednou ten Fragokov na HBV taky měnil,a byl v pohodě...jen sem toto v minulosti zaslech..tak sem rád,že je kvalita OK...kdyby ještě taková věc nebyla k sehnání :-/
Pak sem měnil spojkovej válec na posilovači taky za novej (taky Fragokov) neprotejkal,ale celej jeho život šel strašně ztuha!
-> OndraST: -> CpEaRjHaY: s tým fragokovom je to tak ako to je skladajú to ženy a občas je gumička naopak alebo natrhnutá najlepšie kúpiť sadu gumiek + 25 kč a pozreť to umyť liehom namazať kvapalinou a namontovať
velka predna smerovka na blatnik made in china. zvonku vyzera celkom dobre, ale vobec nesadne do blatniku, plastove ulozenia pre sroby do kasne su kratke a neda sa dotiahnut ani po vymene srobov za dlhsie, lebo ten daudik nedosadne na plech. sklicko ma inu farbu- co kus to ina . tesnenie okolo sklička nie je. sklíčko nepasuje na origo teleso smerovky.stali 150 sk za kus. ziarovka z objimky vypadava- nanic kontakty. detto zadne skupinove na forman. ak by niekto chcel .... /sa vypomstit niekomu , ešte ich mám/. kupil som originalne. boli predrazene o cenu smejdov
-> ondie: Jsem ho zrovna před týdnem měnil, ale samozřejmě jsem ho měl rozebraný .......atd, zatím v pořádku.
Jen bych řek že by mohly drobet dbát na ukládání dílů ve výrobě, co jsem teď kupoval od Fragokovu zadní prasátka tak byly taky docela dost odřený jako ten HBV.
-> suri: No všechno origo sehnat už pomalu nejde.Proto dělám tenhle seznam aby každej něco přihodil a další věděl čeho se má vyvarovat a co naopak se dá použít..
-> CpEaRjHaY: do spodných hlavíc gumokov jeden ledva vo zveráku druhý lisom len tak tak navyše bol obrúsený namazaný .... a čína tú nasunieš rukou dolisuješ zverákom
-> gabo000000: kto? ale nemá nápis gumokov dám ti fotku -> CpEaRjHaY: púzdra ako ktoré niektoré pasnú pekne ale je to blato a aj tie čepy to je vybité po chvíly učite renovovať staré k tým silentblokom len toľko že gumokov sa kúpiť dá a drží...
inak teda guláky čiína polsko hovno vydrží čepy ramien - vola jak sviňa matice zvislákov - korunka vyjde nad dierku závlačky a pod.
-> Pavel P..: No chtěl sem koupit komplet na 130 nápravy všech 16 ložisek tak abych nekoupil něco na "rok" a pak to dal pryč.Přecejen to bude docela balík..
Čelist brzdová Š120, číslo dílu podle katalogu 113-330141 cena 70,-/Ks, výrobce NoName -ČÍNA, Fotka není už jsou vrácené peníze, aneb reklamoval jsem je jako první, údajně podle slov prodavačky
Neseděl výřez pro rozpěrku z každé strany zhruba 2mm oproti originálu.